VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Boje...
staro
  (#1 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:59
Pol: Žensko
Godine: 33
Boje... - 22.12.2007, 19:41

Budite u trendi boji

Ljubičasta je među ključnim bojama ove sezone. Ona se već ovoga ljeta češće viđala, a za jesen i zimu je predviđen njen veliki povratak. Ali, za zimu su bolji izbor tamnije nijanse ljubičaste nego što su se nosile ovog ljeta.

Sve nijanse od onih koje su više bordo do plavo-ljubičaste su in, kao i mat i sjajne ili metalik nijanse.

U ljubičastoj boji možete nositi sve - kapute, jakne, suknje, tunike, torbe pa čak i cipele.

Za večernje izlaske izaberite također nešto u jačoj ljubičastoj nijansi, haljinicu od ljubičastog satena ili tuniku…

COVERmagazin.com

01.10.2007.

Meni se jako sviDŽA ova ljubičanstvena mada do skoro nije bilo šanse da kupim bilo koju krpicu u toj boji a sad čak i cipele prave u toj boji
Za sada sam nabacila samo jedan duks ali ću dkupim još neke pinkle
Volim i da kupim nešto crveno, belo obavezno ,bež, crno samo ako je neki dobar model....
Nemam ništa želeno i žuto

Koja vam je boja omiljena kada je garderoba u pitanju? Koje boje volite da kombinujete?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Boje...
staro
  (#2 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:29
Odgovor: Boje... - 22.12.2007, 21:42

Crvena.
Periodično mi se dešava situacija da otvorim orman i da mi se samo crveni pred očima. Onda shvatim da sam preterala, pa nekako ubacujem i druge boje dok ne shvatim da više skoro i nemam crvenog. Onda se opet vraćam na crveno, pa tako u nedogled.
U principu, volim jednobojne stvari. I zato lako i kombijujem. A kombinacije mi zavise od raspoloženja, uglavnom.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#3 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:13
Godine: 34
Odgovor: Boje... - 22.12.2007, 21:52

Crvena, boja trule višnje i plava..

Kao i Mih, većina garederobe mi je ili u crvenoj ili nekoj dark - red kombinaciji...
Trenutno obožavana varijanta je tipa: ljubičasto - maslinasta.

Kombinujem sve što mi padne pod ruku, pod uslovom da se po nekom, mom ukusu uklapaju.

Dve stvari kojima sam '' ostala verna '' su bele starke i neprevaziđene leviske.

Sa svim ostalim stvarima sa zadovoljstvom ekperimentišem i što je najbitnije - zadovoljna sam ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 33
Odgovor: Boje... - 23.12.2007, 05:01

Crna, omiljena i najzastupljenija

Aj lav i onu army zelenu i safari bež, toga isto imam dosta, mada imam krpa u svim bojama i često se na meni može videti ceo spektar zavisi od raspoloženja, ali crna mi je uvek bila nambr 1.

Najmanje imam sivih stvari. Na prste jedne ruke da pobrojiš. Ne volim. I teget.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 08:28
Godine: 29
Odgovor: Boje... - 25.12.2007, 10:13

U poslednje vreme maslinasto zelena i braon, mada otme se i poneki crveni i crni komad.
Ne volim presarene varijante, vise volim da ukombinujem 2-3 jednobojne stvarcice.
Crveni lak na noktima mi je postao redovan.(sexy)

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#6 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 10:07
Odgovor: Boje... - 25.12.2007, 11:01

Pa generalno crnih krpica imam dosta, naročito po pitanju zimske garderobe, ili nekih mesavina : crno-sivo-belo ...U poslednje vreme kupovala sam dosta u nekim bez-braon nijansama tako da sad tu zaista ima svega i svacega ...
Leti uglavnom donimira bela boja u ormanu...al imam i krpice u narandžastoj, žutoj, plavoj i naravno crnoj boji..

staro
  (#7 (permalink))
Tanjchi
Novi član
Tanjchi je na dobrom putu

Član od: 04.01.2008.
Poslednji login: 04.01.2008 18:46
Odgovor: Boje... - 04.01.2008, 12:07

Obozavam crveno-crno kombinaciju!

staro
  (#8 (permalink))
Danka
strawberry blonde
Danka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamant

Član od: 18.12.2007.
Poslednji login: 22.06.2008 14:09
Godine: 24
Odgovor: Boje... - 10.01.2008, 11:51

Generalno , ja imam "faze" sto se boja garderobe tice...pocne npr. sa jednom crvenom majicom a zavrsi se time da su mi cak i pertle u istoj boji

Sada me je poneo ovaj trend ljubicaste boje i mnoogo mi se dopada kako se uklapa sa crnom i sivom bojom... posebno ljubicasta tunika, crne carape i ljubicanstvene cipele

Omnia vincit Amor

staro
  (#9 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 22:22
Godine: 28
Odgovor: Boje... - 17.01.2008, 15:12

....crna svakako dominira....
zatim idu tamno crvena....narandzasta i bela....
Imam i par braon krpica koje sam nabavila zbog nekih mnogo lepih braon cizama...od ostalih boja se mozda pronadje tek po nesto...a retko i to ponesto nosim...

Sto se tice ove trendi ljubicaste, glat cu je preskociti....mislim crvenokosa u ljubicastom

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#10 (permalink))
ivanaoravec
Početnik
ivanaoravec će uskoro postati poznat član

Član od: 13.04.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 20:17
Godine: 25
Odgovor: Boje... - 11.03.2008, 02:10

Najvise volim crnu da nosim nAJbolje mi stojial moze se naci i po koja bela zuta i zelena krpica.Rozu ne volem

ivancica

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz
Hibridni prikaz