VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Dr. Martens
staro
  (#1 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 21:48
Pol: Žensko
Godine: 24
Dr. Martens - 07.08.2008, 13:00

Ja ih mnogo volim! Isto kako yige reče da za starke kažu da ih nose samo pankeri i narkomani, tako i za ovu marku važi neko mišljenje.. Koje je bzzvezze
Ja sam kupila jedne sandale pre desetak godina, još uvek su u dobrom stanju a prošle su sve i svašta.. Udobnije cipele nikad nisam imala. Da imam malo više para, kupila bih još pet pari garanT.. i čizme i sandale, i papuče..
Kvalitetna i izdržljiva obuća.

Da li ih nosite? Da li mislite da martinke nose samo pankeri i narkomani?

..ovo su moje sandalice..

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Dr. Martens
staro
  (#2 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Godine: 31
Odgovor: Dr. Martens - 07.08.2008, 13:06

Marte me uvijek nekako asociraju na moje tinejdzerske dane . Nosila sam ih i to puno tamo negdje od 13 do 17 godine ne kao sandale vec cizmake, a onda sam ih - prerasla. Broj stopala je ostao isti, ali se moj stil odijevanja promijenio.

Budi ono sto zelis biti, a ne ono sto drugi zele vidjeti...

staro
  (#3 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:01
Godine: 31
Odgovor: Dr. Martens - 07.08.2008, 14:04

Citat:
Da li ih nosite? Da li mislite da martinke nose samo pankeri i narkomani?
e baš o tome sam pričala neki dan sa koleginicom na poslu...

Glupa predrasuda ništa drugo...niti sam panker,niti ne daj Bože narkoman,a nosila sam ih kao tinejdzerka...a i sad ponekad,ne uvek...odraslo se .

Isto važi i za starke .

staro
  (#4 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:10
Odgovor: Dr. Martens - 01.10.2008, 03:32

Martensice sam nosila u osnovnoj i srednjoj shkoli.. imala sam chizmake i iste ove sandale ko shto su tvoje na slici (samo bez ovih rupica) maslinasto zelene boje.. sandale dan danas ponekad obuchem.. sad su mi suvishe teshke, pa ih ne nosim chesto.. chizmake su preshle sve i svashta nosila sam ih po svim vremenskim uvjetima i u svim godishnjim dobima.. nakon dugogodishnjeg izlaganja vremenskim neprilikama i raznim drugim nepogodama josh uvijek su relativno nosive.. za divno chudo nisu se raspale toliko da ih bacim.. mislim da su kod bake.. nose ih na njivu kad vade krupmir te chizmake sam zbilja obozhavala..

naravno da ne mislim da to nose samo pankeri und narkomani.. chista predrasuda kao i za starke

moomoo meee juuooo

staro
  (#5 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 17:49
Odgovor: Dr. Martens - 01.10.2008, 04:04

I dalje nosim martinke. Jedne su mnogo stare, cipele - ovakve, samo još malo dublje

... a čizme sam letos kupila još jedne,'vake:

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 21:47
Godine: 33
Odgovor: Dr. Martens - 01.10.2008, 11:21

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku

Sestre po čizmi Samo te imam. One stare i muževnije nisu ostale ni za uspomenu jer što ja nisam stigla dokrajčiti uspeo je najmlađi bata kad mu je noga porasla da mi ih mazne 'nako zapostavljene, zbog kaubojki. Bile isto crne, samo ne toliko duboke, već na pola.
Što se tiče tih predrasuda, želim da verujem da se ljudi ne bave više takvim stvarima kad je o odevanju&obuvanju reč Nekako mi je ta priča više off.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen