VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena?
staro
  (#81 (permalink))
Snoopy Red B
Iskusni forumdžija
Snoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamant

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 24.09.2008 15:35
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 03.07.2008, 19:24

što su najlepše uvek zauzete i li lezb.

brm, brm, brrrrrrrrrrrrrrrrm m

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#82 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 14:27
Godine: 23
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 04.07.2008, 09:56

Anguse prijatelju,tesko je to ostvariti u Vrscu valjda me razumes ali od kad primenjujem ove cake uvek upali.Procenat prolaznosti je oko 70% sto je bolje priznaces od standardne cake.
Juce sam bas razmisljao otprilike sa kojima sam bio broj je izmedju 40 do 50,stavio sam na list i polako.Vidim imas 38 godina imam i za tebe nesto tvojih godina budi strpljiv mozda ti namestim jednu ima 36 ****** se zove radi u ********** bio sam sa njom ali drugarski puno je matora za mene idi 13 godina nema dece to znam.

Poruku je izmenio SQUAW, 04.07.2008 u 17:28. Razlog: možda bi se njoj više svidele zvezdice

staro
  (#83 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 21:42
Godine: 38
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 04.07.2008, 14:44

Citat:
Becar kaže: Pogledaj poruku
Anguse prijatelju,tesko je to ostvariti u Vrscu valjda me razumes ali od kad primenjujem ove cake uvek upali.Procenat prolaznosti je oko 70% sto je bolje priznaces od standardne cake.
Juce sam bas razmisljao otprilike sa kojima sam bio broj je izmedju 40 do 50,stavio sam na list i polako.Vidim imas 38 godina imam i za tebe nesto tvojih godina budi strpljiv mozda ti namestim jednu ima 36 ****** se zove radi u ********** bio sam sa njom ali drugarski puno je matora za mene idi 13 godina nema dece to znam.
...******?...nemam pojma o kome prichas...
...vazi sine...jedva cekam da te vidim na delu......ostavi mi broj tel na inbox pa cemo se dogovoriti...

...hell ain't a bad place to be...

Poruku je izmenio SQUAW, 04.07.2008 u 17:29. Razlog: opet zvezdice

staro
  (#84 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:46
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 04.07.2008, 20:01

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...******?...nemam pojma o kome prichas...
...vazi sine...jedva cekam da te vidim na delu......ostavi mi broj tel na inbox pa cemo se dogovoriti...
...vala vreme ti je da se omrsiš malo...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#85 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 21:40
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 13.07.2008, 19:43

Nerviraju me žene (a ima ih, skoro svakodnevno ih uočavam) koje pokušavaju (i neretko uspevaju) da dominiraju nad (svojim) muškarcima.

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

staro
  (#86 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:46
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 13.07.2008, 20:28

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Nerviraju me žene (a ima ih, skoro svakodnevno ih uočavam) koje pokušavaju (i neretko uspevaju) da dominiraju nad (svojim) muškarcima.
...nisu to one krive... ...na svakoj je da pokusa....pa sta joj bog da...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#87 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:33
Godine: 42
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 13.07.2008, 22:02

nervira me şto ih je malo treba mi joş

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju i muzikom na dugme

staro
  (#88 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 14:27
Godine: 23
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 14.07.2008, 11:01

Prijatelji moji stariji ili mladji od ovog pisanja kakva je koja nema nista.Dao sam vam primere neke iz mog zavodnickog zivota posluzite se time to kome sam prepurucio ne da je upoznao dobru devojku nego je i izabrao i lepoticu.Svaka devojka se moze uhvatiti nekoa trazi malo vise price neka trazi sarm,potom pricljivost,umerenost...zavisi od slucaja do slucaja,ja sa time nemam problema bog mi je valjda dao tu sposobnost.Ima tu malo i gene jer kod mene na primer u familiji ma 3 generacije starije niko nije bio nesto narucito poznat po Don Juan zivotu.Ali moj cukundeda je bio belosvetska svalercina u juznom Banatu nema mesta gde nije imao po koju.Zaista je bio badza ipo moglo mu se u to vreme je bio oficir Austrogarske vojske tada je to bilo zaista cenjeno i postovano.Mozda eto odatle imam malo krvi ko to zna ili je samo slucajnost.Na ovu temu obecao sam da cu davati neke savete pa ko hoce neka se javi na private poruke

staro
  (#89 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 23.08.2008, 13:16

staro
  (#90 (permalink))
CHichaGlisha
BabyDoll on The Woll
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 21:19
Pol: Žensko
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 23.08.2008, 14:43

duga kosa !
ako je rasTla na rachun pameti !

samo duga kosa !
i to ne uvek
samo ponekad
retko
skoro nikad

"...Moram otrpjeti dvije - tri gusjenice ... ... ako hoću upoznati leptira ..."