|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari |
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 12:15
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari -
24.09.2007, 21:52
Utisak je sjajan
sve se sija....ova boja joj definitivno ne stoji, previše je bleda, ne svidja mi se srebrni sjaj na toj podlozi boje kajsije fali i neki nakit? malo tamnija boja karmina? ![]() Sve u svemu prilično je zgodna i ume da "nosi" tako da to izlači ocenu na... jaka 6-ica ![]() za ove poslednje dve slike ja bih dala ocenu 10 ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 12:33
Godine: 29
|
24.09.2007, 22:50
Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 02:25
|
11.10.2007, 05:17
Serena je izabrala haljinu koja joj pristaje. Ocjena 9
Sledeca: ![]() |
|
|
|
|
|
s*permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:04
Pol: Muško
Godine: 42
|
11.10.2007, 07:49
Şta drugo reçi za joş jednu predstavnicu Ameriçke vojne maşinerije ...
Tipiçna predstavnica "Peşçane oluje" u pripijenoj odeçi da ne smeta na jakom vetru .. po kosi mozete primetiti koliko je jako duvalo da se ne samo kosa zalepila unazad na potiljku veç su joj i obrve visoko pomerene na çelu . Oko vrata metalna zaştitna ogrlica za identifikaciju i zaştitu od ujeda zmija i şkorpija ... ştikle za probijanje iste gamadi i borbe prsa u prsa koje ona baş i nema na ovoj slici(zaboravila ih u zurbi pred snimanje ) maskirne boje prikladno razmazane po celom telu bogato iskustvo u şminkanju nasledjeno istrbljenjem indijanaca rezultiralo je uskladjivanje otvorenih delova tela sa garderobom ![]() Sve u svemu ocena : jaka 9 ! Sledeçi zadatak je letnji ![]() ds.jpg ![]() nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju
|
|
|
|
|
|
Dama Herc
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:20
Godine: 34
|
11.10.2007, 07:59
Ocenjujem kupaće kostime - koje i ne vidim najbolje , ili dooobre žeMske?Lepe žene... u letnjoj varjanti. ocena 10... next: ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 00:17
Godine: 32
|
11.10.2007, 08:05
Citat:
,ne dopada mi ta vrsta bikinija a pogotovo na tako "bledoj" (ne preplanuloj podlozi ) ocena 3Ulete mi keva ![]() Pošto ocenjujem stil,a ne njega , meni se to dopada veoma...klasična muška elegancija ...čista 10 -odličan sklad boja,i akcenat na tamnoj košulji next ![]() |
|
|
|
|
|
|
Moderator
|
11.10.2007, 22:05
Citat:
![]() Ovo nikako nije predstavnica Americke vojne masinerije. Ovo je jedna nasa manekenka (kojoj sam zaboravila ime) a nosi haljinu koju su dizajnirale Verica Rakočević i Điola Kuriel. I ova revija je bila odrzana na Belom dvoru u februaru. |
|
|
|
|
|
|
Moderator
|
11.10.2007, 22:07
Citat:
Je l' se ocjenjuju kaputi? ![]() |
|
|
|
|