VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Frizura
staro
  (#61 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Frizura - 14.06.2007, 18:57

Moja najnovija frizura (svaka sličnost je namerna ):

"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo.
Trebalo je ziveti. "

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#62 (permalink))
kerfija
Iskusni forumdžija
kerfija će uskoro postati poznat člankerfija će uskoro postati poznat član

Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
Odgovor: Frizura - 17.06.2007, 08:31

Meni je kosa kovrdzava ne treba mnogo truda ali kad naraste zatvaraju mi lice imam malo a cetvrtastok oblika i treba da nadzem takvu frizuru da mi odgovara a da mo ne sakriva lice .

staro
  (#63 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Frizura - 18.06.2007, 23:55

A sta mislite o ovoj frizuri

Ili ovoj

Slicne su, ali opet, malo razlicite

Pomozite, ne mogu da se odlucim

Nervira me to sto, od kada Viktorija Bekam fura boba, svi su poludeli za tim frizom Sta li vide u kratkoj kosi, nije mi jasno

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#64 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:07
Godine: 33
Odgovor: Frizura - 16.07.2007, 15:13

Iskasapila sam je, napokon Nije ni kratka, ni duža, nego nešto između a dovoljno dramatično da mogu da se pogledam u ogledalce, ogledalce kaži mi ko je najlepši na svetu, tako da mi je pola glave skroz kratko, a druga polovina duga Kao dve žene, zavisi koji profil okreneš ili kako 'Leb kaže, kao da mi se okrenula perika

Evo moje fLizuLeeeee:

Slatko je i kad se zaveže repić iza uveta na ovoj strani gde je duža, a i zanimljivo mi sad da posmatram kroz faze kako će da raste. Deluje kao zahtevna frizura, ali nije malo promandrljaš rukama i eventualno penom onaj kratki deo, ne mora da se fenira ako je ošišano kako treba i čak i kad poraste ima formu

Mislila sam da na tom dužem delu izvučem i jedan svetlo ljubičasti pramen ili neku drugu neprirodne boje, onako, malo deblji, ali o tom potom... sad malo 'vako

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#65 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 22:11
Odgovor: Frizura - 26.07.2007, 22:48

frizura ti je prva liga

ja sam se danas malo osisala i sad mi je stepenasta ,a boja je kestenjasta sa crvenim prelivom

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#66 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: danas 13:35
Godine: 19
Odgovor: Frizura - 29.07.2007, 19:02

Citat:
kissigirl kaže: Pogledaj poruku
A sta mislite o ovoj frizuri

Ili ovoj

Slicne su, ali opet, malo razlicite

Pomozite, ne mogu da se odlucim

Nervira me to sto, od kada Viktorija Bekam fura boba, svi su poludeli za tim frizom Sta li vide u kratkoj kosi, nije mi jasno
ova druga je prefantastichna.... ustvari vishe me je oborila boja nego sama frizura... extra....

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#67 (permalink))
Senka81Serbija
Početnik
Senka81Serbija je na dobrom putu

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 02.12.2007 18:25
Odgovor: Frizura - 10.09.2007, 07:08

Mozda jedno 8-9 godina sam imala kratku kosu koju sam farbala u sve zive boje koje postoje i evo sad mozda 3 godine imam istu frizuru.Kosa do pola ledza,iste duzine prirodno tamno braon.Sad me opet uhvatilo neko ludilo sto se tice sisanja i farbanja.Pa ko zna mozda ........

staro
  (#68 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:46
Godine: 20
Odgovor: Frizura - 10.09.2007, 15:33

dugo sam nosila stepenasto osisanu kosicu.. sas siskama.. i to plavu
pa sam se prefarbala i osisala na paz zimus a sad pustam da raste..
kao klinka sam imala jako dugacku kosu, kao verovatno i vecina devojaka pa je majci dopizdelo, i PAF na keca se osisah i tu zurku sam furala dobre 3 godine, dok nisam krenula u srednju
nisam plavusa vise, i vise nikad necu biti
a boje kose sam sve promenila.. i plavu i crvenu i crnu.. i bila sam dzins-plava, slucajno sasvim
sad sam brineta

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#69 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Frizura - 10.09.2007, 18:36

E pa, nisam skratila kosu Pustam je da raste, pa kako bude
Ali, ali, ali ofarbala sam se
Dakle, htela sam prvo da se ofarbam u ljubicastu I tako... Nasla ja farbu, od "Schwarzkopf"-a, onu sto, jelte, istovremeno i posvetljuje i boji kosu Ofarbam se, i imam sta da vidim kosa mi je bila crvena! Mislim da nema potrebe da vam pricam koliko sam ispizdela Aj sad, sta je tu je.
Sutradan sam otisla kod frizerke da mi izvuce ljubicaste pramenove na tu boju. I stvarno je bilo super, ali... Sto sam cesce prala kosu, ta ljubicasta se sve vise ispirala
Ali ipak je ispalo dobro Sada mi je donji deo kose moje prirodne boje, braon, gornji deo crveni, ali ne jarko crveno, sa plavim pramenovima
Sta da vam pricam, svidjaaaaa mi se

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#70 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 14:26
Odgovor: Frizura - 10.09.2007, 20:01

Poslednji put sam se šišala 11. aprila 2007. Ni tada nisam dopustila da se oduzme išta od dužine... Ne planiram skoro novo šišanje... Sad je duga skoro kao mojoj avatarki Veverici...