VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ah, cipele
staro
  (#1 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
Ah, cipele - 05.06.2006, 16:10

Mislim da nema zene koja jednom u svom zivotu nije poslednji dinar dala na cipelice.Ima ih zaista raznih modela,boja,...za razne prilike,godisnja doba.Zanima me kakve preferirate,kada,...sve sto se tice ovih neizostavnih zenskih ljubimica,ovde je vise nego dobrodoslo.

Naravno,i muski smeju da ostave svoje misljenje,nije zabranjeno

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ah,cipele
staro
  (#2 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Ah,cipele - 05.06.2006, 16:52

ovo za posljedni dinar je istinito, samo ja preferiram martine, bakandze i tako tu sortu a jedne jedine zenske cipele nosim samo kad mi zaprijete smrcu. ne volim nabadati, pa to ti je.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:18
Godine: 25
Odgovor: Ah,cipele - 05.06.2006, 17:09

Ne secam se kad sam poslednji put nosila stiklice neke. Mogu da ih nosim al ne uvek i ne stalno. Mada pretpostavljam da je sve to stvar navike.

Volim da nosim udobne i meni lepe cipelice. Ali udobnost je najbitnija, i naravno da mi se desavalo da dam poslednji dinar za obucu.

goldie

staro
  (#4 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
Odgovor: Ah,cipele - 05.06.2006, 17:16

Obozavam cipele!!Ne bih mogla da zamislim ni jedan dan bez mojih omiljenih sandalica sa stiklicom!Neke cipele koje imam su stare i po nekoliko godina,i cuvam ih samo zato sto mi je tesko da se odvojim od njih Mada mislim da je malo preterano da poslednje pare dam za cipele... Stiklice nosim,pa,skoro uvek,osim kada vezbam naravno,onda uskocim u patike

staro
  (#5 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:34
Odgovor: Ah,cipele - 04.07.2006, 20:04

znaci shoping i ja smo dva razlicita pojma.. izbegavam ga maksimalno.. a kad moram onda mi se spuste roletnice..

elem, juce drugarica trebala da kupi neke cipele i mi otisle u jedan ogromni ducan sa cipelama, samo da ona vidi ako ima nesto za nju.. i obje smo bile u nekom ludom raspolozenju.. nase ulazak "na samo 5 minuta" se produzio na sat vremena.. naime ja sam ugledala neke shtikle, sa petom od valjda 15 centimetara.. i jednostavno sam morala da ih probam mozete zamislite mene sa metar 8o na shtiklama od 15 cm..

na kraju smo i drugarica i ja probale po jedno 7-8 pari i onuda paradirale i umirale od smeha dok su nad drugi bljedo gledali

evo kako je to izgledalo..

ove sam prve ugledala:

potom ove:

u zadnje vreme se nesto prica o razno raznim svadbama, pa rek'o da se pocnem pripremati

klasika crne..

jos jedne crne..

na kraju krajeva, posle svih tih shtikli, ne znam kako zene hodaju u tome

ipak, najvise su mi se svidjele ove.. zima ipak samo sto nije stigla

staro
  (#6 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Godine: 23
Odgovor: Ah,cipele - 19.08.2006, 03:40

Obozavam stikle. Nosila sam ih od sedmog osnovne do pre godinu dana. Onda me je uhvati neki trip, patike pa patike, ili ravne papuce. Sad u stiklma ne mogu da izdrzim ni 15 min sto mi je jako zao (mislim na velike stikle) al sta ces... Sad nosim platforme ili potpetice od 3-4 cm, njih mogu...

Ah,cipele
staro
  (#7 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Ah,cipele - 13.10.2006, 17:14

pre neki dan sam pri praznjenju sobe,zakljucila da imam najvise cipela i jakni!
pa onda tek idu majce i ostalo...
uvek sam u problemu da mi cipele ne idu uz neku garderobu i tako kupim nove..
i to ne jedne,vec odmah 3-4 para odjednom...
volim sve vrste...ranije sam mnogo vise nosila stiklice,sada zbog posla ne mogu toliko dugo da izdrzim na njima...
ali kada su sastanci i sajmovi..one su obavezan deo stajlinga...
inace sam rado u raznim baletankama i mokasinama sa malom spicastom petom..
pa i u onima sa platformom..pa i sasvim ravnima...
patike nosim uglavnom u slobosno vreme i vikendom na poslu...
ali naj naj..volim japanke..one su mi najudobnije..imam i sportske,a i veoma elegantne...

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#8 (permalink))
Mače
Novi član
Mače je na dobrom putu

Član od: 08.11.2006.
Poslednji login: 19.11.2006 20:55
Godine: 19
Odgovor: Ah,cipele - 08.11.2006, 22:07

da li vam se svidjaju ove kaubojke?meni su odvratne mozda bi jedne od 200 nosila,ali da mi ih neko pokloni inace sama ih nikada ne bih kupila

staro
  (#9 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Ah,cipele - 08.11.2006, 22:39

E pa ja iako sam musko bolujem od cipela
redovno mi u ormancicu bar tri para cipela i isto toliko patika , sta cu kad volem
obuca mi je veoma vazna , pridajem joj dosta vaznosti ......
mada ..... .... ipak sam musko pa ne dam bas zadnji dinar za cipelice , taj zadnji dinar mi ipak uvek izvuce moj vremesni ljubimac na cetiri tocka

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#10 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:51
Godine: 26
Odgovor: Ah,cipele - 03.01.2007, 08:48

Sada sam se malko zamislila...ja ustvari i nemam puno cipela,a trebaju mi!Uvek dam pare na garderobu a ustvari bolje da kupim cipelice,zar ne?Eto jedne od novogodisnjih odluka!Kupovati vise cipela!

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor