|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koji li sam po redu? |
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Pol: Muško
|
Odgovor: Koji li sam po redu? -
06.04.2008, 12:15
Citat:
![]() i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 22:58
|
06.04.2008, 12:23
E kad ne bi bilo tajni dve duse se nikada zavolele ne bi,a ako i bi ne bi svaka izdrzala svaku tajnu koje bi svesna postala,jer dusa to smo mi... a da nam prija svaka gola istina ne bi ni bilo ovih tema niti pitanja koja zapravo sami sebi postavljamo...
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 00:29
Pol: Žensko
|
06.04.2008, 12:32
@ biter
samo se opterećuješ sa tih tričavih 20ak iza tebe,ili pravilnije...iza njih ![]() vrlo je moguće da su baš od tih koji pitaju više nego što rade. rad,rad i samo rad ruši tabue(znani autor ).
|
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:43
|
06.04.2008, 12:44
Citat:
![]() Da se plasim odgovora, verovatno ne bi pitao a ni onda da se plasim njenog slicnog pitanja. Da li bi imao tada manje ili vise sumnji? Ili sumnja zavisi od licnosti a ne od veze? i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
|
just en
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 00:29
Pol: Žensko
|
06.04.2008, 12:48
a-a-a,šala
pa naglasi,da se smejem,ja skoro sve ozbiljno shvatam....( ) ![]() ličnost zavisi od sumnje.i veza zavisi od ličnosti.pa ti vidi dal` da pitaš i budeš pitan ![]()
|
|
|
|