VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Modni ziri - mi kao kriticari
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:40
Pol: Žensko
Godine: 29
Modni ziri - mi kao kriticari - 26.08.2007, 22:45

Ideja je sledeca, neko postavi sliku, a osoba ispod oceni (od 1 do 10 ) odevnu kombinaciju ,(sve kompet od make up- a do cipela) prokomentarise stajling . Na slici mogu biti strani, domaci pevaci/ice, glumci/ice, sportisti itd. Na ovaj nacin mozemo bolje upoznati stil i ukus jedni drugih Evo ja pocinjem :

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari
staro
  (#2 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 05:28
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 29.08.2007, 03:20

Ocjena: 10-

Nisam neki modni strucnjak, ali S.J.P. je poznata ka modna ikona. Kombinacija mi se dopada, jedino mi malo smeta boja cipela (zato -). Svidja mi se i sto nema nakita, jer bi bio suvisan uz ovakvu haljinu.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#3 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 05:28
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 29.08.2007, 03:24

Novi zadatak:

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#4 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 14:40
Godine: 29
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 02.09.2007, 22:33

Svidja mi se kombinacija boje:krem sa zelenim, ali mi se ne svidja kroj haljine, cipele ne vidim i zato ne mogu da ih ocenim, sto se tice make up nije los, blaga varijanta , sve kad se sabere i oduzme ocena 6

Dalje:

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 33
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 02.09.2007, 23:09

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku

Ja neću da komentarišem zadatak, nego samo da dam Diti desetku kao kuća, za ten, za stil, za sve zbog čega sam zaljubljena u nju

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Godine: 20
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 01:04

s obizrom da nije postavljena slika, prokomentarisacu ovu
lice je nasminkano veoma dobro, svidja mi se sto je akcenat na usnama, ne, ocima..
nakit je dobro uklopljen i veoma je lep (kad bih ga imala bar na dan)..
haljina.. prelepa
i pismo-tasna, uz haljinu, bombona

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#7 (permalink))
starsica
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 01:09

evo slike..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#8 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 10:07
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 16:02

Prelepa haljina....ova crna traka je tako lep šmek dala...
Malko mi karnim štrči, ja bih možda neki malo blaži...
Frizura, ništa smecijalno...mada svakako bolje nego da je pustila...

Sledeca slika

staro
  (#9 (permalink))
starsica

Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 19:02

svidja mi se frizurica, ali je osmeh malo.. ne znam, ne volim bas kad se vide umnjaci..
mislim da ima malo vise rumenila..
haljina nije losa, ali samo da nema sve to sto visi, da sam ja u pitanju ne bih stavila to.. u principu, haljina nije losa
evo sledece

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#10 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 19:29

koliko je ovde kila imala? 90?
a sto je beeeelaaaaa, majko mila....
vidi ruke, sunce ti...
a ni taj kontrast sir belo-isprano crveno mi se uopshte ne svidja...
o frizuri za spremanje stana da ne govorim...
Ali pazi zena mi josh i ima dobrih momenata samo sto joj to ovaj svakako nije, verovatno bio neki prijem u cik zore pa nije stigla da se naspava...

aj sad sledeca, da ne blatim vishe Kim...

Ubica mekog srca.