VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Najzgodnije žene (glumice, manekenke...)
staro
  (#101 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Pol: Muško
Godine: 22
Odgovor: Najzgodnije žene (glumice, manekenke...) - 05.06.2008, 09:56

Slatkiš, lepo izgleda, odlicno igra i mnogo je zgodna
Briana Evigan

Treba znati da se prvi poljubac ne daje ustima vec ocima.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#102 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 22:08
Godine: 65
Odgovor: Najzgodnije žene (glumice, manekenke...) - 07.06.2008, 02:13

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Moja neka licna top lista najzgodnijih zena je dinamicna i promenljiva. Prva lepotica koju sam smatrao savrsenom bila je Rakel Velc. Tek nesto kasnije sam otkrio da je ranije postojala i Merlin Monro koju i danas smatram gotovo nenadmasnim seks simbolom. Nekako u to vreme (moje inicijacije) spoznao sam i nestvarnu lepotu Ketrin Denev i Grejs Keli, ali ih je zivotnost karaktera, boja ociju i savrsena lepota lica Liz Tejlor potisnula u dugi plan...
Kasnije su se na prvom mestu pojavljivale glumice Ursula, Brizita, Barbara Bah, sve do ovih jos aktivnih kao sto su Sibil Separd koju je smenila Misel Fajfer, a ovu na kratko Nikol Kidman, da bi se na trenutnom prvom mestu vec duze vreme odomacila zista rasna lepotica Monika Beluci....

Uostalom, bilo one manenkenke, glumice ili nesto drugo. Najlepse zene nikada nisu i nase...
A Sofija, a Sofija ?!?!

I to pre nastanka Photoshop-a.

Poruku je izmenio nenad.bds, 07.06.2008 u 02:25.

staro
  (#103 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:04
Odgovor: Najzgodnije žene (glumice, manekenke...) - 19.06.2008, 13:04

Liz Tejlor

Možda i zbog nje naginjem ceo život ka brinetama...

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

staro
  (#104 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Odgovor: Najzgodnije žene (glumice, manekenke...) - 23.06.2008, 11:43

... quinta esencia ...

staro
  (#105 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 19:52
Odgovor: Najzgodnije žene (glumice, manekenke...) - 24.06.2008, 08:00

Pre par dana smo zalutali u Tiffany,proslava rodjendana je bio povod za mali snobizam koji se zavrsio ne tako slavno i raskosno kako je planiranA sve je pocelo tako bezazleno,uz prvu jutarnju kafu,par mimoza i grcki omlet,osecao sam se prozvanim jer me smatraju isuvise velikim patriotom kad je izbor zena u pitanju pa sam povukao moj stari adut iz rukava...

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#106 (permalink))
pidikanac77
Novi član
pidikanac77 je na dobrom putu

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 22:28
Godine: 31
Odgovor: Najzgodnije žene (glumice, manekenke...) - 25.06.2008, 02:18

Monica Bellucci!!!

staro
  (#107 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 10:58
Godine: 23
Odgovor: Najzgodnije žene (glumice, manekenke...) - 08.07.2008, 15:23

Moja devojka Katarina Miljkovic buduca miss

staro
  (#108 (permalink))
memento
Kartenspieler

Odgovor: Najzgodnije žene (glumice, manekenke...) - 10.07.2008, 15:08

Katrin Denev je svakako jedna od najlepših žena i najpopularnijih muških ikona koje su obeležile prošlo stoleće. Njena začuđujuće jasna lepota, koja je možda bila i najbliža samom savršenstvu, me nikada nije ostavljala ravnodušnim. Takav sofisticirani, ali opet intrigantsko zavodljiv i uzbudljiv uzraz lica je gotovo jedinstven i da nije bilo Grejs Keli, Katrin Denev bi zaista po tome bila potpuno usamljena...

... quinta esencia ...

Poruku je izmenio memento, 10.07.2008 u 17:51.

staro
  (#109 (permalink))
memento
Kartenspieler

Odgovor: Najzgodnije žene (glumice, manekenke...) - 15.07.2008, 12:54

Rakel Velč je jedna od prvih dama na čijem primeru sam uočio da za lepu ženu nisu važni samo lice, kosa, oči, itd, već da to može biti i nešto puno opipljivije. Na to je uticala i ova čuvena fotografija još čuvenijeg fotografa Helmuta Njutna:

Rakel velč je zaista bila raskošna lepotica zanosnih oblina (i dobro su joj stajale) što potvrđuju i sledeće fotografije:

Međutim, da Rakel nija bila samo "poželjno meso" već i osoba sa personalitijem i predivnim očima i blistavim osmehom (ali i još lepšim dekolteom) možemo videti na sledećoj fotografiji:

... quinta esencia ...

Poruku je izmenio memento, 15.07.2008 u 14:08.