VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Sta znaci moderno?
staro
  (#1 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 07:10
Pol: Žensko
Sta znaci moderno? - 31.10.2007, 05:15

Kako vi definisete pojam moderno? Sta mislite o modi?

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sta znaci moderno?
staro
  (#2 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 23:41
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Sta znaci moderno? - 31.10.2007, 06:04

To je ono kad ti imaş neşto a komşije ti zavide jer oni nemaju pa se praviş moderan

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju

staro
  (#3 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:34
Odgovor: Sta znaci moderno? - 31.10.2007, 06:08

mislim da su neke stvari u modi super, mislim da su neke stvari sasvim prolazne.. a mislim i da su mnoge stvari nebuloze i to tezhe.. ono u fazonu shta-se-tim-modnim-kreatorima-vrti-u-glavi-kad slazhu-one-gluposti.. a josh veca nebuloza je shta-se-vrti-u-glavama-tih-ljudi-koji-zapravo-nose-te-nebuloze
mislim zbilja kad vidish shta sve prolazi kao "moda"

elem, za mene je moderno sve ono shto se meni lichno sviDZa bilo da je u modi ili nije, meni je nebitno.. dok god je to udobno i ugodno meni je

moomoo meee juuooo

staro
  (#4 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: Sta znaci moderno? - 31.10.2007, 22:12

To je ono kad tvoj komsija ima decka...

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#5 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 08:33
Godine: 37
Odgovor: Sta znaci moderno? - 01.11.2007, 00:05

...nemam pojma...

...snaga caruje dok um ne popizdi...

Sta znaci moderno?
staro
  (#6 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:12
Sta znaci moderno? - 01.11.2007, 00:44

Ja sam oduvek to moderno vezivala za Ono Sto Nekome Lepo Stoji...Dakle ono sto je naprosto skladno, lepo na prvi pogled, sa odredjenom dozom sopstvenog stila...
Moze neki "stil" biti plasiran u odredjenoj sezoni...ali naprosto to ne moze svako da isprati...i ne moze svakome ta vrsta garderobe da stoji...
Dakle biti moderan je nositi nesto u skladu sa svojom licnoscu, gledati tj. nastojati da to ima neku dozu stila i uskladjenosti i povrh svega osecati se dobro u tome...

staro
  (#7 (permalink))
lado
Iskusni forumdžija
lado obasjava toplim zrakom Suncalado obasjava toplim zrakom Suncalado obasjava toplim zrakom Suncalado obasjava toplim zrakom Suncalado obasjava toplim zrakom Suncalado obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 00:13
Godine: 41
Odgovor: Sta znaci moderno? - 25.08.2008, 19:33

moderno je ono sto mi lepo stoji.nisam neko ko voli da mu se odredjuje sta je u trendu...

kupi psa, jer to je jedini nacin da za novac dobijes ljubav

staro
  (#8 (permalink))
izabelitta
belittova zaleđina
izabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimum

Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 01:31
Godine: 36
Odgovor: Sta znaci moderno? - 28.08.2008, 23:17

Mora ipak biti nekih pomeranja... Sta bi bilo kad bih ja utripovala da mi najbolje stoji narodna nosnja, pa sa sve tokama zapucam u provod?
Moderno znaci biti u toku sa vekom, decenijom bar, ako vec ne sa sezonskim trendovima. Moda je kreativnost u skladu sa vremenom i licnim sklonostima.
Modu pratimo hteli-ne hteli, jer menjaju se materijali koji se koriste za izradu odece, pa su i kvalitetniji, pa su i prijatniji za nosenje, a dobro i izgledaju. Novije vreme nam je donelo uslovno receno slobodu izbora, pa sad zaista ljudi mogu da se oblace kako zele, a da se to tumaci kao individualnost, a ne kao da su demode. Ne osvrcem se na modne diktate "must have" i slicno, i niti mogu, niti zelim da pratim sezonske hit varijante, ali uopsteno uzevsi, volim da vidim promene na ljudima i neke bar u naznakama odlike licnog stila. Odelo ne cini coveka, ali ipak nesto govori o njemu. Nekad te poruke mogu biti bas recite.

staro
  (#9 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
Odgovor: Sta znaci moderno? - 29.08.2008, 00:37

prezirem modu.....preferiram udobnost .....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#10 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 22:46
Godine: 46
Odgovor: Sta znaci moderno? - 29.08.2008, 00:44

Moderno u sklopu mode uglavnom me nije nikada interesovalo. Za modu treba imati dubok dzep, jer je prate "imena" koja su mi takodje iz nezainteresovanosti nepoznata.
Malo me iritiraju face sa komentarima, kao npr: "Ej, kupio sam Versace jaknu"
Pa sta... i ja sam kupila jaknu u "Second hand" shopu, odusevljena bojom, dizajnom i naravno cenom (mozda je i Versacijeva - nisam pogledala Label).
Verujem, i da sam nafilovana novcanim jedinicama, moda bi za mene bila na poslednjem mestu.

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz