VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Prikaz rezultata glasanja: Da li pratite trendove?
Da, uvek sam u trendu 4 14.81%
Ne, imam svoj stil 22 81.48%
Ne obraćam pažnju na svoje oblačenje 1 3.70%
Učesnika ankete do sada: 27. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li pratite trendove?
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
Da li pratite trendove? - 18.04.2006, 20:58

Da li ste od onih ljudi koji poslušno prate trendove, ili pak imate svoj ustaljeni stil od kojeg ne odustajete i koji je potpuno nezavistan od trenutnih trendova?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li pratite trendove?
staro
  (#2 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 04:44
Odgovor: Da li pratite trendove? - 23.04.2006, 22:04

Nisam "rob" modnih trendova. Obicno nosim ono sto mi se svidja i u cemu se dobro osjecam...

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#3 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 04:44
Odgovor: Da li pratite trendove? - 23.04.2006, 22:05

Evo sta ce biti moderno

"Sve vrste zlatnog sjaja ove sezone su nezaobilazni "must have"!
Modnu scenu ove sezone trese prava zlatna groznica! Proljeće i ljeto 2006. nezamislivo je bez zlatnog odsjaja - i to u svakom pogledu! Ove sezone bliješti nakit, kaputi, kupaći kostimi, haljine, cipelice, torbice...
Sa povratkom luksuza, na modne piste vratio se i zavodljivi svjetlucavi sjaj. Couture kolekcija Eli Sab obiluje zlatom - od najsitnijih detalja, kao što su mašne, do šljokicama i kristalima bogato ukrašenih luksuznih večernjih haljina.
Valentino pažnju poklanja detaljima, pa pod obavezno predlaže zlatne cipele i torbice. Lui Viton obožava zlatne miniće, koji neodoljivo podsjećaju na trash modu 80-tih. Kolekcija Baby Phat obiluje zlatom - od bermuda, šortseva, kaputa, ravnih pantalona i cipela do pozlaćenih kožnih rukavica i kaiševa. Kao dnevnu varijantu Baby Phat predlaže kombinaciju svjetlucavih detalja i materijala sa džinsom, dok se za veče predlaže ekstravagantna kombinacija - zabljesnite u zlatu od glave do pete."

(preuzeto sa net-a)

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#4 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 22:58
Godine: 34
Odgovor: Da li pratite trendove? - 11.06.2006, 22:19

neee
samo da se nadovezem na prethodni post, yes irnik

modne piste ove sezone trese prava zlatna groznica, pa su detalji u boji ovog metala apsolutni hit ovog leta. Sa niskom ili visokom potpeticom, platformom ili ravnim djonom, sandale u boji zlata su obavezan modni detalj . U kombinaciji sa tasnom iste nijanse mozete ih nositi uz odecu svih boja
preuzeto iz nedeljnih novina, casopisa - tacnije

staro
  (#5 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 01:43
Godine: 31
Odgovor: Da li pratite trendove? - 20.10.2006, 00:58

Trend - šta je to?

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#6 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Da li pratite trendove? - 20.10.2006, 01:03

yok ja . imam neki svoj sljampavo-komotni stil od kojeg vec godinama ne odustajem. naravno, uvijek postoji izuzetak kad bas ne mogu takva da se pojavim, ali se uvijek trudim da zadrzim neki dasak komotnosti, a da se opet uklopim u okolinu i u skladu sa situacijom.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#7 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: juče 22:04
Godine: 31
Odgovor: Da li pratite trendove? - 27.10.2006, 20:21

ja sam ispred trenda ono sto ja nosim ove sezone oni prodaju kao trend tek na godinu .morat cu pocet trazit pare zato sto mi kradu ideje

Taj sam ukus od nekud znao,
probao sam jednom davno divlji badem...

staro
  (#8 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 00:32
Odgovor: Da li pratite trendove? - 15.04.2007, 17:12

U opste ne pratim trendove....oblacim se u ono sto mi je u toj prilici udobno ....

staro
  (#9 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Da li pratite trendove? - 19.04.2007, 12:05

Ne patim od modnih trendova. Imam svoj stil koji prilagodjavam nekim modnim "strujanjima", da ne budem baš kao da sam ispala iz nekog levog filma...
Volim udobnu odeću i obuću - i tako se i ponašam. Opušteno.
Postoje prilike kada moram da se "ukrutim"... Pa, onda se modno isponašam, obavim tu "eleganciju" i jedva čekam da se strovalim u farmerke. I ravne cipele. I to je to.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#10 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Godine: 28
Odgovor: Da li pratite trendove? - 25.04.2007, 18:38

Ne, Oblacim Se "U Svom Stilu"
Elegantno ili Sportsko Elegantno, Ma Samo Da Mi Se Svidja I Da Je Udobno

<