|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koji li sam po redu? |
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 30.09.2008 07:45
Pol: Žensko
|
Odgovor: Koji li sam po redu? -
06.04.2008, 21:19
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: danas 14:37
Godine: 28
|
06.04.2008, 21:22
Citat:
Slazem se. Zato obično i ne pitam, barem ne na početku. Obično mogu da naslutim i pitam samo jer mi je zanimljivo da to potvrdim. A i ja odgovorim uvek iskreno na takva pitanja ako mi se postave. Mada, verovatno sve zavisi od toga ko je koliko zadovoljan kvalitetom tih veza koje su prethodile. Pretpostavljam da onaj ko je imao i 5570 zena sa kojima je spavao moze da ima samo prijatnu asocijaciju na svako pojedinu ako je to bilo ugodno i iskreno i zbog toga moze da kaze cifru koju hoce a da to ostane romantično - kao što je to slucaj kod Don Juana u dole pomenutom filmu. Medjutim, ako je neko imao 10 muskaraca ili devojaka , nebitno, a seca se toga u nekom manje prijatnom kontekstu, onda je prirodno da ne voli to da pominje. Iako mozda nisam merodavna jer sam imala manje od hiljadarke, cini mi se da je prava stvar kada znas da je svaki put bio pravi, i da onda nije sramota reci iskreno čak i da je stvarno hiljadu. Po tome se razlikujemo ![]() |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 14:58
Pol: Muško
|
06.04.2008, 21:35
Citat:
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 18:53
Godine: 44
|
06.04.2008, 21:49
Citat:
@ klerofasistu svako bi svakog pitao kada bi znao da ce cuti istinu,a ne ono sto mu se slusa... Nego koleginice ja bih caroliju s tobom,a bez da pitam... ![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
Koji li sam po redu? |
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 14:58
|
Koji li sam po redu? -
06.04.2008, 21:55
Citat:
500 / 10 година јест једнако педесет годишње, то није ни један седмично... јака ствар. Citat:
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 30.09.2008 07:45
|
06.04.2008, 22:04
Hmmm pade mi na pamet neko moj ko je voleo da kaze :"Zene pamte i sve one muskarce koje su mogle da imaju, muskarci pamte uglavnom samo one zene koje nikada nisu mogli stvarno da imaju."
Zvuci pomalo izlizano, ali zivot ga potvrdjuje... Licno od me&myself&I : Nakon prvog sve je relativno. Nakon pravog sve je jos relativnije... Brojke pogotovu... ![]() |
|
|
|