|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? |
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Pol: Muško
Godine: 38
|
Odgovor: Šta vas najviše nervira kod žena? -
12.02.2008, 05:51
Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 20:48
Godine: 37
|
12.02.2008, 08:41
Citat:
...imam bolji organ za njih... ![]() ...ne mućkaj u ustima dugo...
|
|
|
|
|
|
|
n o s t r o m o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 02.09.2008 09:45
|
17.03.2008, 13:02
Iako me dosta toga nervira kod zena, ipak ono pozitivno sto nam one pruzaju svojim likovima i delovima, pardon, delima u mnogome nadjacava njihove lose osobine i pojave kod njih koje nas nerviraju...
Mene kod zena nervira, ali bas ono zdravo, njihova pronicljivost. Jbt, ne mozes da ih zahebes da si madjionicar. Ova moja cim me pogleda, vidi cak i sta sam jeo u zadnjih 5 dana. Ma vidi sta cu i da radim, a de ne govorim o onome sta sam radio. Ne znam da li sam samo ja te qrate srece, ili se i moje ostale kolege tako pate. Bilo bi mi nekako lakse kada bih znao da su i oni u slicnoj situaciji.... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.12.2007.
Poslednji login: juče 12:52
|
18.03.2008, 11:56
hmmm....
delikatno pitanje.... ima toga naravno.... ali kad bih birao.... svesno preuzimam... rizik da me ta .... odredjena kategorija.... stavi na crnu listu.... elem... ....................zene koje mi unapred stave do znanja...................... ...............................kako su JAKO pametne............................... .................bez da mi dozvole da to ipak ja zakljucim.................... ......................................eto to ........................................![]() just take it easy, as it comes..
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 21:36
Pol: Žensko
Godine: 28
|
18.03.2008, 12:56
...prenemaganje.....
.....foliranje..... .....flertovanje samo da bi zadovoljile svoj ego.......da bi popunile vreme.... ![]() ...i sto Beliver rece.....nemocne.....kao... ![]() ....tracarenje....... Uff.....mnogo toga cini mi se...... ![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|
|
|
naslednik Mi_Ladina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 23:36
Godine: 42
|
18.03.2008, 13:02
- kad olajavaju dečka ili muža - aljkave - nevaspitane - lenje - kad se ne briju |