VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koji li sam po redu?
staro
  (#31 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 04:55
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 12:52

Ne vole ljudi superiornije.... ako moraju da ih vole onda ih vole za sebe,niko ih ne deli...

Oni koji to nisu pitaju za sve,pa i tu glupost... kao da je sapun da se potrosi...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Koji li sam po redu?
staro
  (#32 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:31
Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 13:00

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
a-a-a,šala pa naglasi,da se smejem,ja skoro sve ozbiljno shvatam....( )

ličnost zavisi od sumnje.i veza zavisi od ličnosti.pa ti vidi dal` da pitaš i budeš pitan
Pa napisao sam da sam ja uvek pitao.
A koliko sam ja imao, pa to su pitale cak i neke prijateljice sa kojima nisam imao nista blize...
Onima kojima verujem, rekao sam...

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Ne vole ljudi superiornije.... ako moraju da ih vole onda ih vole za sebe,niko ih ne deli...

Oni koji to nisu pitaju za sve,pa i tu glupost... kao da je sapun da se potrosi...
Ne razumem napisano, ali ako se odnosi na moje, izlozeno, pa postoje razni tipovi muskaraca, kao i pristupi.

Mozda macho tipovi vishe vole akciju, romanticari vise vole mastovitu predigru.
Zato teze o manjoj prici i vise akcija ne mogu da prihvatim. Mislim da je spontanost bitna.

Uspeh je isti kod oba vrste pristupa. Vodi totalnom zadovoljstvu.

Zasto da se opterecujemo pitanjem?
Zasto da se opterecujemo time, da li je takvo pitanje opterecenje.
Ako je spontano postavljen, bit ce spontano i odgovoren, kao i prihvacen...

nisam legenda

Poruku je izmenio Mish, 06.04.2008 u 13:09. Razlog: spojene uzastopne poruke

staro
  (#33 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 10:06
Pol: Žensko
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 13:17

@biter
Lepo je što si tako iskren i otvoren za saradnju,ali ja ne mogu da verujem da zreli ljudi broje ljubavnike/ce ni svoje,a kamoli tuđe.Deluje mi kao gubljenje vremena.

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#34 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 13:20

Citat:
@biter
Lepo je što si tako iskren i otvoren za saradnju,ali ja ne mogu da verujem da zreli ljudi broje ljubavnike/ce ni svoje,a kamoli tuđe.Deluje mi kao gubljenje vremena.
Mislim da se toralno ne razumemo. Nije poenta u brojanju.
Ja upoznajem nju a ona mene. Nema to veze sa bivsima, ali ima veze o dubini odnosa izmedju dvoje ljudi...

nisam legenda

staro
  (#35 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 10:06
Pol: Žensko
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 13:23

i ja mislim da se ne razumemo.a koliko je duboko...
ay bay

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#36 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 04:55
Godine: 44
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 13:24

Nisam kolega aludirao ni na cije postove... Samo mislim da previse istine moze necijem mozgu pokvariti i lepe stvari...

Manje znas manje patis je dobra deviza ako vec neko nema dovoljno samopouzdanja.....

To se ne pita,ali je pametno i ne slusati.... I ja kao iskren umem da predjem granicu ukusnog ispovedanja....

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

staro
  (#37 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 23:15
Godine: 37
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 17:35

Citat:
@ biter
samo se opterećuješ sa tih tričavih 20ak iza tebe,ili pravilnije...iza njih
vrlo je moguće da su baš od tih koji pitaju više nego što rade.
rad,rad i samo rad ruši tabue(znani autor ).
...a šta kad ponestane prstića za brojati...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#38 (permalink))
biterlemon
Legenda

Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 19:08

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...a šta kad ponestane prstića za brojati...
Pa imas onaj film Don Juan De la Marco...

Devica, posle prvog seksa:
``Dragi koji sam ti ja po redu?``

Odgovor:
``Draga, ukljucujuci i tebe ukupno sam imao...5324 devojaka...``

nisam legenda

staro
  (#39 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 22:37
Odgovor: Koji li sam po redu? - 06.04.2008, 20:47

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Mislim da se toralno ne razumemo. Nije poenta u brojanju.
Ja upoznajem nju a ona mene. Nema to veze sa bivsima, ali ima veze o dubini odnosa izmedju dvoje ljudi...
Морам да признам да се слажем са битером, није ми лако али шта ћу. Чак бих му можда дао и поз. репут за ово да му нисам малопре дао црвени.
Дивим се свима онима коректним у три лепе пм који су тако кул да никад нити питају нити би питали. Не интересује људе једноставно... није им битно. Замисли рецимо прође 15-20 година брака... а ти никад ниси питао... ни изокола... нити сте причали о томе... нити је помињано... није вам било битно ни једном ни другом... мене то тера да се запитам, да ли ви уопште покушавате да упознате једно друго?
Каква кулност, каква финоћа, какво васпитање... ја тако не бих могао.
И као што рече Битер, није поента ни у бројању, ни у тачној цифри, ни у бившима као бившима... већ о дубини односа, о упознавању оног другог, његове прошлости, његових навика, његових искустава, победа и пораза, лепих и ружних успомена, ожиљака које треба третирати... то је јако битна област, опасно је оставити је неиспитану.

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Da li ste ispitivali vaše bivše/sadašnje devojke/žene koliko su muškaraca imale pre vas? Da li vas je to možda kopkalo, iako nikada niste pitali?
Кад ме неко занима, желим да знам све о њему. Не тачан број, јер би то онда изискивало спецификацију, шта тачно подразумева тај број, веза, секс, веза и секс, веза без секса, секс без везе... али оквирну цифру и битније појединце, да.
Занима ме јер је то нешто што пун