|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Muškarci i moda |
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 19:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Muškarci i moda -
16.09.2007, 23:56
Citat:
![]() ne mogu da verujem da ga citiram ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
|
18.09.2007, 08:11
evo ja da budem dobar i da odgovorim ozbiljno
![]() 1. Tehnicke stvari - imam laptop, al mi nesto bas i nije pod obavezno za modni detalj... uglavnom ga vukljam u torbi, tezak ko crna zemlja sunce mu krkansko... ubija mi vreme na dosadnim predavanjima i to mu je prevashodno sva svrha ![]() 2. gde bre patike da mi budu proslost ... al' poceh da furam one sa tankim djonom, ki bos da sam ![]() 3. Citat:
gledano sa ove tacke ne da pratim modu, vec sam u trendu sve u 16... kad kupujem dzins nikada ne gledam cenu... zato mi na kasi ponekad malc'ce pozli ![]() 4. Mantil - kaput - tja, kaput ajd nekako, uz dore farke, al mantile bas nesto i ne preferiram ![]() 5. sat pod obavezno... ne zbog nekog modnog detalja iliti neznam ja cega... vec mi glupo na casu ili na poslu potezati mobilni da vidim koliko je sati... nako lezerno bacis pogled na ruku i vidis koliko jos do kraja smaranja ![]() 6. kozmetika... a to bi bilo??? ![]() samo losion posle brijanja mogu svrstati pod kozmetiku... ustvari imam jednu krem'cu sto mi doca dade jer veli da mi je koza lica uzasno suva... al smrdi brate ![]() 7. modno da se informisem... kad bih imao vremena za dangubljenje, mozda ![]() 8. ne kopiram - ja sam original ![]() ![]() rijetko da cu iskopirati nekoga sa ulice ili neznam ni ja odakle... jednostavno ne primjecujem sta drugi oblace... ali kad odem u radnju znam ponekad da kupim bas kombinaciju koju nataknu na one lutke 9. (ala anekte bre, izgubih volju za modiranjem kad vidim koliko stvari moramo da pazimo )parfemcici... e tu se nesto bas puno i ne pitam... jos imam zaliha od predproslog rodjendana (ljudi nije kritika, samo vi salj'te parfeme)poslednje dobih od Irki & Pipka RSVP by Kenneth Cole i mogu reci da mi se jako svidja... no i dalje mi je omiljeni Very Sexy iz Victoria Secret kolekcije, for him ofkors... i njega dobih naravski 10. e ovoga vec i mogu da se pridrzavam... sta me briga sta drugi misle... oblacim ono u cemu se osecam ugodno ![]() nema vise ![]() |
|
|
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:33
Pol: Muško
Godine: 37
|
18.09.2007, 08:44
...mora da sam bio pijan kad se ne sećam...
![]()
|
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 16:30
Pol: Žensko
Godine: 29
|
18.09.2007, 08:57
Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Muškarci i moda |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Muškarci za izbegavanje | Najgora | Ženski kafić | 103 | 30.09.2008 09:13 |
| Moda za pse | ZOE | Kućni ljubimci | 14 | 28.09.2008 16:42 |
| Tehnika i moda | goldie | Moda | 7 | 25.02.2008 00:03 |
| Politicari i moda | irnik | Spomenar | 0 | 12.08.2007 18:47 |
| Orgazam po astrologiji (muškarci) | sekula | Astrologija | 0 | 21.03.2007 10:01 |