|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koji li sam po redu? |
|
Koji li sam po redu? |
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 10:06
Pol: Žensko
|
Odgovor: Koji li sam po redu? -
06.04.2008, 13:17
@biter
Lepo je što si tako iskren i otvoren za saradnju,ali ja ne mogu da verujem da zreli ljudi broje ljubavnike/ce ni svoje,a kamoli tuđe.Deluje mi kao gubljenje vremena. " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:31
Pol: Muško
|
06.04.2008, 13:20
Citat:
Ja upoznajem nju a ona mene. Nema to veze sa bivsima, ali ima veze o dubini odnosa izmedju dvoje ljudi... |
|
|
|
|
|
|
just en
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 10:06
Pol: Žensko
|
06.04.2008, 13:23
i ja mislim da se ne razumemo.a koliko je duboko...
![]() ay bay " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 04:55
Godine: 44
|
06.04.2008, 13:24
Nisam kolega aludirao ni na cije postove... Samo mislim da previse istine moze necijem mozgu pokvariti i lepe stvari...
Manje znas manje patis je dobra deviza ako vec neko nema dovoljno samopouzdanja..... To se ne pita,ali je pametno i ne slusati.... I ja kao iskren umem da predjem granicu ukusnog ispovedanja.... ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 23:15
Godine: 37
|
06.04.2008, 17:35
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Legenda
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:31
|
06.04.2008, 19:08
Pa imas onaj film Don Juan De la Marco...
Devica, posle prvog seksa: ``Dragi koji sam ti ja po redu?`` Odgovor: ``Draga, ukljucujuci i tebe ukupno sam imao...5324 devojaka...`` ![]() |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:37
|
06.04.2008, 20:47
Citat:
Дивим се свима онима коректним у три лепе пм који су тако кул да никад нити питају нити би питали. Не интересује људе једноставно... није им битно. Замисли рецимо прође 15-20 година брака... а ти никад ниси питао... ни изокола... нити сте причали о томе... нити је помињано... није вам било битно ни једном ни другом... мене то тера да се запитам, да ли ви уопште покушавате да упознате једно друго? Каква кулност, каква финоћа, какво васпитање... ја тако не бих могао. И као што рече Битер, није поента ни у бројању, ни у тачној цифри, ни у бившима као бившима... већ о дубини односа, о упознавању оног другог, његове прошлости, његових навика, његових искустава, победа и пораза, лепих и ружних успомена, ожиљака које треба третирати... то је јако битна област, опасно је оставити је неиспитану. Citat:
Занима ме јер је то нешто што пун |