VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Boje karmina
staro
  (#1 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 09:28
Pol: Žensko
Godine: 31
Boje karmina - 04.02.2008, 18:53

Ne postoji boja karmina koju ne posedujem,tačnije nijansi u raznim bojama.Volim da imam kvalitetan karmin,i nema dana da ga ne nanesem.Ali najvernija sam mojoj bordo boji,i uopšte mi nije bitno da li je u trendu tog momenta,bitno je da lepo ide uz moj ten,kosu i garderobu.
Tačnije sve mi boje,lepo stoje

Da li upotrebljavate karmine,i koje boje i nijanse?
Da li kupujete kvalitetne karmine?
Koje firme po vama proizvode kvalitetne,sjajeve za usne i karmine?
Ili ih ne koristite uopšte?

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Boje karmina
staro
  (#2 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:23
Godine: 33
Odgovor: Boje karmina - 04.02.2008, 21:52

Ovu boju najviše volim mada imam svakojakih boja u kolekciji. Kupujem šta mi se svidi ne gledam marku Šta ću kad volEm da imam
Inače medju omiljenim bojama mi je baš ta "boja karmina" kao i boja mesa u svim nijansama

staro
  (#3 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:28
Godine: 29
Odgovor: Boje karmina - 04.02.2008, 22:25

Nisam neki ljubitelj karmina i retko ga koristim, i to nekad kad stavim bude isključivo samo boja mesa, blaga

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:59
Godine: 33
Odgovor: Boje karmina - 04.02.2008, 23:59

Bez karmina ja i ne računam da sam našminkana ne rabim često sjajeve za usne, meni nešto bude odbojno čim vidim da masovno počne da se koristi, kao što je sa sjajevima slučaj u poslednje vreme. Kad sam bila klinka od nekih 13-14 sećam se keva je imala neki lankomov na kuglicu koji sam joj konfiskovala i trošila nemilice. Tad nije bio popularan. Nacapam ja moj sjaj, a neki seljak me u trolejbusu pitao da l' sam se najela bureka

Ovo mi je omiljena boja i najčešće koristim:

... mada nema boje koju ne nosim i ne kupujem velika usta pa mogu da se zajebavam. Volim i tamne ruževe, baš tamne, like this:

I one dramatične blesavih boja, od kojih mi je samo jedna koju volim problematična za nalaženje, Diorov đavolski pink, on se odavno ili proizvodi u manjim količinama ili se uopšte ne distribuira u prodavnice osim u paleti, pa se dešavalo da ga i tako pokupim iz frišopa nekog I lak i ruž u istoj boji, mnogo je zanimljiva

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Godine: 46
Odgovor: Boje karmina - 05.02.2008, 00:10

zbog tena i boje ociju i kose, najbolje mi stoje narandzasti tonovi, kao npr.

Svete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu reč za mene: "voleo sam"
(Tagore)

staro
  (#6 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 21.07.2008 08:20
Odgovor: Boje karmina - 05.02.2008, 16:56

...Volim karmin ali uglavnom koristim bledunjave boje Volim i kad ima lep sjaj, to mi je nakako bitno ...
Sto se tice marke oduvek sam najvernija bila L'Oreal-u

staro
  (#7 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: 17.07.2008 23:28
Odgovor: Boje karmina - 06.02.2008, 00:23

Trenutno sam u crvenoj fazi pa uglavnom stavljam crveni karmin ili ciklama roze. Bez karmina se ne osećam našminkano, tako da ne mogu da zamislim da stavim maskaru a karmin ne. Volim tako te crvenkaste nijanse, roze, bordo, ponekad zlatnu naročito leti i onu neutralnu, boju malo tamniju od prirodne boje usana. Volim suve karmine, koji se ne skidaju lako kao što je MF Lipfinity. U poslednje vreme se prevarim pa i sjajeve često koristim ali me nerviraju što nisu postojani. Ne volim olovkom da iscrtavam usta, ionako su dovoljno izražena.
E a kad je kupovina u pitanju, za Chanel živeli šaneri a za ostalo trk u parfimeriju

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#8 (permalink))
Joanna
Poznata faca
Joanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 21:03
Godine: 20
Odgovor: Boje karmina - 08.02.2008, 13:17

Ja definitivno najvise volim pravi bordo ruz i imam nekoliko.
To mi je najbolje jer moze u svakoj prilici da se koristi, a s obzirom na to da imam tamne oci i kosu- stoji mi.
Jos koristim neke blage nijanse boje mesa, moze da prodje neki sjaj ili karmin sa sljokicama ali nikako da se naljopam ko da sam jela burek ili ko da imam disko kuglu na ustima

" Zivot je jedan, zato ga zivi punim plucima "

staro
  (#9 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 05:51
Godine: 34
Odgovor: Boje karmina - 29.03.2008, 09:50

Moj izbor, ovih dana...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#10 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 09:28
Odgovor: Boje karmina - 29.03.2008, 13:09

Ovo je moj večiti izbor..crvena,bordo...

Famozni crveni karmin uvek privlači pažnju,sugeriše moć.Pri njegovom izboru treba povesti računa na ten,a i treba znati da ta boja ističe i podočnjake i nepravilnosti na licu.Ukoliko neko ima svetao ten,trebalo bi da izbegava tamne i zatvorene nijanse.Pri nošenju crvenih nijansi,poželjno je naći vremena i za koretor i rumenilo,da bi sve izgledalo efektno.

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282