|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Izbor frizera |
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
|
Odgovor: Izbor frizera -
09.01.2008, 17:16
Joj veco ni FBI ti nije ravan
![]() Ista frizerka me stricka godinama. "Baba daj glavu!" prihvatim sa odusevljenjem ![]() Prosli put me nagovorila da se ne sisam pa me iznervirala, jer ne mogu da razmisljam od ovoliko kose, ali ajde, zima je, pa kosa dobro dodje da greje ushi. Citat:
Citat:
Moj bata voli da kaze da ce na radiju uvesti novu nagradnu igru...pogodite kakvu frizuru ima _baba_ ove nedelje? ![]() Citat:
![]() Sta jos ima...? Ne pratim trendove, nisam zahtevna musterija, poslusam savet, ali ne uvek, iz salona uglavnom izadjem zadovoljna... dovidjenja prijatno. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
strawberry blonde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.12.2007.
Poslednji login: 22.06.2008 14:09
Godine: 24
|
09.01.2008, 22:13
Posto je moja draga tetka frizer ja sam, zajedno sa bracom i sestrom, sluzila kao zamorce
. Sa samo 9 godina imala sam frizuru kao Cyndi Lauper sto je ovekoveceno na skolskoj fotografiji .Sad, kao "velika" idem kod frizera jednom mesecno, cisto da pomenem kod te iste tetke, koja je izrasla u fantasticnog frizera zahvaljujuci nasoj pozrtvovanosti , na shishanje i farbanje.Imala sam sve duzine kose, od ultra kratke do frizure " gorske vile", boje od plave pa do crne, u srednjoj skoli cak i nesto u pink varijanti .Sad sam se malo smirila pa mi je je kosa plava i "pristojne duzine" po recima mojih roditelja .Naravno, bila sam i "sam svoj majstor" kad sam imala oko 10 godina i tada sam na pitanje "ko te tako unakazi ?" bez dlake na jeziku optuzivala tetku ...u to vreme bas nije imala musterija ![]() |
|
|
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 23:12
Godine: 33
|
12.02.2008, 18:59
Ma meni je tako eventualno
samo neka napravi kako ja hoću Nemam kriterijum za izbor frizera, tek kada probam znam na čemu sam.Ako nisam zadovoljna više tamo ne idem Nekad znam šta hoću a nekad želim iznenadjenje Obzirom da sam (izmedjuostalog) frizer ne libim se da experimentišem sama . Sama se farbam, sama skraćujem krajeve, sama se feniram tako da kod fizera idem samo kad želim drastičnu promenu ![]() Ovu frizuru koju trenutno imam sama sam smislila fizer me je ošišao po instrukcijama, boje su takodje moj produkt E da, uglavnom su me muškarci frizirali + čista kosa rules makar bila i čupava...![]()
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Izbor frizera |