VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena?
staro
  (#41 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 23:44
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 18.03.2008, 14:42

...kad se femkaju...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 00:04
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 22.03.2008, 00:17

...izluđujem kada drame i one njanjare
Hladno im je u sred avgusta i nose najlon čarape u istom tom avgustu na 40 stepeni jer ih bole vene,idu rano na spavanje jer su zaboga premorene od ne radjenja ničega ceo dan,jedu ko pticice jer imaju loše varenje i za isto piju gomilu lekova i čajeva,kada se rukuju sa tobom ne pruze ti normalno ruku nego je nekako okrenu da im nadlanica bude gore tako da ne možes da ih uhvatiš normalno nego nekako za pola ruke,a kada ih ne daj bože u činu rukovanja onako normalno stegneš imaš osećaj da ce dušu da ispuste koliko su mlitave, koje se maze kad pričaju, ne mogu da preskoce baricu, niti da podignu nesto teze od 100gr, obično su malo usporene pri pokretima i govoru i uvek izgledaju malo "blagotelece"...glavna preokupacija je da nadju muza koji ce o njima brinuti.......porodjaj su zaobišle nemanjem dece.
U prisustvu takvih osoba,čiji svi problemi nisu stvarni koliko su se one nabedile da postoje,i sama počinjem da se osećam bolesno i slabo i zato ne volim njihovo prisustvo,mislim to prenemaganje,slabašne pokrete i ostalo...e odoh sad da povraćam ...
ispadoh namćor jel da

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#43 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 07:25
Godine: 42
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 22.03.2008, 01:02

Citat:
TVO.JA_ kaže: Pogledaj poruku
...izluđujem kada drame i one njanjare
Hladno im je u sred avgusta i nose najlon čarape u istom tom avgustu na 40 stepeni jer ih bole vene,idu rano na spavanje jer su zaboga premorene od ne radjenja ničega ceo dan,jedu ko pticice jer imaju loše varenje i za isto piju gomilu lekova i čajeva,kada se rukuju sa tobom ne pruze ti normalno ruku nego je nekako okrenu da im nadlanica bude gore tako da ne možes da ih uhvatiš normalno nego nekako za pola ruke,a kada ih ne daj bože u činu rukovanja onako normalno stegneš imaš osećaj da ce dušu da ispuste koliko su mlitave, koje se maze kad pričaju, ne mogu da preskoce baricu, niti da podignu nesto teze od 100gr, obično su malo usporene pri pokretima i govoru i uvek izgledaju malo "blagotelece"...glavna preokupacija je da nadju muza koji ce o njima brinuti.......porodjaj su zaobišle nemanjem dece.
U prisustvu takvih osoba,čiji svi problemi nisu stvarni koliko su se one nabedile da postoje,i sama počinjem da se osećam bolesno i slabo i zato ne volim njihovo prisustvo,mislim to prenemaganje,slabašne pokrete i ostalo...e odoh sad da povraćam ...
ispadoh namćor jel da
Ma yok brate javi se pa da idemo da vijamo fukare i cugamo

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju i muzikom na dugme

staro
  (#44 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:18
Godine: 31
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 24.03.2008, 13:35

...što nemaju više petlje da ostvare svoje zamisli....već zavise od drugih....i što negiraju svoju ženstvenost...uglavnom to....

staro
  (#45 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: juče 23:50
Godine: 31
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 24.03.2008, 15:05

Uz sve ono što su naveli forumaši pre mene, dodao bih još:

Nervira me kada jedno pričaju, drugo misle - a treće rade

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#46 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 29.03.2008, 09:05

kad sve tri dobiju mjesečnicu u isto vreme

staro
  (#47 (permalink))
Cecara
just keep swimming..
Cecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimumCecara je dostigao maksimum

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: juče 08:29
Godine: 33
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 29.03.2008, 13:40

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
kad sve tri dobiju mjesečnicu u isto vreme
Pa bolje to nego da ti sve tri u isto vreme kazu da su trudne...

Kad jedu cokoladu, uhvate jednu kockicu sa dva prsta, stave je medju zube i odgrizu pola

Life is a series of challenges to be met and mastered.

staro
  (#48 (permalink))
Kal_el
s*permen

Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 30.03.2008, 07:13

Citat:
Cecara kaže: Pogledaj poruku
Pa bolje to nego da ti sve tri u isto vreme kazu da su trudne...

Kad jedu cokoladu, uhvate jednu kockicu sa dva prsta, stave je medju zube i odgrizu pola

umesto da proguta u jednom komadu

staro
  (#49 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: juče 00:48
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? - 02.04.2008, 11:37

Nekoriscenje Cetkica za zube i ostalih preparata ( SAPUNAAAAAAAAAAAA)

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

staro
  (#50 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum