VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Vaš lični stil
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Pol: Žensko
Godine: 26
Vaš lični stil - 24.03.2006, 20:30

Da li se uvek oblačite u sličnom fazonu? Da li obraćate pažnju na vaš stil? Koliko uopšte imate finansijskih mogućnosti pri izboru garderobe, odnosno kreiranja sopstvenog stila?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Vaš stil oblačenja
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 05:18
Godine: 25
Odgovor: Vaš stil oblačenja - 25.03.2006, 03:40

Eh kad bih imala puno para , puno bih trosila na garderobu. Bila bi prava ona shoping devojka nenormalnih apetita, koja ima sve sto drugi nemaju i 100 para obuce.

goldie

staro
  (#3 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 10:34
Odgovor: Vaš stil oblačenja - 05.04.2006, 04:28

ako neko ne voli shoping, onda sam ja jedna od tih osoba kad je u pitanju kupovina odjece, meni padne mrak na ochi pri samoj pomisli na to.. kupovina farmerki/pantalona mi je koshmar.. izbegavam do zadnjeg trenutka.. al' kad dodje cas da su mi farmerke recimo u raspadnom stanju, ondaK se nekako prisilim.. cipele/patike jos nekako mogu da prozvachem sa manjom glavoboljom.. ali isto nije bas da nesto preferishem..
inache najcesce ako nesto kupim, to se desi 'nako u prolazu, udjem, ako nesto nadjem dobro, ako ne, opet dobro sve sto imam u ormaru kupila sam najcesce na tom principu 'udjem, kupim, izadjem' ali to su prvenstveno stvari koje mi se svidjaju i koje znam da cu nosim.. nisam tip osobe koja nesto kupi, pa da to onda stoji u ormanu.. i nisam tip osobe koja ima zivce za celodnevno lutanje po ducanima

xmmm.. moj stil? pa recimo nesto lezerno.. nije sasvim sportsko, a nije ni bogami ni sminka.. uvek gledam da nosim ono sto je udobno.. i u cemu se osecam dobro.. pa makar to bio donji deo pidzame i gore 5 brojeva veci duks
mogu da se 'skockam' kad treba.. ali kod mene najcesce prevladava ono da ima sto vise uzoraka i sto vise boja

staro
  (#4 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Pol: Muško
Odgovor: Vaš stil oblačenja - 11.04.2006, 19:22

Citat:
yige_gui kaže:
xmmm.. moj stil? pa recimo nesto lezerno.. nije sasvim sportsko, a nije ni bogami ni sminka..
Recimo tako. I, nazovimo to već poznatim imenom: sportska elegancija.

staro
  (#5 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Vaš stil oblačenja - 11.04.2006, 22:52

Moj stil? Toliko casual, da sam to sad pocela i na poslu da praktikujem... lepo mi se ne da da izadjem iz onih farmerki Nikad se nesto nisam opterecivala kupovinom garderobe. Sto rekla yige, ako neko ne voli soping - to sam ja. Ali zato moja starija seka nakupuje brdo stvari koje posle ne moze da obuce, pa ih prosledi meni... e, da se bar zbog necega isplati biti mrsav

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor: Vaš lični stil
staro
  (#6 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Odgovor: Vaš lični stil - 13.08.2006, 17:15

Uuuu, mogao bi reci da imam neki svoj stil, nije sportski, nije class, nije maskirno, odeca u kojoj se dobro osecam, mozda sam malo u klasicnoj varijanti, tipa zimi ne izlazim iz kaputa, i nemam zimske jakne (plastika u bilo kojoj varijatni me uzasava), ne nosim farmerice, patike samo ako su neka Office varijanta i sl. Medjutim, ovo je mnooogo tesko izvesti sa mojom $$$ situacijom, tako da jako cuvam stvari i kupujem samo ono sto mi bas odgovara

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#7 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 01:34
Godine: 33
Odgovor: Vaš lični stil - 20.09.2006, 22:24

Pun mi je ormar svega. Može se reći da za svaku priliku imam nešto...ali ne dovoljno. Kupujem stvari koje mi se svide bez obzira u kom su fazonu, pa često imam problem da ukombinujem. Volim casual varijante ali mi dodje minuta i da se picnem.

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Vaš lični stil - 20.09.2006, 22:30

casual da casualniji ne moze biti. sto sljampavije to bolje. farmerke u kombinaciji sa svim i svacim (jednostavne T-shirtke ili majice), patike ili bakandze. a kad me vidite u farmerkama i crnoj kosulju, onda to znaci samo jedno: da sam se konacno picnula...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#9 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 20:49
Odgovor: Vaš lični stil - 26.01.2007, 15:21

Joj,ja idem iz krajnosti u krajnost.Uglavnom sam u casual izdanju mada se to jako brzo menja.Da imam puuuunoooo parica znam u kojoj bih prodavnici iskljucivo kupovala garderobu,obucu i propratni materijal.Ovako se snalazim...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#10 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Vaš lični stil - 26.01.2007, 16:01

Pa ja volim one tinedzerske krpice,jer zbog moje visine i tezine moram da kupim stvari u tinedzerskim buticima,tako da moje oblacenje zbuni ljude,kad idem sa cerkom,misle da smo sestre,ali volim te pantalone ispod kuka sto pusti da zaviri nesto malo od hehehe donjeg vesa,majice bez rukava,volim crnu boju,tako da samo kupujem goticne stvari,ili nesto neobicno,volim da sam drugacija od ostalih,a sminka,samo oci,boje nesto kao crno sivo nesto lila i puno sjaji,e onda oci dobiju skroz drugaciju boju,skoro crno,ne preterujem ni sa parfumom,samo malo Gloria Vanderbilt,ili nesto sto mirise na ljubicice,a cipele ugodne,ako,moze kozne,stikle imam od deset cm,samo retko ih nosim normalno vozim uvek,i sa stiklama tesko je gaziti pedale,ali ne trosim puno para za oblacenje, e tako ja sam neobicna u svakom smislu

No me toques

Odgovor

« Patike... | Boje... »