VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari
staro
  (#11 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:45
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 19:37

haljina je prelepa, boja i kroj pristaju njenoj figuri, zaista je lepo videti ovako nesto
zao mi je sto nakit ne vidim..
evo

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:49
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 19:41

Haljina je fenomenalna...
Ogrlica...hm..lepa je al mogla je neka još bolja...nešto mi ne štima...
Frizura kao ja kad me mrzi da se feniram, pa je pokupim , al izvukla je šminka...odlično istaknute oči...

staro
  (#13 (permalink))
starsica
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 19:47

lepa je boja haljine, ali cipele ne bih uzela takve, malo mi je prejaka crna za ovako nesto pastelno..
haljina nije losa, ali mislim da je za svoju figuru mogla nesto sa uzim rukavima, ovako ju je "progutalo"..
i ne shvatam poentu kaisa, ali neka joj, ja ih ne volim licno
tasnica je u tonu sa cipelkama, ali rekoh.. druga boja samo..
nakit.. nice

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#14 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:49
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 20:36

Au starsi, ceo ekran tvoja slika
Elem, odlična haljna i još ta tašnica ...Super kombinacija...
Sve mi je odlično osim tih sandalica ...gde njih izvuče

sledeca...

staro
  (#15 (permalink))
starsica

Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 20:54

Citat:
Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
Au starsi, ceo ekran tvoja slika
volem vel'ke stvari

elem..
svidja mi se haljina, i sam materijal, kroj.. lepo joj stoji, uklopila je boju
svidja mi se rajfic, ali mi se ne svidjaju siske.. izgleda kao da su vestacki namestene da se ne pomeraju cak i ako dune uragan.. pa jos i sto su streberski namudjene na pola cela, alal..
od nakita mogla je dodati jos neki prstencic.. ali ni ovako nije lose, svidjau mi se mindjuse..
sminkla ali mogla je malo da sjaji, ovako je suvise mat zbog ociju.. samo kreon koliko kseniram..
i definitivno druga poza.. ovakjo izgleda kao da govori "bez'te u pizdu materinu i vi i slikanje"
next..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#16 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 00:04
Godine: 46
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 21:10

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
volem vel'ke stvari

elem..
svidja mi se haljina, i sam materijal, kroj.. lepo joj stoji, uklopila je boju
svidja mi se rajfic, ali mi se ne svidjaju siske.. izgleda kao da su vestacki namestene da se ne pomeraju cak i ako dune uragan.. pa jos i sto su streberski namudjene na pola cela, alal..
od nakita mogla je dodati jos neki prstencic.. ali ni ovako nije lose, svidjau mi se mindjuse..
sminkla ali mogla je malo da sjaji, ovako je suvise mat zbog ociju.. samo kreon koliko kseniram..
i definitivno druga poza.. ovakjo izgleda kao da govori "bez'te u pizdu materinu i vi i slikanje"
next..
Haljina je veoma elegantna mada ja ne volim crvenu boju, mislim da bi bila jos elegantnija da je u beloj ili crnoj boji... ocena 7!

drzanje....10!!!

frizura.... mislim da ovako pustena kosa, bez obzira koliko je lepa, ne ide uz ovu kombinaciju, ocena...4!!!!

Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom
rumena si kao mlado vino
dobro jutro, Vojvodino!

staro
  (#17 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 00:04
Godine: 46
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 21:11

Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom
rumena si kao mlado vino
dobro jutro, Vojvodino!

staro
  (#18 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 01:19
Godine: 29
Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 21:22

Haljina cista 10 , sminka nije losa, nakit odlican, kao i sandale

sledeca:

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#19 (permalink))
starsica

Odgovor: Modni ziri - mi kao kriticari - 03.09.2007, 21:37

suvise agresivno..
po meni nije trebala cizme da obuje.. neke cipelice bi se lepse uklopile..
meni ovo lici na tuniku, ne haljinu.. nije lose, lepa je i lepo joj stoji.. svidja mi se kolorit..
mislim da ima karike od nakita.. to mi je ok, dobro je sto nije budzila nakit
friz mi se ne svidja, trebalo je nesto drugo od friza biti..
next..

krek, krek.. ne gudra..

Poruku je izmenio starsica, 03.09.2007 u 21:43.

staro
  (#20 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum