VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Brak bez dece
staro
  (#1 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Brak bez dece - 06.09.2006, 18:31

Htedoh jos pre neki dan, nakon odgledane epizode serije "Sex i grad" (koja me je i inspirisala), da postavim ovu temu...
Elem, on joj prica kako bi voleo da imaju puno dece, a ona mu saopstava da ona mozda nece moci da ih ima...

Dakle, pitanje je jednostavno: Da li biste stupili u brak sa zenom koja pouzdano zna da ne moze ostati u drugom stanju?

(odgovor moze biti malo manje jednostavan )

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Brak bez dece
staro
  (#2 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 20.08.2008 13:07
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Brak bez dece - 06.09.2006, 18:45

Uhhh, teske li teme! Zaista bih volio da se mogu sa sigurnoscu izjasniti, ali trenutno nisam pametan...sorry

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Godine: 25
Odgovor: Brak bez dece - 07.09.2006, 20:57

Nisam musko ali eto i ja da odgovorim na ovu temu.
Meni je glupa pomisao da se neko zeni samo da bi mu ta zena rodila dete. Znam par tih primera ljudi. I nemam komentara. Ali ako se neko zaista voli i slaze ne vidim razlog zasto se ne bi vencali iako znaju da ne mogu imati dece. I onda tako vencani da se potrude da ispune sve uslove za usvajanje deteta. Napustene dece ima jako puno i mnoga od njih bi volela da imaju roditelje koji ce ih voleti.

Naravno ukoliko dvoje ne zele da imaju decu i ne mogu da ih imaju onda i nema neke potrebe da se vencaju. Taj papir im nista nece doprineti i pomoci.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Godine: 27
Odgovor: Brak bez dece - 09.09.2006, 09:06

Sa nekim ko ne moze da ima djece ako je ljubav tu da. Kako goldie rece uvjiek postoji mogucnost usvajanja. Ali sa nekim ko ne zeli da ima djece jok

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#5 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 31
Odgovor: Brak bez dece - 19.09.2006, 08:11

Ako izabranica mog srca ne moze da ostane trudna iz zdravstvenih razloga siguran sam da mi ne bi smetalo ...... pa toliko je napustene dece bez staranja i ne bi imao nista protiv da usvojim jedno ili cak dva pa i tri .......
a ako ne bi htela da rodi ,a moze , onda sigurno ne bi ostala izabranica.

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#6 (permalink))
cabb
Legenda
cabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamant

Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: 29.07.2008 06:59
Odgovor: Brak bez dece - 09.10.2006, 21:44

Najvaznija je LJubav.Naravno da je lepse da se sve to krunise i svojom decom.Ukoliko je to nemoguce iz bilo kojih razloga,postoje deca koja prizeljkuju topli dom i nekoga ko ce ih usvojiti.Poznajem ljude iz takvih brakova,koji cak nisu ni usvajali decu,uglavnom zbog prevelike "administracije".Vole se i dalje,cak su jedni drugima (sami sebi)-dovoljni.Ona ima samo njega,a on samo nju..

Poruku je izmenio Bishop, 09.10.2006 u 23:15. Razlog: ispravka pravopisa

staro
  (#7 (permalink))
Inquisitor
Početnik
Inquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat član

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 03:32
Odgovor: Brak bez dece - 19.10.2006, 13:40

Znam samo da bih dali sve od sebe da ona zatrudni... postoje razlicite stvarcice koje pomazu tipa vestacke oplodnje... U brak bih usao i nikada ne bih priznao da ne mozemo imati dece... Mada u odredjenom momentu bi to bilo ocigledno..

Smetalo bi mi da nemamo dece ali ukoliko sam sa zenom koju volim ne vidim zasto se ne bih pomirio s time... A naslednik i te price? Pa ostavio bih sve sestricu ili sestricini, ili bratancu, ili bratanici Za nasledstvo se ne brinem , uvek se nadje neko ko ce da nasledi imanje. :D

Jer jednostavo u ovom fakin lajfu ne moze uvek sve da stima.

staro
  (#8 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 26
Odgovor: Brak bez dece - 20.10.2006, 11:50

Svaka institucija se osniva sa svrhom. Brak je institucija. Svrha je potomstvo.
Ne vidim opravdanje za postijanje istog ukoliko se ne zele djeca. Ako postoji problem kod jednog od partnera, onda je to druga prica.
Licno, uci cu u brak kad budem pozeljela dijete. Dobru i kvalitetnu vezu mogu imati i bez "papira".

Aut viam inveniam, aut faciam

staro
  (#9 (permalink))
Inquisitor
Početnik
Inquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat član

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 03:32
Odgovor: Brak bez dece - 20.10.2006, 12:01

Ko ne zeli decu je za posmatranje...

azalost desi se da ljudi ne mogu da imaju decu i pored zelje.

staro
  (#10 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Godine: 26
Odgovor: Brak bez dece - 20.10.2006, 12:12

Pa danas to bar nije problem, a kako medicina napreduje svakoga dana bice jos manji.
Na kraju krajeva- nije smak svijeta ako neko ne moze da ima djecu. Boze moj, pa puna su sirotista slatkih malenih andjelaka kojima treba dom i ljubav- najplemenitije djelo je usvojiti dijete i pruziti mu zivot kakav bi pruzili svom rodjenom.
Iako sam relativno mlada za pricu o djeci (bar po mojim shvatanjima) ozbiljno sam se nosila mislju da, nakon dirljive kampanje sirotista u Bjeloj, odem i usvojim jedno dijete.
Zao mi je tih jadnicaka, tako su nesrecni, nevoljeni, nenjegovani.. A nicim to skrivili nisu.
Tako da, zaista mislim da bi svako ko ima uslove trebao da usvoji dijete. Bez obzira moze li imati ili vec ima svoju djecu. Nije tesko hraniti jos jedna usta, a za malo njege dobija se nevjerovatna dusevna satisfakcija.

Aut viam inveniam, aut faciam

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen