VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Suknja
staro
  (#1 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:23
Pol: Žensko
Godine: 33
Suknja - 22.12.2007, 19:49

Koju suknju izabrati?

Do prije par godina bilo je lako odlučiti koju suknju nositi. Moda nam je diktirala kroj i dužinu. Danas je to već malo teže jer su moderni apsolutno svi tipovi - duge, kratke, uske, široke, te i na volane i faltne… Sve je postala stvar preferencije i kroja koji nam pristaje, a jedino na što nas moda obvezuje je nositi suknju, jer ove sezone jedino ne nositi suknje je nemoderno.

Ipak, ovih pet osnovnih krojeva smo mogli viđati najčešće na modnim revijama te preporučujemo da među njima izaberete one koji vam pristaju:
Olovka - Iako je nije bilo nekoliko sezona ove godine se vraća u punom stilu. Nosite onu do ispod koljena i visokog struka. Majica ili košulja bi morale biti utrpane u nju, a neizostavan detalj je debeli remen. Inače, ove sezone u svim odjevnim kombinacijama remen podignite s bokova i vratite ga na struk.

Mini suknja
– Mini je ove sezone također nosiva, ali uvijek u kombinaciji sa širokim majicama, posebno nosite li uski mini. To ne znači malo šira majica, nego neka izgleda bar tri broja veća. Ali naravno pronađite neku koja vam pristaje.

Široka, nabrana suknja
– Najjednostavniji kroj i pristaje također svima. Širi se odmah ispod remena (za razliku od suknje na volane kod koje je prvi volan, do ispod bokova, još dosta uzak). Neće isticati vašu liniju. Može se kombinirati sa svim odjevnim predmetima, a jedino pravilo koje biste trebali poštivati je njena dužina. Neka bude točno do ispod koljena.
A – kroj – Ona je najzahtjevnija što se tiče figure i rijetko nekome stvarno dobro pristaje. Morate pogoditi i dužinu i boju, te nositi na točno odgovarajuću visinu potpetice. Ali isplati se riskirati jer će vas ona izdvojiti iz mase.

Suknja na volane - na ulicama se pojavila još prošle sezone, ali je i ovog proljeća jako nosiva. Pristaje svakoj figuri. Mršavice neka se odluče na kraće, a duža (ispod koljena pa do gležnja) super je nosiva za one s malo više kilograma. Uz nju nosite uske pamučne majice, jer ćete tako postići kontrast i istaknuti figuru. Za hladnijih dana ili ljetnih večeri uz nju će super pristajati pamučni top i lagana, uska vestica na gumbe.

COVERmagazine

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Suknja
staro
  (#2 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:23
Godine: 33
Odgovor: Suknja - 22.12.2007, 19:53

Moderne Suknje

Nakon minica u modu se vraćaju suknje srednje dužine. Dakle, uglavnom do koljena ili malo ispod.

Ponovno su u trendu uske suknje, ali i svi krojevi koji naglašavaju oblike tj. prate liniju tijela. Uz njih, naravno, neizostavne su visoke pete.

Šire suknje, lepršave i A kroja ipak izaberite dužine iznad koljena. Uz njih možete nositi i ravne cipele.

Suknje ove sezone kombinirajte uz sako ili košulju ako je suknja visokog struka, ili s džemperom i širokim remenom.

Prednost je ovog trenda što se skoro svaka suknja može iskoristiti za posao, ali i za večernji izlazak.
COVERmagazin

Devojčice nosite li suknje?

staro
  (#3 (permalink))
psssst
tisina je zlato...
psssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostale

Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: juče 20:30
Godine: 24
Odgovor: Suknja - 22.12.2007, 22:44

Naravno i sve to u najrazlicitijim kombinacijama u pogledu boja i krojeva,od klasicnih do "modernih"

Prave stvari se uvek nalaze u rukama pogrešnih ljudi...

staro
  (#4 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 08:04
Godine: 29
Odgovor: Suknja - 25.12.2007, 10:18

Planiran da svoju garderobu oplemenim sa 1-2 elegantne suknje.
Sada imam 2-3 somotske i texas ali ih retko nosim jer mi je u suknji na -5 hladno bez obzira na cizme i kaput.

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

Suknja
staro
  (#5 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 21.07.2008 08:20
Suknja - 25.12.2007, 10:54

Suknje obozavam ...Kad god krenem u kupovinu pantalona otprilike se ista zavrsi kupovinom suknje ...
Uglavnom kupujem one ispod kolena ili duge...Volim neobican kroj i da je ona sama neobicna ...Nemam ni jednu klasicu

staro
  (#6 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:02
Odgovor: Suknja - 17.01.2008, 13:42

Ne nosim suknje. Imam jednu istu kao ona na prvoj slici...treca po redu, ali je aktuelna samo preko leta u kucnoj varijanti.

дo TokиJa

staro
  (#7 (permalink))
mirka7
Iskusni forumdžija
mirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članova

Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: juče 21:33
Godine: 35
Odgovor: Suknja - 17.01.2008, 14:38

Drago mi je što se u modu vraćaju suknje srednje dužine,jer nekako minice ili mini suknje ne volim a i s obzirom na godine nisu mi baš primjerene te ultra kratke...
Volim suknje ali mi uvijek u ormaru fali još koja.Sad će ljepše vrijeme pa će moći da se nose...malo mi je hladno...pantalone bolje griju.Mada,mislim da je to sve stvar navike...al definitivno živjele suknje....i zimi i ljeti...i u jesen i u proljeće...

staro
  (#8 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 10:21
Godine: 28
Odgovor: Suknja - 17.01.2008, 15:02

Volim da nosim suknje a najvise u prolece i ranu jesen (leti su mi, bez obzira na moje godine, noge uvek u nekim masnicama i sl. ), u kombinaciji sa nekim blesavim carapama..... Duzina im je obicno iznad kolena ili tu negde oko kolena, ne volim da su jako kratke a ni jako dugacke jer mi smetaju dok hodam.....
Odprilike kao ona texas u prvom postu, samo malko duza....

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

Odgovor: very good idea
staro
  (#9 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:14
Godine: 20
Odgovor: very good idea - 24.05.2008, 15:51

hmm.. mislim da u ormaru imam dve ili tri suknjice koje sam nosila kad sam bila osnovna skola..
lazem, imam jednu leprsavu koju koristim kad ima 300 stepeni, i to samo zato sto mi noge prokuvaju pa da ne prokuvam skroz...
ali ovako za izlaske.. ne pamtim kad sam je nosila, meni je samo kucna varijanta tih apa drapa suknji kad nemam volje da zivim a kamoli da se obucem..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#10 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 21.07.2008 22:56
Godine: 31
Odgovor: Suknja - 24.05.2008, 16:20

obozavam suknje i nosim ih stalno ali nevolim kada su jako duge. mini suknja moze ali ne prekratka, najvise 3 cm iznad kolena. omiljena mi je olovka visokog struka do ispod koljena.

Nikada na ovome svijetu mrznja nece pobijediti mrznju.
Mrznju moze pobijediti samo ljubav.

Gautama Siddharta Buddha

Odgovor

«