VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Frizura
staro
  (#21 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 19:20
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Frizura - 03.01.2007, 08:35

Hm,...duga kosa,pa jos farbana u plavo...Zaista zahteva puno truda.Medjutim tu je uvek gumica za kosu

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: 30.06.2008 20:15
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Frizura - 12.01.2007, 07:28

Citat:
blueella kaže: Pogledaj poruku
bila je duga i ravna...
sad je gore kratka i trsava..a nazad duga i za malo ravna..
vrlo prakticno zbog putovanja...
ne trebaju mi cetke,vikleri i ostalo..
Imas repove k'o Halid Muslimovic iz mladjih dana
A i Halid je bio poznat po cuvenom pramenu sto je nosao. A neko spomenu da si i ti izvukla pramenove
Salu na stranu, nemam pojma sta da radim sa svojom kosom. Otkako sam dosao u USA nikako da nadjem frizera. Veoma sam pipav po pitanju frizera. U Beogradu zadnjih 10 godina me samo jedan frajer shishao i nikad ga nebih ni mijenjao da ne dodjoh ovdje pa sad sticajem okolnosti malo mi je nezgodno samo radi friza da trknem do Begisha. Kad mi dopizdi ja cu nacelavo, samo obletim mashinicom oko glave. U svakom slucaju ove shabanske repine pozadi necu da nosim . Mozda izvucem pramenove .
PS

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#23 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Frizura - 17.01.2007, 22:21

samo josh da zapijevam
nemam bre repove...
pogotovu sad ne..
od onomad je bash porasla..do pola ledja je
snachi..nikaki repovi...
a gore jeste kraca...
al su pramenovi nazad..
i to orange...smedji i beli
a shishke duze..
bash strava frizic!!!
bem vam lebarnik...mante se moje kose

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#24 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 22:30
Odgovor: Frizura - 04.02.2007, 00:13

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
meni kosa bash narasla od leta, pa je sad totalni strshljen

:
[

Moja kosa je po prirodi kovrcava tako da ne zahteva velika ulaganja osim onih redovnih

Frizura mi je uglavnom cupava,ponekad podignuta sa snalama u pundju ili pokupljena sastrane.

Kod frizera idem samo kad treba da se skrati ili mi treba frizura za specijalne prilike, sto nemogu sama da napravim.

Isprobala sam i boje razne ,tako da sam sad crvenokosa

Jedino je sto nevolim da se cesljam

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#25 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:08
Odgovor: Frizura - 04.02.2007, 03:10

Citat:
zdenkavuk kaže: Pogledaj poruku
[

Moja kosa je po prirodi kovrcava tako da ne zahteva velika ulaganja osim onih redovnih.... Frizura mi je uglavnom cupava

i moja je kovrchava trebalo je danas da me vidite, oprala sam je jutros, a vani ga duva za poludit' izashla sam bez kape () pa sam se vratila doslovce ko ovchica

moomoo meee juuooo

staro
  (#26 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 06.07.2008 22:53
Odgovor: Frizura - 04.02.2007, 14:51

Ja vec odavno ne idem kod frizera,prvo sto nikad ne urade kako ja hocu da mi stoji kosa,drugo nemam vremena,a u poslednjih cetiri godine sam radila u poslasticarnicu,pa tamo se mora imati onu kapu na glavu,pa onda sta ce mi frizura,a sad je ovako do ramena,ja sama farbam sa biljnim farbama sto nema amonijaka,pa se ne stedi kosa,inace skoro stalno ga pokupim sa snalom,pa mi ne smeta,al obozavam dugacku kosu

No me toques

staro
  (#27 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 10:10
Godine: 33
Odgovor: Frizura - 06.02.2007, 13:47

Ustadoh i odsekoh šiške. Ono pozadi ostalo isto. I nemam još uvek neki stav prema ovoj promeni, nije loše... ali za sada sama sebi ličim na Đoganija ili na nekog lepuškastog pripadnika zemunskog klana

A možda odem i da kupim kopačke

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#28 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 02:08
Odgovor: Frizura - 07.02.2007, 04:33

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ustadoh i odsekoh šiške.
'el? i ja razmisljam o istom ovih dana.. sve neshto kasno dodjem kuci, pa me mrzi.. al' ce bude

salji bre slikeee da te vidju

moomoo meee juuooo

staro
  (#29 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 26.06.2008 19:27
Godine: 25
Odgovor: Frizura - 07.02.2007, 13:43

Duuuuuuuuuugo sam nosila istu frizuru - stepenasto ošišana, do lopatica. Bila je šatirana (plavi pramenovi), pa plava, pa crna, pa opet pramenovi... Onda sam pre par meseci kosu ošišala ravno do ramena sa šiškama (onako - guste, teške, ne one koje se prave od samo jednog reda kose) i prezadovoljna sam, tako da će ostati na tome duže vreme. I dalje je šatirana u dve boje - plavo i braon.

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#30 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: 30.06.2008 20:15
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Frizura - 11.02.2007, 01:11

Pobudalicuuuuu zbog isteeeeeee

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala