|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Dr. Martens |
|
Odgovor: Dr. Martens |
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:10
Pol: Žensko
|
Odgovor: Dr. Martens -
01.10.2008, 03:32
Martensice sam nosila u osnovnoj i srednjoj shkoli.. imala sam chizmake i iste ove sandale ko shto su tvoje na slici (samo bez ovih rupica) maslinasto zelene boje.. sandale dan danas ponekad obuchem.. sad su mi suvishe teshke, pa ih ne nosim chesto.. chizmake su preshle sve i svashta
nosila sam ih po svim vremenskim uvjetima i u svim godishnjim dobima.. nakon dugogodishnjeg izlaganja vremenskim neprilikama i raznim drugim nepogodama josh uvijek su relativno nosive.. za divno chudo nisu se raspale toliko da ih bacim.. mislim da su kod bake.. nose ih na njivu kad vade krupmir te chizmake sam zbilja obozhavala.. naravno da ne mislim da to nose samo pankeri und narkomani.. chista predrasuda kao i za starke ![]() |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 17:49
|
01.10.2008, 04:04
I dalje nosim martinke. Jedne su mnogo stare, cipele - ovakve, samo još malo dublje
![]() ... a čizme sam letos kupila još jedne,'vake:![]() " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 21:47
Godine: 33
|
01.10.2008, 11:21
Sestre po čizmi Samo te imam. One stare i muževnije nisu ostale ni za uspomenu jer što ja nisam stigla dokrajčiti uspeo je najmlađi bata kad mu je noga porasla da mi ih mazne 'nako zapostavljene, zbog kaubojki. Bile isto crne, samo ne toliko duboke, već na pola. Što se tiče tih predrasuda, želim da verujem da se ljudi ne bave više takvim stvarima kad je o odevanju&obuvanju reč Nekako mi je ta priča više off.
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Dr. Martens |