VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koji li sam po redu?
staro
  (#41 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 21:50
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 21:08

Jbga Nerone ne žive svi kao ti, život punim plućima

Ta tema mora kad-tad doći na red ukoliko je veza ozbiljna i ukoliko stavrno želiš da upoznaš tu osobu kao što kaže yossa u suprotnom je u pitanju nešto drugo...možda ovaj osećaj u ustima o kojima Neron priča

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 14:58
Pol: Muško
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 21:16

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Najbolje da zna koliko sam puta prdeo,puvao,podrigiv'o i imao proliv pre nego sto sam sreo nju i postao fini...
Овде га имаш право у неку руку.
Ја рецимо добро пазим и дозирам шта и како говорим, шта прећуткујем, шта како представљам... јер је илузија да ће те нека одмах схватити до краја и да треба све да истресеш пред њу на почетку.
Али кад су други у питању... немам поверења у њихову способност да добро оцене шта треба а шта не треба рећи. Па ако су од паметне, знаће шта и како да сакрију. Ако нису, онда ипак не бих да се препустим њиховим одлукама.

Citat:
Od 'qrve' pravi lik lako napravi svojom sveticom,a od 'postene' papan i ne znajuci napravi barem lokalnu radodajku,pa se kum,postar,vodoinstalater i komsiluk smire...
Лепо је да још неко верује да је тако лако променити друге људе... или још боље, да неком успева.
Није ствар у јебању или нејебању, ствар је у личности, карактеру... јер иза сваке навике у погледу веза, нешто стоји, нешто у психи. То је право питање... и да ли је лако променити.

Citat:
Secati se svih qrčeva koje pušiš ljubeći je i lizajući sumnjam da je inspirativno,ali ako je zarad dubinske veze možda i grešim... Ili ona dok ga oblajhuje da se seti gde sam ga sve trpao pre nego su njena andjeoska usta dospela na red...
Да видимо, ако не знаш ништа о историји болести, вероваћеш да је вирго интакта и да је химен пробила тако што је пала с бицикла?

Citat:
Uostalom ako je pametna posle 15 minuta zna sa koliko i kakvim sam mogao biti , a takođe i ja to znam za nju pre nego je i svesna... ne mora niko nikome da priča
Вештина држања за лустер при таслачини је секундарно питање у овој причи... као и секс сам...

Citat:
Usput kada priča rado se seća i pogađaj da li žali za prošlim ili se raduje tebi...
Боље да питаш и сазнаш него не питаш и изненадиш се.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#43 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija
triViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen član

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 30.09.2008 07:45
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 21:19

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
(...)
Ta tema mora kad-tad doći na red ukoliko je veza ozbiljna i ukoliko stavrno želiš da upoznaš tu osobu (...)
Mhm...a i ne moZ se laze i niko ne laze na kile u plJus i minus

Never confuse movement with action.

staro
  (#44 (permalink))
drth09
Početnik
drth09 je miljenik mnogih članovadrth09 je miljenik mnogih članovadrth09 je miljenik mnogih članovadrth09 je miljenik mnogih članovadrth09 je miljenik mnogih članovadrth09 je miljenik mnogih članova

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: danas 14:37
Godine: 28
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 21:22

Citat:
Uostalom ako je pametna posle 15 minuta zna sa koliko i kakvim sam mogao biti , a takođe i ja to znam za nju pre nego je i svesna... ne mora niko nikome da priča...

Slazem se. Zato obično i ne pitam, barem ne na početku. Obično mogu da naslutim i pitam samo jer mi je zanimljivo da to potvrdim. A i ja odgovorim uvek iskreno na takva pitanja ako mi se postave. Mada, verovatno sve zavisi od toga ko je koliko zadovoljan kvalitetom tih veza koje su prethodile. Pretpostavljam da onaj ko je imao i 5570 zena sa kojima je spavao moze da ima samo prijatnu asocijaciju na svako pojedinu ako je to bilo ugodno i iskreno i zbog toga moze da kaze cifru koju hoce a da to ostane romantično - kao što je to slucaj kod Don Juana u dole pomenutom filmu. Medjutim, ako je neko imao 10 muskaraca ili devojaka , nebitno, a seca se toga u nekom manje prijatnom kontekstu, onda je prirodno da ne voli to da pominje.

Iako mozda nisam merodavna jer sam imala manje od hiljadarke, cini mi se da je prava stvar kada znas da je svaki put bio pravi, i da onda nije sramota reci iskreno čak i da je stvarno hiljadu. Po tome se razlikujemo

staro
  (#45 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 21:35

Citat:
drth09 kaže: Pogledaj poruku
Iako mozda nisam merodavna jer sam imala manje od hiljadarke, cini mi se da je prava stvar kada znas da je svaki put bio pravi, i da onda nije sramota reci iskreno čak i da je stvarno hiljadu. Po tome se razlikujemo
Па реци онда, шта обилазиш сад ту ко киша око Крагујевца...

staro
  (#46 (permalink))
drth09
Početnik
drth09 je miljenik mnogih članovadrth09 je miljenik mnogih članovadrth09 je miljenik mnogih članovadrth09 je miljenik mnogih članovadrth09 je miljenik mnogih članovadrth09 je miljenik mnogih članova

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: danas 14:37
Godine: 28
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 21:41

e, da, pa ako ti sad posle ovog posta kazem iskreno da je oko petsto onda ces izludeti od pomisli da izvodim čarolije

staro
  (#47 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 18:53
Godine: 44
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 21:49

Citat:
e, da, pa ako ti sad posle ovog posta kazem iskreno da je oko petsto onda ces izludeti od pomisli da izvodim čarolije

@ klerofasistu

svako bi svakog pitao kada bi znao da ce cuti istinu,a ne ono sto mu se slusa...

Nego koleginice ja bih caroliju s tobom,a bez da pitam...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Koji li sam po redu?
staro
  (#48 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 21:55

Citat:
Наравно да нећу, ко да је то нека цифра.
500 / 10 година јест једнако педесет годишње, то није ни један седмично... јака ствар.

Citat:
@ klerofasistu

svako bi svakog pitao kada bi znao da ce cuti istinu,a ne ono sto mu se slusa...
Па баш ти рече да се после 15 минута може знати поуздано

Poruku je izmenio Mish, 06.04.2008 u 21:57. Razlog: spojene uzastopne poruke

staro
  (#49 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija
triViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen član

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 30.09.2008 07:45
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 22:04

Hmmm pade mi na pamet neko moj ko je voleo da kaze :"Zene pamte i sve one muskarce koje su mogle da imaju, muskarci pamte uglavnom samo one zene koje nikada nisu mogli stvarno da imaju."

Zvuci pomalo izlizano, ali zivot ga potvrdjuje...

Licno od me&myself&I :

Nakon prvog sve je relativno.
Nakon pravog sve je jos relativnije...
Brojke pogotovu...

Never confuse movement with action.