VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Tuca zbog žene!
staro
  (#11 (permalink))
piquer
Banovan
piquer je na dobrom putu

Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Tuca zbog žene! - 12.04.2007, 10:55

najvecha je glupost meni bila i ostala potucji se zbog jedne zene

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 23:28
Pol: Žensko
Odgovor: Tuca zbog žene! - 12.04.2007, 22:40

Muskarci po instiktu teze da dokazu i pokazu sta je njihovo, i to je narocito istaknuto kod tinejdzera, gde oni jos grade i traze sebe. Kad sazru, vecina muskaraca ne pravi scene zbog devojke, nego razmotri situaciju i ako je ona izazvala onda je bolje da nju ostavi nego da se jos ponizava tako sto ce se tuci! Doduse, manji procenat muskaraca nikad ne sazri dovoljno pa pravi gluposti ceo zivot Meni je licno smesno kad se dvojica tuku zbog devojke, ali verujem da njoj tog momenta sigurno ne imponuje, sem ako to nije namerno izazvala, ali onda sa njom definitivno nesto nije u redu! Zato dragi moji muskarci prvo razmislite zbog koga se tucete, ako vec morate

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#13 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 18.08.2008 04:50
Godine: 25
Odgovor: Tuca zbog žene! - 20.04.2007, 03:00

zbog zena se nisam tukla..
sa zenama ( osnovna shkola, nekad davno) jesam...

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#14 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 21:50
Odgovor: Tuca zbog žene! - 20.08.2007, 12:26

Pa svakako je nekulturno dopacivati ili se nabacivati tudjoj zeni u prisustvu njenog partnera (ali i uopšteno)...Al nisam za tuču, mislim da se uvek moze bolje udariti "rečima"...

staro
  (#15 (permalink))
stane37
Iskusni forumdžija
stane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamant

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 20.03.2008 10:52
Godine: 16
Odgovor: Tuca zbog žene! - 20.08.2007, 12:55

Ups, pogresno sam procitao naslov

Nisam imao priliku da se tucem zbog devojke, ali sam svakako upadao u svadje.

Nije bitno koliko jako udaras, vec koliko jako mozes biti udaren a da ne padnes.

Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes.

staro
  (#16 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 47
Odgovor: Tuca zbog žene! - 20.08.2007, 16:25

(Ah, ta slatka vremena )

Imao sam dosta slucajeva da se neki nabacivao devojkama sa kojima sam tada hodao. To sam resavao takticki. Lepo ga pozovem i trazim od moje devojke odgovor "Da li bi ona htela da se zabavlja sa njim?". Odgovor je uvek bio negativan (da se i pretostaviti). Nakon toga, pitam njega da li on ima nesto protiv mene? Nikad niko nije imao nesto protiv mene.
Doduse, tukao se jesam ali zbog tudjih devojaka. Kad grupa mladica krene na nekog od mojih drugova, naravno zbog devojke (u bilo kom kontekstu).
Ali da se ja bijem zbog devojke, ne.
Za devojkama i autobusom ne treba trcati.

Jedna napomena mladjim forumasima. Ako niste znali, nikada vi ne izabirate devojku, ona izabere vas. Tako da vam dzaba tuca. Dzaba si ti nju odabrao i bijes se zbog nje, ona ako nece, ona nece. Mi smo divljac za odstrel, zato se pokazimo u najlepsem svetlu (neka se nase belo perje blista na suncu ga ga ga zar nisam lep)

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

staro
  (#17 (permalink))
Gogi
samurai
Gogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen članGogi je savršen član

Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 29.07.2008 19:00
Odgovor: Tuca zbog žene! - 21.08.2007, 00:25

Ја свакако волим да се бијем, а због жена и политике нарочито, тако да табам и оне што само погледају моје срце, шта ћу, кад сам у хороскопу конфликтан, а у подзнаку инцидентан...
Него, свака нормална девојка која је у вези ће откачити ментола када осети да разговор више није разговор, већ прелази у муважу и насртаје, е ако дотични несретник не зна да не значи не и да се туђе жене не дирају поред толико рибе у мору, онда чича ступа на сцену са десницом које се и сам плашим и левице од које се ребра ломе и кад омаши! Наравно за специјалне операције ту је и екипа браће, кумова, пријатеља...

staro
  (#18 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Odgovor: Tuca zbog žene! - 20.09.2007, 23:13

to mi je najgluplja stvar u zivotu ako zenska to dopusta ja je ostavljam garant

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#19 (permalink))
private_zg
Početnik
private_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat član

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 23.05.2008 15:41
Godine: 32
Odgovor: Tuca zbog žene! - 05.10.2007, 14:00

Iskreno, ja se ne tucem zbog cure jer bih sve rjesavao razgovorom, ali da treba nekog prebit onda bih ga i prebio, ali ne zato da me ona prevari, nego u stilu ako je netko zeza i maltretira a to se njoj ne sviđa.....
ima mnogo objasnjenja ako bi pocela tucnjava zbog cure

Newton je bio u krivu, lakse brze padaju

staro
  (#20 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Godine: 30
Odgovor: Tuca zbog žene! - 19.10.2007, 14:06

Tuča zbog žene? Nema šanse.
Ako mi neko muva devojku? Ma daj. Ona to ne bi dopustila. Da dopusti?! Šta će mi takva devojka?!

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz
Pregled po temama