|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Tuca zbog žene! |
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 16:51
Pol: Žensko
|
Odgovor: Tuca zbog žene! -
18.08.2008, 22:12
Citat:
![]() my IQ just dropped ten points… što bi rekla Sandra Bulock u Miss Congeniality… but, pavijan zna da bude jeza koja traži kičmu kroz koju će da protrči…ali, pavijana ostaviš da mu neko drugi drma kavez, a ženu ne izvodiš u zoo vrt…![]() njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 23:15
Pol: Muško
Godine: 38
|
19.08.2008, 17:07
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Kartenspieler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 12:26
|
19.08.2008, 17:22
Tuča zbog žene. Naravno. Nema ni godinu dana kako sam nakautirao jednog poznanika jer je rekao nešto ružno o mementici, koja nije bila čak ni prsutna. Pošto je fizički jači i veći od mene, kada je posle pada ustao, rekao sam mu da ako bilo šta pokuša da ću ga ubiti, što sam zaista tada i nameravao. Hvala Bogu, udareni je izgleda shvatio da sam zakrvavio, izvinio se i dan danas smo u dobrim odnosima. Uopšte se ovim ne ponosim, već hoću da kažem da sam jako osetljiv na ugrožavanje moje supruge i moje dece. Zbog njih sam spreman na sve...
... quinta esencia ...
... Kod žena uvek igra neki peti kec... ![]() |
|
|
|
|
|
el_komadam_te
Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: juče 21:01
Godine: 23
|
20.08.2008, 19:13
Treba sprečiti mogućnost da ženina čast bude napadnuta, ali kada već postane napadnuta - tuča, nego šta! Životinjski je, ali izlivi animalnosti su i najsofisticiranijim osobama ponekad potrebni, jer i sami o sebi misle bolje, a i oni zbog kojih su podivljali. Nismo mašine, mora nam nekada provreti krv, i ne bih voleo da toga nemamo u sebi.
Bio sam tučen, i ja sam tukao... Voleo bih jedino da mogu da pevam samo ovaj drugi Borin stih. |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:00
|
20.08.2008, 19:31
Ја обично туцам више због себе него због жене
![]() А што се тиче фајта, хебига, не сме да се допусти да се стока осили или да се трпи да ти неко вређа девојку или супругу... самим тим што је неко покушао направио је изјаву или теби или о њој. Такву да се мора демантовати... уан веј ор анадр... ![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
ženski dušmanin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: juče 23:42
Godine: 30
|
20.08.2008, 19:43
nedostaju dvoboji,kao sto su u stara dobra vremena cast branili Puskin,Crnjanski....sada se sve svodi na lupanje pepeljara o glavu i ko ima vise sapatnika da mu pomgnu u premlacivanju suparnika.
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:00
|
20.08.2008, 19:50
Citat:
Иначе, добро је што чешће реаговати одбрамбено-насилно. Тако кад добијеш батине 2-3 пута, 2-3 пута ћеш и некога истући, тако да ће постати нормално да се често тучеш, па некад добијеш некад изгубиш. Ако никад не правиш срања, први пут кад добијеш батине то ће бити смак света и изгубићеш поштовање насилније половине Зато није лоше договорити се с неким да га "пребијеш" пред рибом први пут... после већ може како ти падне грах......prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|