|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Tuca zbog žene! |
|
|
|
|
|
s*permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 13:16
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Tuca zbog žene! -
04.08.2008, 09:42
Citat:
![]() ![]() nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju
|
|
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:35
|
04.08.2008, 10:21
A sta je sa devojkama koje namerno izazivaju sukob svog decka i drugih muskaraca? (``Pa kakav bi bio moj decko ako me ne zna odbraniti?``)
![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 08.09.2008 14:32
Godine: 27
|
15.08.2008, 23:59
zbog žena su i ratovi počinjali,a kamoli tuče.
mislim da je skraćivanjem suknje i produbljivanjem dekoltea to vreme prošlo... ne volim da se tučem, ali... konflikti su uvek prisutni, neke stvari reči ne mogu da reše, ni tuča ne može da reši, nažalost... setih se crtanog kad onaj neadrtalac zvekne ženu i njenog partnera motkom u glavu pa nju odvede u pećinu, obavi posao pa je istera... liči mi pomalo na neke današnje situacije koje,nažalost, imam priliku često da viđam... |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:42
Godine: 38
|
18.08.2008, 17:38
Citat:
![]() ...skracenjem suknje i produbljivanjem dekoltea,to vreme ne da je proslo...nego je veca verovatnoca da udjete u fight... ![]() ...btw...sto se tice neandertalaca...gresio je samo...sto je oboje trebao da ih odvede u pecinu...mislim...sta zna neandertalac gde ga i u koju rupu mece... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
ženski dušmanin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 19:34
Godine: 30
|
18.08.2008, 17:45
...tukli se ili ne...one ce ipak uraditi onako kako zele......jedino je odbrana dostojanstva (zeninog) prihvatljiva....
|
|
|
|
|
|
...seal...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 17:31
Pol: Žensko
|
18.08.2008, 18:27
Prava žena zna dostojanstveno da izbegne situacije koje bi dovele do tuče...
njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|