|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Nakit |
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:29
Pol: Žensko
|
Odgovor: Nakit -
21.09.2006, 13:27
Imam dosta nakita, ali se nešto ne kitim. Bižuteriju niti nosim niti imam.
Minđuše koje nosim sam dobila od oca za 10 rođendan. Ogrlicu sam dobila od majke za 18 rođendan. Jedan prsten sam dobila od babe, drugi od dede. Eto, to je jedino od nakita koji se može videti na meni. S tim da prestenje menjam, ne nosim oba istovremeno. |
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 20:17
Pol: Žensko
Godine: 32
|
Odgovor: Nakit -
21.09.2006, 22:56
Samo i siključivo srebro i belo zlato. Nosim jedan diskretan lančić od belog zlata, tri minđuše od srebra ili belog zlata (njih ponekada menjam, kada se dešavaju neki lomovi u glavi pa se kao bolje osećam
) i dva tanka srebrna prstena oba na istom prstu, palcu leve ruke, to je svakodnevna varijanta. Ponekada, kada poželim da se sredim, stavim neke malo neobičnije minđuše, ali opet diskretne, i možda neku narukvicu koja obično bude drvena ili plastična. |
|
|
|