VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca
staro
  (#11 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: juče 20:33
Pol: Žensko
Godine: 30
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 01.11.2006, 18:19

strah od veshmasine, usisavaca i masinje za pranje sudja. strah od promjene pelena. strah od spustanja daske na wc-skoljci...

Nikada na ovome svijetu mrznja nece pobijediti mrznju.
Mrznju moze pobijediti samo ljubav.

Gautama Siddharta Buddha

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 01.11.2006, 18:50

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
strah od veshmasine, usisavaca i masinje za pranje sudja. strah od promjene pelena. strah od spustanja daske na wc-skoljci...
e pretjera ga ti vala ... svrstavajuci sebe u grupu savremenih muskaraca mogu da kazem da mi nisu strani ni pegla, ni usisivac a jos manje ves masina... ne treba tu puno mozganja... a ta daska vise rogovi ce mi izrasti od nje

sto li sam imao predosjecaj da ce najvise zene da odgovaraju na ovu temu
strah od jakih zena... pa ne bas kod mene... boze danas smo svi ravnopravni, jelte, e pa ljubavi nije zgore ako ti zaradjujes vise... ja se tu uopste necu buniti

strah od impotencije... da ne postoji lagao bih... postoji... ali boze moj tu su nam doce kod kojih me nije strah otici ako zagusti... jos uvijek nije (da kucnemo u drvo)

sta ono jos rekoste... e da kola... uh u kola mi ne diraj

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#13 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 01.11.2006, 19:06

strah da neće naći ženku koja je kao njegova mama..

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#14 (permalink))
swba
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 01.11.2006, 19:13

Citat:
SansRomantic kaže: Pogledaj poruku
strah da neće naći ženku koja je kao njegova mama..
jos jedna nebuloza proizasla iz zenskog mozga... pa ako cu traziti zenu ko moja mama necu ni da se zenim

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#15 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 09:53
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 01.11.2006, 19:14

U okružuju prepoznajem sve strahove koje su nabrojale pripadnice lepšeg pola. Dakle, sa njima se apsolutno slažem.
Dodala bih i strah da im muško okruženje ne budu "više muškarčine" od njih samih, kao i strah da su zamenjivi svojim lepšim polovinama.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#16 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 01.11.2006, 19:21

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
jos jedna nebuloza proizasla iz zenskog mozga... pa ako cu traziti zenu ko moja mama necu ni da se zenim
još jedna nebuloza onog ko teško prihvata šalu na svoj računa

ili si se osetio prozvanim..pa morao da odgovoriš...

PS. šalim se (ako nisi razumeo prvi put, možda ćeš drugi razumeti)

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#17 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: juče 20:33
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 01.11.2006, 19:24

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
e pretjera ga ti vala ... svrstavajuci sebe u grupu savremenih muskaraca mogu da kazem da mi nisu strani ni pegla, ni usisivac a jos manje ves masina... ne treba tu puno mozganja... a ta daska vise rogovi ce mi izrasti od nje
dobro ajde da malo pohvalim savremenog muskarca:
1. odlicno barata x-boxom
2. i PS 1 i 2 mu nije stran
3. otkrio je cackalicu pa mu dugi nokat na malom prstu postaje suvisan!

Sala. Uopce nisam ozbiljno odgovarala na ovu temu.Ali ako je savremeni muskarac preziveo uz zenski rod do danas nema vise razloga za bilokakav strah. Zar ne?

Nikada na ovome svijetu mrznja nece pobijediti mrznju.
Mrznju moze pobijediti samo ljubav.

Gautama Siddharta Buddha

staro
  (#18 (permalink))
deks
Novi član
deks je na dobrom putu

Član od: 07.09.2006.
Poslednji login: 25.01.2007 01:48
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 01.11.2006, 20:56

jes da sam nov na forumu al' imam dosta i godina i staza da osetim u ovim recima pojedinih dama i neke ironicne tonove. moj komentar na sve ovo je da svi strahovi bilo koje vrste i vezani za bilo sta,su korisni jer te "drze "na zemljii,a bez njih si ili lud ili si na dobrom putu da to budes! ala sam ga srocio ni Konfucije ga nebi bolje izfilozofirao!

staro
  (#19 (permalink))
swba

Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 01.11.2006, 21:46

e sad imam strah od neozbiljnih zena ... alo bre zene pa vidite da ste vi krivci svim nasim strahovima

staro
  (#20 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Odgovor: Strahovi savremenog muskarca - 02.11.2006, 12:49

E ove nase zenske pretvorise ovu temicu u nabijanje kompleksa muskom delu populacije

Sa nekim od navedenih strahova i da se slozim , ali ono od pegle , usisivaca , vesmasine i slicno ...... pa preteraste ga Nisu to strahovi vec lenjost i balkanizam .....

A tek ono trazenje zenke po uzoru mamice ili kako je vec sroceno , da nije to neki vas strah od neispunjavanja ocekivanja koji projektujete

Possibility of dream come true makes life worth living.....