VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Šta vas najviše nervira kod žena?
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 22.07.2008 17:06
Pol: Žensko
Godine: 26
Šta vas najviše nervira kod žena? - 02.08.2006, 17:20

Ok, imamo temu "Šta vas oduševljava kod žena" (na koju zapravo nije bio nikakav odziv ), a sad bismo mogli malo i o onim stvarima koje vas izluđuju kod žena, bile one vaše supruge, devojke, majke, komšinice, najbolje drugarice...
Raspalite
(ne znam zbog čega imam utisak da bi lista mogla biti duža nego u prethodnom slučaju)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena?
staro
  (#2 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 19.07.2008 09:07
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 06.09.2006, 15:51

Sujeta i nepotrebna tvrdoglavost.

staro
  (#3 (permalink))
charke70
Novi član
charke70 je na dobrom putu

Član od: 04.08.2006.
Poslednji login: 08.09.2007 22:57
Godine: 37
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 15.09.2006, 10:45

jednostavno nema sta da me nervira

staro
  (#4 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 30
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 25.09.2006, 15:59

U ovom trenutku neznam sta me bash najvise nervira kod zena , ali jedna sitnichica mi je na pameti .......

izludim skroz na skroz kad sve dame odreda otvore sve moguce plakare koji se nalaze u stanu i veoma tuzno i razocarano izjave : " Joj pa ja nemam sta da obucem ! " .......
a u plakarima toliko garderobe i to tako nabijene da ne mozes ni ruku u njih zavuci da nesto izvadis

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#5 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 13:46
Godine: 24
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 25.09.2006, 23:44

Citat:
bihsop kaže:
izludim skroz na skroz kad sve dame odreda otvore sve moguce plakare koji se nalaze u stanu i veoma tuzno i razocarano izjave : " Joj pa ja nemam sta da obucem ! " .......
a u plakarima toliko garderobe i to tako nabijene da ne mozes ni ruku u njih zavuci da nesto izvadis
I mene to izludjuje kod zena, hvala bogu, pa ja nemam tih problemchica! A ni zenske osobe iz moje blizine!!

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#6 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.07.2008 14:24
Godine: 22
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 26.09.2006, 03:58

Citat:
Bishop kaže:
U ovom trenutku neznam sta me bash najvise nervira kod zena , ali jedna sitnichica mi je na pameti .......

Zena kad kaze "nemam sta da obucem" to ne znaci da nema ni jedan komad odece u ormanu, vec moze da znaci razlicite stvari:
1. ono sto sam htela nije cisto
2. gomilu ovih stvari ne nosim vec godinama ali jos nisam bacila
3. pola stvari koje imam mi se sad bas trenutno ne nosi
4. dobila sam, ne mogu nista svetlo
5. treba mi nesto savrseno za ovu priliku
6. hocu ovu suknju, ali nemam majicu da ukombinujem
7. hocu ovu majicu ali nemam sa cim da ukombinujem
8. ............

Da ne bi otisla ono sto mene najvise nervira kod zena su konstantna pitanja "da li sam se ugojila" i "kakva mi je kosa", kao i recenica "uzasna mi je kosa" a kosa joj lepa da lepsa ne moze biti!!!! Uzasna je samo zato sto je oprana juce a ne danas

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#7 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 10:04
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 26.09.2006, 12:09

Uz svo uvažavanje Crveninog objašnjenja koje nikako ne bih opovrgavala, i mene jako nervira kada se u "minut do dvanaest" pred punim ormanom konstatuje da nema šta da se obuče i upada u blagi (i ne baš blagi) šiz. (Bila o tome misliti ranije, sestro, a ne sada nas da maltretiraš.)
Pitanje: Jesam li i ja onako debela kao ona tamo? (Jesi, još i deblja).

I kod nekih žena, užasno me nervira dvojni moral.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#8 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 08:39
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 26.09.2006, 20:12

Onih deset do petnaest minuta koje nas deli od trenutka kad sam ja spreman za polazak i kad je to ona

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#9 (permalink))
Pcela ubica
Početnik
Pcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 15.03.2007 18:41
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 07.10.2006, 07:07

Mrzim kad devojke međusobno pričaju onim glasom kao bebe i misle da je to slatko (sjatko?). Još gore, kad se meni obrate tim glasom, oh...

If I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss...

staro
  (#10 (permalink))
Gospod
Početnik
Gospod je na dobrom putu

Član od: 01.08.2006.
Poslednji login: 21.12.2006 18:10
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 07.10.2006, 07:48

OK, da se ne bavim time sta bi me eventualno nerviralo kod devojcica do 25-6 godina koje ne znaju sta da obuku (sa osobama tog uzrasta oba pola imam dodira samo u njihovom svojstvu mojih studenata).

Kod zena uopste (vazi i za devojcice i za starice) mi najvise smeta konzervativizam -- neki bi to zvali sentimentalnost -- tj. nespremnost na radikalne i drasticne rezove kojima se potpuno prekida sa onim delovima proslosti sa kojima treba da se prekine.

Muskarci sa svoje strane umeju da uospte ne postuju nikakvu tradiciju, i to me takodje nervira, ali zene su sentimentalne i postuju neselektivno sve iz proslosti, sto je jako lose.

Dakle: treba napraviti selekciju sta treba sacuvati (koju vezu, koju staru odecu, neke bitne sitnice; u drustvenom smislu koje lepe zgrade, koje parkove, ustanove itd.), a sta treba razdeliti siromasnima/pobacati/ukinuti i jednom za svagda sa tim zavrsiti.

Oba pola imaju probleme da se sa time iznesu.

Odgovor