VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Frizura
staro
  (#71 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 10:48
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Frizura - 11.09.2007, 20:54

Moderne frizure za jesen - zimu 2007/08.

Duga kosa je glavni trend za jesen i zimu 2007/08, u svim oblicima, sa šiškama ili bez kovrčava ili ravna. Uglavnom je to lagano kovrčava kosa s puno volumena, seksi look koji naglašava prirodno kretanje i pad kose.

No jednako je trendi i duga potpuno ravna kosa, i ravno ošišana. Ponovno se vraća i razdjeljak na sredini.

Ako imate kratku kosu, a želite biti u trendu neka bude neuredna, neravna i razbarušena. To je sigurno frizura koju ćete lako održavati.

Srednja dužina pogodna je za one koji kosi trebaju dodati volumen i postepeno je šišana, često s naglašenim pramenovima kose.

Što se tiče boja u trendu su prirodne nijanse, od plave do crne, ali to uglavnom smeđe uz odsjaj. Kosa treba izgledati zdravo i sjajno. Pramenovi samo naglašavaju volumen i punoću kose, nisu jako izraženi, više su kao odsjaj sunca na kosi.

Za one koji žele intenzivne boje tu su nijanse od zlatne do jako crvene.

Za one koji žele nešto drugačije, neobično, bez obzira na dužinu i boju kose najbolji izbor je neobično šišanje, nejednaki pramenovi, i uz malo mašte, neovisno o godinama bit ćete originalni.

COVERmagazin

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#72 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:45
Odgovor: Frizura - 10.01.2008, 06:27

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Koliki znacaj pridajete dlakama na vr' glave i koji fazon furate?
gledam ove Naj fotke-pa ja sam u fazonu,ovom dugom.Nikad dužem!
Na preparate za kosu,što za negu,što za finiširanje dajem,pa ne žalim.I zdrava je uvek,samo što je gusta previše,pa mora da se "tanji".E,tu mi se moj frizer obraduje kad me vidi jer postoji neko glupo pravilo-što duža kosa(...ne,nije ono za pamet )to skuplje šišanjeA sami kažu da je kratku teže kvalitetno uraditi.Ali,šišanje je najvažnije,sve ovo ostalo dzaba ako to nije valjano urađeno.
A ovu boju imam već dugo,variraju samo nijanse.Sve sam ostale isprobala i jedino bih ponovo crvenu,ali ne onako blesavu kao što je bila prošli put, nego s nešto smirenije ... riđe.
Šatirana sam i sada,samo drugačije mi je radio nego ranije:kružno je dizao sloj po sloj kose i motao u folije.Skroz prirodno izgleda,samo trajeeee...

čista kosa rulZ!

...

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#73 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
Odgovor: Frizura - 11.02.2008, 23:44

ja se narode osisla kratko...nesto slicno

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#74 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 18:58
Godine: 46
Odgovor: Frizura - 11.02.2008, 23:49

nemam mnogo zivaca za kosu, zato je moj stil.... kratko - jasno otprilike ovako:

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#75 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 31
Odgovor: Frizura - 12.02.2008, 18:35

Da ne tražim sada po net-u, sigurna sam da su svi gledali Pulp, frizurica mi je nešto kraća nego kod Mie, ali isti fazon...
Nešto slično kao na avataru.
Do proleća...
A kako će proleće da me udari u glavu...još će se videti ))

_________Una16

staro
  (#76 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Odgovor: Frizura - 28.02.2008, 16:45

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

Evo moje fLizuLeeeee:

Moja je sad slicna ovoj... Chupavo na sve strane+ 5 razlicitih boja

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#77 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: juče 22:19
Godine: 28
Odgovor: Frizura - 28.02.2008, 19:12

moj friz je potpuno ovakav....

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#78 (permalink))
ivanaoravec
Početnik
ivanaoravec će uskoro postati poznat član

Član od: 13.04.2006.
Poslednji login: juče 19:28
Godine: 25
Odgovor: Frizura - 31.03.2008, 00:01

Crna poluduga.Imala sam faze kad sam bidnula crvenokosa pa ljubicasta samo plavusa nikad nisam bila

ivancica

staro
  (#79 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 13:35
Godine: 24
Odgovor: Frizura - 04.05.2008, 17:53

Moj jučerašnji friz..

ali sad ni na šta ne liči

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

staro
  (#80 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 10:48
Godine: 33
Odgovor: Frizura - 04.05.2008, 17:59

Ijao pa i ja sam imala ovakvu frizuru za jednu svadbu. Čak sam i frizeru rekla da me isfenira kao Madonu eee gde mi je onda bila ova slika
Friz je extra a tek što lepo stoooji

Odgovor