|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Frizura |
|
Odgovor: Frizura |
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:28
Pol: Žensko
|
Odgovor: Frizura -
12.04.2006, 20:05
Citat:
a valjda sam do sad sve zivo isprobala.. od svih frizura do svih boja ![]() zadnje dve godine sam imala dugu kosu.. no rekla sam da je bilo dosta, jer mi se prirodno bas bas mnogo kovrdza, pa sam se oshishala.. no meni i brzo raste.. tako da je ponovno shishanje na pomolu ![]() inace kad bi je oprala onda sam obicno ko Bob Marli pa jos toliko zato mi bas fali ona frizura na 3mm koju sam imala pred skoro 3 godine mislim da malo po malo, sto se leto sve vise blizi, krecem prema toj frizuri.. ![]() najdraza mi je ona kad se probudim, onda mi uvek najbolje izgleda.. sve strshi na svoju stranu .. xxixi... ![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Poslednji login: danas 00:41
Godine: 33
|
13.04.2006, 01:04
Pa ranije sam furala baš dugu kosu, pa se onda ošišala na kratko, pa opet pustila, pa se opet ošišala, i to ono iz krajnosti u krajnost, ili je duga do kraja leđa, ili je kratka dibidus, ili se češljam ili se nikako ne 'vatam tih sprava. Eto, sigurno se nisam očešljala godinu i po dana.
Dakle, totalni čupus. Dok je bila duga, nosila sam stalno neke zafrkancije po njoj, plela je na sve moguće načine i u nju uplitala najraznovrsnije tkanine i džidže, a najčešće sam nosila kikice, one indijanske ili one Alen Ajverson (e te mi je već plela drugarica). Sad je "kakav ust'o takav ost'o". Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: juče 17:28
|
14.05.2006, 02:01
evo sam se neki dan cvik cvik
malo je neravno, i jos k tome kovrdzavo, ali kanda je vazno pa staa bre da radim kad ne vidim bas najbolje ono otraga ![]() malo da odstoji, pa ce bude bzzzzzzzzzzz ![]() sad mi je svaaa chupava ![]() |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 09:48
Godine: 34
|
meni je svejedno, samo da nije dugacka, jer mi ne stoji. a imala sam svakavih faza, frizura i boja, a u trenutku inspiracije svakom iole priucenom frizeru dopustam da po meni eksperimentira sa makazama. jednom me je sisala maceha, par puta drugarice pod uticajem alkohola - rezultat je bio krajnje zacudjujuci, ali se ponekad jedino tako mogu natjerati da odem kod frizera.
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
|
05.06.2006, 16:54
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.12.2007 19:26
Godine: 27
|
05.06.2006, 17:28
Pre dve godine sam se osisala na kratko, trsavo. Od tad svaku zimu resavam kao da pustim kosu al izdrzim do faze kad sam kao ciganski svercer pa se ipak osisam. Neobavezna mi je frizura, prsti su dovoljni da bih je oblikovala, tako da se cesalj i ja retko druzimo. Sad opet planiram da je pustim al videcu do kad cu izdrzati. Sestra mi je frizer pa ako dodje do neke nove ideje koju jos nije isprobala nista od moje resenosti , neka uci dete na meni, uvek sam bila za eksperimentisanje od strane frizera i nikada se nisam pokajala, valjda otud ovaj optimizam!
![]() |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
22.06.2006, 21:53
Ja se ošišao danas na nulu.
![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|