|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Frizura |
|
|
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Pol: Žensko
|
Odgovor: Frizura -
17.01.2007, 22:21
samo josh da zapijevam nemam bre repove... pogotovu sad ne.. od onomad je bash porasla..do pola ledja je snachi..nikaki repovi... a gore jeste kraca... al su pramenovi nazad.. i to orange...smedji i beli a shishke duze.. bash strava frizic!!! ![]() bem vam lebarnik...mante se moje kose ![]()
|
|
|
|
|
|
v u c i c a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 22:30
|
04.02.2007, 00:13
[
Moja kosa je po prirodi kovrcava tako da ne zahteva velika ulaganja osim onih redovnih Frizura mi je uglavnom cupava,ponekad podignuta sa snalama u pundju ili pokupljena sastrane. Kod frizera idem samo kad treba da se skrati ili mi treba frizura za specijalne prilike, sto nemogu sama da napravim. Isprobala sam i boje razne ,tako da sam sad crvenokosa Jedino je sto nevolim da se cesljam ![]() |
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:08
|
04.02.2007, 03:10
Citat:
i moja je kovrchava trebalo je danas da me vidite, oprala sam je jutros, a vani ga duva za poludit' izashla sam bez kape ( ) pa sam se vratila doslovce ko ovchica ![]() |
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 06.07.2008 22:53
|
04.02.2007, 14:51
Ja vec odavno ne idem kod frizera,prvo sto nikad ne urade kako ja hocu da mi stoji kosa,drugo nemam vremena,a u poslednjih cetiri godine sam radila u poslasticarnicu,pa tamo se mora imati onu kapu na glavu,pa onda sta ce mi frizura,a sad je ovako do ramena,ja sama farbam sa biljnim farbama sto nema amonijaka,pa se ne stedi kosa,inace skoro stalno ga pokupim sa snalom,pa mi ne smeta,al obozavam dugacku kosu
![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Poslednji login: danas 10:10
Godine: 33
|
06.02.2007, 13:47
Ustadoh i odsekoh šiške. Ono pozadi ostalo isto. I nemam još uvek neki stav prema ovoj promeni, nije loše... ali za sada sama sebi ličim na Đoganija ili na nekog lepuškastog pripadnika zemunskog klana
A možda odem i da kupim kopačke ![]()
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 02:08
|
07.02.2007, 04:33
'el?
i ja razmisljam o istom ovih dana.. sve neshto kasno dodjem kuci, pa me mrzi.. al' ce bude salji bre slikeee da te vidju ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 26.06.2008 19:27
Godine: 25
|
07.02.2007, 13:43
Duuuuuuuuuugo sam nosila istu frizuru - stepenasto ošišana, do lopatica. Bila je šatirana (plavi pramenovi), pa plava, pa crna, pa opet pramenovi... Onda sam pre par meseci kosu ošišala ravno do ramena sa šiškama (onako - guste, teške, ne one koje se prave od samo jednog reda kose) i prezadovoljna sam, tako da će ostati na tome duže vreme. I dalje je šatirana u dve boje - plavo i braon.
|
|
|
|