VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Sta je bilo moderno u "vase" vreme?
staro
  (#1 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 18:37
Pol: Muško
Sta je bilo moderno u "vase" vreme? - 08.11.2007, 17:31

Moda u vase vreme ...

Lele, sto sam omatorio!

Dico moja, u moje vreme se to nosilo samo na casovima fizickog vaspitanja.
Bile su sve, te ``starke`` plave boje sa belim nosom i sve su bile jednoobrazne.

Na ulici je bilo OUT nositi to isto, to je bio kao da ides ulicom u onom skolskom plavom mantilu! Bljak!

Na ulici se nosile patike, one prave adidasove, pumine i valjda neke domace prozivodnje.

Onda nije bila moda ici u pocepanim farmericama, a kamoli da ti viri donji deo gooze. Farmerke su bile jednoobrazno plave, cak i leviske.
Matori se cudili tome da kada su mladi kupili novu farmerku, onda pravac dvoriste, cetka za ribanje i pola cigle takodje za ribanje, i ribala se farmenka dok se nije malo istrosila da bude IN.
Meni moji matorci to ribanje nisu dozvoljavali, jer se ``ne smeju nove pantalone upropastiti!`` (NAS SIN NIJE NORMALAN!!!)
Cak je prvom prilikom moja mama uredno ispeglala i farmerke, onako na ``ugao``, pa se moglo videti na prednjoj strani pruga od perglanja.

Da, da, takva su bila ta davna vremena....

Tada se golisave zene nisu kacile pod nos na trafiku, a za najvecom golotinjom se smatrale neskrivene zenske grudi.

Skupljale se slicice u album Flora i fauna, Praistorijske zivotinje, Olimpijada, Fudbalsko svetsko prvenstvo, i slike nekih filmova (takodje i crtanih).

Leti smo jeli sladoled, zimi smo odlazili na klizanje, poceli smo pusenje u 8. razredu a seks su oni srecnici pocinjali u 3. li 4. srednjoj.
Vozili smo mopede, direktori su dizali tenziju zbog muskog modnog krika, crvenih safari pantalona (smatrali su ih nemoralnim, a jedna domaca modna kuca ih lansirala).

A curiceeee, eeeee, jurili smo ih za poljubce, pokoje fatanje, a svi smo trazili pravu ljubav, ono ako uspe, pa odma do braka. Bili smo spremni da cekamo i pola pa cak i jedne do dve godine da devojka sa kojom hodamo konacno se odluci i za seks. Seks za jednu noc, sta je to?
Ah da, i kada smo imali seksualni opdnos sa jednom, onda smo prestali juriti ostale! Seks je bilo nesto jako vredno! Znak zrelosti, kao osobe!
Seks je bio prestiz medju mladima!

nisam legenda

Poruku je izmenio irnik, 09.11.2007 u 01:28.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Nosite li starke?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 19:16
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Nosite li starke? - 08.11.2007, 18:25

Malo mi je samo čudno, obzirom na broj tvojih godina - ako su tačne, kako to da je i moj tata sa pantalonama isto to radio, a stariji je od tebe dosta Možda je ta "Grlom u jagode" moda u Vojvodinu stigla kasnije

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio irnik, 09.11.2007 u 03:36.

staro
  (#3 (permalink))
Kal_el
naslednik Mi_Ladina
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 18:04
Godine: 42
Odgovor: Nosite li starke? - 08.11.2007, 18:33

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ovo je moglo i na neku drugu temu, ali verovatno su starke bila inspiracija. Malo mi je samo čudno, obzirom na broj tvojih godina - ako su tačne, kako to da je i moj tata sa pantalonama isto to radio, a stariji je od tebe dosta Možda je ta "Grlom u jagode" moda u Vojvodinu stigla kasnije
Ta moda je trajala do kraja 80 tih ...
I naş narod nije işao bos ko vi indijanci
a imali smo i starke i Borovo gumenjake (original)

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#4 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Odgovor: Nosite li starke? - 08.11.2007, 18:39

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ovo je moglo i na neku drugu temu, ali verovatno su starke bila inspiracija. Malo mi je samo čudno, obzirom na broj tvojih godina - ako su tačne, kako to da je i moj tata sa pantalonama isto to radio, a stariji je od tebe dosta Možda je ta "Grlom u jagode" moda u Vojvodinu stigla kasnije

Ma tvoj tata zeli da ispadne veci frajer od mene:
``Vidi kako imam strasnu cerkicu!!!``

nisam legenda

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 19:16
Godine: 33
Odgovor: Nosite li starke? - 08.11.2007, 18:42

Evo sad pitala i poglavicu, on je vaših godina. Kaskate Šta ćeš kad smo strašni

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
biterlemon
Legenda

Odgovor: Nosite li starke? - 08.11.2007, 18:43

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
Ta moda je trajala do kraja 80 tih ...
I naş narod nije işao bos ko vi indijanci
a imali smo i starke i Borovo gumenjake (original)
Co`ece, u ``Borovu`` sam kupio Astra Converse patike, neke specificne, al na popustu. Verovatno su zaostale od izvoza u USA.
Bukvalno sam ih nosio 10 godina, skoro svaki dan, i tek tada se pokidale!

nisam legenda

staro
  (#7 (permalink))
Kal_el
naslednik Mi_Ladina
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 18:04
Odgovor: Nosite li starke? - 08.11.2007, 18:49

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Co`ece, u ``Borovu`` sam kupio Astra Converse patike, neke specificne, al na popustu. Verovatno su zaostale od izvoza u USA.
Bukvalno sam ih nosio 10 godina, skoro svaki dan, i tek tada se pokidale!
Jbt ti ko da si hodao na rukama kad su tolko izdrzale

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#8 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 15:10
Odgovor: Nosite li starke? - 07.12.2007, 21:22

Vjerovali ili ne,sve isto sto se i sad nosi

Kad neko ode - odlazi zato sto neko drugi treba da dodje!

Odgovor: Sta je bilo moderno u "vase" vreme?
staro
  (#9 (permalink))
emilyrouz
Početnik
emilyrouz će uskoro postati poznat član

Član od: 07.01.2008.
Poslednji login: juče 18:24
Odgovor: Sta je bilo moderno u "vase" vreme? - 07.01.2008, 16:01

MARTINKE!

Odgovor: Sta je bilo moderno u "vase" vreme?
staro
  (#10 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 00:43
Odgovor: Sta je bilo moderno u "vase" vreme? - 07.01.2008, 16:41

svaceg je tu bilo....
secam se da su se nosile uske uske farmerice..a streca nije bilo ni od korova....pa sam ja jadna,svako jutro ustajala u sest i sitnim, bodom suzavala nogavice do tacke kad ti se prekida svaka cirkulacija u nogama....i u sedam sam veselo odlazila u skolu....
a kad dodjem kuci u pola jedan,ja zilet pa paraj step....da moji ne primete...
i tako svaki dan...

o boze dragi!...sto je lepo kad ta pusta rana mladost konacno prodje....

ploviti se mora i bez broda