VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Kozmetika koja vas je razočarala
staro
  (#1 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 17:40
Pol: Žensko
Godine: 33
Kozmetika koja vas je razočarala - 19.02.2008, 23:57

Da li ste razočarani nekom kozmetikom uprkos preporukama i reklamom?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kozmetika koja vas je razočarala
staro
  (#2 (permalink))
lav71
tvrdog_lav
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 21:53
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Kozmetika koja vas je razočarala - 19.02.2008, 23:59

...head & shoulders...

staro
  (#3 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:32
Odgovor: Kozmetika koja vas je razočarala - 20.02.2008, 00:51

Garnier kozmetika za lice definitivno je fatalna po mene jer posle svakog korišćenja u najmanju ruku izgledam kao leprozna. Valjda mi smetaju voćne kiseline

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#4 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 20:02
Odgovor: Kozmetika koja vas je razočarala - 20.02.2008, 00:59

I mene Garnier.... ne mogu da skinem ovo sa kapaka ni sa razređivačem... lep mi avatar,ali delujem štrokavo... ispašće da ne vodim higijenu uopšte,a baš mi je blam da zbog šminke to pomislite...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

staro
  (#5 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:32
Odgovor: Kozmetika koja vas je razočarala - 20.02.2008, 01:03

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
I mene Garnier.... ne mogu da skinem ovo sa kapaka ni sa razređivačem... lep mi avatar,ali delujem štrokavo... ispašće da ne vodim higijenu uopšte,a baš mi je blam da zbog šminke to pomislite...
Dragi Nerone, u VIM se još uvek uzdam jes´da spada u kućnu hemiju ali u extremnim slučajevima pomaže, naročito kod očnih kapaka

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#6 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 20:02
Odgovor: Kozmetika koja vas je razočarala - 20.02.2008, 01:07

Citat:
Isahara kaže: Pogledaj poruku
Dragi Nerone, u VIM se još uvek uzdam jes´da spada u kućnu hemiju ali u extremnim slučajevima pomaže, naročito kod očnih kapaka
Pa što ne kažeš,pogledaj na šta ličim ovako plav,pa još i klempav...

p.s. mogu VIM-om da vratim desno uVo u normalu???,'ajde što sam klempav,kengur sam jbg,ali nervira me očigledna asimetrija...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

staro
  (#7 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija
triViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen član

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 11.08.2008 14:52
Odgovor: Kozmetika koja vas je razočarala - 20.02.2008, 01:08

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Da li ste razočarani nekom kozmetikom uprkos preporukama i reklamom?
Pitaj me kojom nisam razocarana!
Mada, prosto ne mogu da se odlucim da li me vise uzasavaju reklame na kalup "imamo koncept za prodaju produkta koji je nastao bez koncepta", ili moje tvrdoglavo ubedjenje da cisto matematicki narasta mogucnost da cu naci i produkt sa konceptom, ako samo dovoljno dugo trazim...

Never confuse movement with action.

staro
  (#8 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 02:27
Godine: 20
Odgovor: Kozmetika koja vas je razočarala - 21.07.2008, 04:03

moj odgovor ce biti da me nijedna nije odusevila niti razocarala kod svake marke pronadjem bar nesto dobro
ono sto mogu da kazem a da ne slazem mnogo je da mi Oriflame ne lezi npr. i Garnier farbe za kosu.. iako se farbam tim farbama, moram da pravim pauzu od par meseci posle dva-tri puta redovnog koriscenja.. eto

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#9 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 15:03
Godine: 28
Odgovor: Kozmetika koja vas je razočarala - 21.07.2008, 10:33

Citat:
Isahara kaže: Pogledaj poruku
Garnier kozmetika za lice definitivno je fatalna po mene jer posle svakog korišćenja u najmanju ruku izgledam kao leprozna. Valjda mi smetaju voćne kiseline
Po mene su fatalni njihovi samponi za kosu i balzami, em izgledam ko sam prala kosu uljem, em imam utisak da su se sve vaske ovog sveta nastanile na mojoj glavi i uzivaju grickajuci mi kozu glave....

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen