|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca |
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 20.08.2008 13:07
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca -
05.11.2006, 17:13
'Lebca za predsjednika!
Salu na stranu, sve je veci trend kritikovanje muskaraca i stalno generalizovanje...iskreno, to mi sve vise ide na zivac. ![]() moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
Lajavi Krelac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 23:47
Pol: Žensko
|
05.11.2006, 17:47
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
|
05.11.2006, 23:13
![]() ![]() Definitivno ![]() Ma bre mi mlogo volemo zene, take kake su.. narochito one sa skupljim ulaznicama i shto nisu iste ko mi Misliiim... sachuvaj me bozze bradatih zzena pa makar sedele i u svechanoj lozzi....Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
06.11.2006, 15:31
...Ili feminiziranih muškaraca
pa makar nemali niti jedan strah... savremeni ili nesavremeni...mislim strah... |
|
|
|
|
|
forever man
|
06.11.2006, 16:41
Meni je tih tipova zao. Niko ih ne voli!
![]() moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
ja ih bas volem
kada te takav jedan ošiša ili ofarba, ma bolje od bilo koje frizerke...pa modni savjeti - vide bolje od mene šta mi stoji a šta ne (ako zanemarim perje i šljokice), a tek tračevi uz kaficu ![]()
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 23:48
Godine: 33
|
09.11.2006, 10:16
Čini mi se da svaki muškarac se boji da neće moći da ispuni ono što se od njega očekuje. Da li to ima veze sa tim da li je savremen ili ne to ne znam, i šta se pod tim podrazumeva, ali činjenica je da se u današnje vreme od njih očekuje mnogo.
Da dovoljno zaradi,da ne podlegne stresu, da bude domaćin, pažljiv, nežan, dobar otac...jednom rečju uspešan na svim poljima.
|
|
|
|
|
|
forever man
|
09.11.2006, 21:07
Citat:
![]() moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|