VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari
staro
  (#21 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:38
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 05.09.2007, 01:30

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
Ovaj look bi bio cista 10 da nema te cipke (koju ja jako ne volim) sto se tice frizure, moglo je i bolje, nakit prsten sa zelenim kamenom se ne slaze sa odevnom kombinacijom, dakle konacna ocena je 6

dalje:

prvo i glavno, ne svidja mi se nimalo sto je grudnjak ispao, bas aman
ne vidim poentu kravate koja visi.. kao detalj mislim da je nepotreban zbog kaisa..
kais nije los, i dobro je ukombinovan sa suknjom, koja ima pristojnu duzinu, taman
frizuru nije menjala tokom promocije celog albuma.. mogla bi
sminka
ceo utisak i osena 7
next..

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 12:15
Godine: 33
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 24.09.2007, 21:52

Utisak je sjajan sve se sija....ova boja joj definitivno ne stoji, previše je bleda, ne svidja mi se srebrni sjaj na toj podlozi boje kajsije fali i neki nakit? malo tamnija boja karmina?
Sve u svemu prilično je zgodna i ume da "nosi" tako da to izlači ocenu na... jaka 6-ica
za ove poslednje dve slike ja bih dala ocenu 10

staro
  (#23 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 12:33
Godine: 29
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 24.09.2007, 22:50

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Cista 10, taman kako treba, i crvena joj jako lepo stoji

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#24 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 02:25
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 11.10.2007, 05:17

Serena je izabrala haljinu koja joj pristaje. Ocjena 9

Sledeca:

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#25 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:04
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 11.10.2007, 07:49

Şta drugo reçi za joş jednu predstavnicu Ameriçke vojne maşinerije ...
Tipiçna predstavnica "Peşçane oluje" u pripijenoj odeçi da ne smeta na jakom vetru .. po kosi mozete primetiti koliko je jako duvalo da se ne samo kosa zalepila unazad na potiljku veç su joj i obrve visoko pomerene na çelu . Oko vrata metalna zaştitna ogrlica za identifikaciju i zaştitu od ujeda zmija i şkorpija ... ştikle za probijanje iste gamadi i borbe prsa u prsa koje ona baş i nema na ovoj slici(zaboravila ih u zurbi pred snimanje) maskirne boje prikladno razmazane po celom telu bogato iskustvo u şminkanju nasledjeno istrbljenjem indijanaca rezultiralo je uskladjivanje otvorenih delova tela sa garderobom
Sve u svemu ocena : jaka 9 !
Sledeçi zadatak je letnji
ds.jpg

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju

staro
  (#26 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:20
Godine: 34
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 11.10.2007, 07:59

Ocenjujem kupaće kostime - koje i ne vidim najbolje , ili dooobre žeMske?

Lepe žene... u letnjoj varjanti. ocena 10...

next:

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#27 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 00:17
Godine: 32
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 11.10.2007, 08:05

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
Oskudno veoma oskudno ,ne dopada mi ta vrsta bikinija a pogotovo na tako "bledoj" (ne preplanuloj podlozi ) ocena 3

Ulete mi keva

Pošto ocenjujem stil,a ne njega , meni se to dopada veoma...klasična muška elegancija ...čista 10 -odličan sklad boja,i akcenat na tamnoj košulji

next

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#28 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 11.10.2007, 22:05

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
Şta drugo reçi za joş jednu predstavnicu Ameriçke vojne maşinerije ...
Tipiçna predstavnica "Peşçane oluje" u pripijenoj odeçi da ne smeta na jakom vetru .. po kosi mozete primetiti koliko je jako duvalo da se ne samo kosa zalepila unazad na potiljku veç su joj i obrve visoko pomerene na çelu . Oko vrata metalna zaştitna ogrlica za identifikaciju i zaştitu od ujeda zmija i şkorpija ... ştikle za probijanje iste gamadi i borbe prsa u prsa koje ona baş i nema na ovoj slici(zaboravila ih u zurbi pred snimanje) maskirne boje prikladno razmazane po celom telu bogato iskustvo u şminkanju nasledjeno istrbljenjem indijanaca rezultiralo je uskladjivanje otvorenih delova tela sa garderobom
Sve u svemu ocena : jaka 9 !
Sledeçi zadatak je letnji
Prilog 935
Malo si se zeznuo

Ovo nikako nije predstavnica Americke vojne masinerije. Ovo je jedna nasa manekenka (kojoj sam zaboravila ime) a nosi haljinu koju su dizajnirale Verica Rakočević i Điola Kuriel. I ova revija je bila odrzana na Belom dvoru u februaru.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#29 (permalink))
irnik
Moderator

Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 11.10.2007, 22:07

Citat:
TVO.JA_ kaže: Pogledaj poruku
Oskudno veoma oskudno ,ne dopada mi ta vrsta bikinija a pogotovo na tako "bledoj" (ne preplanuloj podlozi ) ocena 3

Ulete mi keva

Pošto ocenjujem stil,a ne njega , meni se to dopada veoma...klasična muška elegancija ...čista 10 -odličan sklad boja,i akcenat na tamnoj košulji

next

Je l' se ocjenjuju kaputi?