VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Muškarci i moda
staro
  (#11 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Muškarci i moda - 16.09.2007, 23:47

Citat:
Aca1983 kaže: Pogledaj poruku
Mozda sam ja parlamentaran, pa cu saslusati, a moze biti i usvojiti neke inovativne predloge i promene koje mi nudis.
Ne znam šta može Najgora da ti ponudi od tih predloga, al' s ovim ne mož' da pogrešiš, uglavnom. Paco Rabanne A ovaj obara s nogu: ( bar mene )

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 19:52
Godine: 33
Odgovor: Muškarci i moda - 16.09.2007, 23:56

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...omiljeni su mi black XS, police dark, iceberg, a nađu se tu pokoji versace, d&g....
Šta znam...ove sam probala...nisu loši

ne mogu da verujem da ga citiram

staro
  (#13 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Muškarci i moda - 18.09.2007, 08:11

evo ja da budem dobar i da odgovorim ozbiljno

1. Tehnicke stvari - imam laptop, al mi nesto bas i nije pod obavezno za modni detalj... uglavnom ga vukljam u torbi, tezak ko crna zemlja sunce mu krkansko... ubija mi vreme na dosadnim predavanjima i to mu je prevashodno sva svrha

2. gde bre patike da mi budu proslost ... al' poceh da furam one sa tankim djonom, ki bos da sam

3.
Citat:
Isprsite se za dobar džins! Uđite u radnju i ne gledajte cenu
gledano sa ove tacke ne da pratim modu, vec sam u trendu sve u 16... kad kupujem dzins nikada ne gledam cenu... zato mi na kasi ponekad malc'ce pozli

4. Mantil - kaput - tja, kaput ajd nekako, uz dore farke, al mantile bas nesto i ne preferiram

5. sat pod obavezno... ne zbog nekog modnog detalja iliti neznam ja cega... vec mi glupo na casu ili na poslu potezati mobilni da vidim koliko je sati... nako lezerno bacis pogled na ruku i vidis koliko jos do kraja smaranja

6. kozmetika... a to bi bilo???
samo losion posle brijanja mogu svrstati pod kozmetiku... ustvari imam jednu krem'cu sto mi doca dade jer veli da mi je koza lica uzasno suva... al smrdi brate

7. modno da se informisem... kad bih imao vremena za dangubljenje, mozda

8. ne kopiram - ja sam original
rijetko da cu iskopirati nekoga sa ulice ili neznam ni ja odakle... jednostavno ne primjecujem sta drugi oblace... ali kad odem u radnju znam ponekad da kupim bas kombinaciju koju nataknu na one lutke

9. (ala anekte bre, izgubih volju za modiranjem kad vidim koliko stvari moramo da pazimo )
parfemcici... e tu se nesto bas puno i ne pitam... jos imam zaliha od predproslog rodjendana (ljudi nije kritika, samo vi salj'te parfeme)
poslednje dobih od Irki & Pipka RSVP by Kenneth Cole i mogu reci da mi se jako svidja... no i dalje mi je omiljeni Very Sexy iz Victoria Secret kolekcije, for him ofkors... i njega dobih naravski

10. e ovoga vec i mogu da se pridrzavam... sta me briga sta drugi misle... oblacim ono u cemu se osecam ugodno

nema vise

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#14 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 18:33
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Muškarci i moda - 18.09.2007, 08:44

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Šta znam...ove sam probala...nisu loši

ne mogu da verujem da ga citiram
...mora da sam bio pijan kad se ne sećam...

...ako me zeka voli, da li to znači da me voli i njegova žena...

staro
  (#15 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 16:30
Godine: 29
Odgovor: Muškarci i moda - 18.09.2007, 08:57

Citat:
Aca1983 kaže: Pogledaj poruku
9-Retko koristim parfeme. Upotrebljavam dezodoranse, i to u 80% slucajeva Crni Denim, u 15% slucajeva Zeleni Brut, i oko 5% neki drugi.
Heheheheehe, nekad nisu oni dovoljni

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Moj ti je savet da što pre poradiš po tom pitanju ako misliš da osvojiš neku dobru cicu
Eto, dobar savjet. Za neke stvari se ipak valja potruditi

Odgovor

« Korset | Najlonke »

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen