VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Frizura
staro
  (#11 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Frizura - 22.06.2006, 23:09

Volim "paž" frizure, lake su za održavanje i idu uz gotovo svaki oblik lica. Naravno, volim promene tipa-guste i ravne šiške ili duge i stanjene, duži pramenovi napred, kraća kosa na vratu i obrnuto. Sve su to uglavnom varijacije na istu temu. Trenutno sam najbliže ovako nečemu:

"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo.
Trebalo je ziveti. "

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Frizura - 13.08.2006, 17:05

Do pre nekoliko godina, apsolutno nikakvu paznju, ista frizura od kad se secam, ali onda sam se vratio iz vojske. U inat onom prisilnom sisanju, odlucih da pustim kosu, i evo vec dve godine idem sa repom, reakcije pozitivne

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#13 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Frizura - 13.08.2006, 22:01

Pa evo, pre jedno par meseci, poceo sam da vodim racuna o svojoj kosi Pusticu je bre, neka raste, iako najbliza okolina i hije bas odusevljena time

Koliki znacaj? Veliki, zaista mi je bitno kako mi kosa izgleda

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#14 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Godine: 23
Odgovor: Frizura - 19.08.2006, 03:48

Veliku paznju posvecujem kosi jer je kovrdzava, suva, kruta i brzo se osteti. Maske, pakovanja, balzami, samponi, skracivanje s' vremena na vreme, cak sam pre godinu ipo prestala da se farbam i nista ne vredi. Pomagajte!!!
Najvise volim da je nosim pustenu, mada mi mnogo ljudi kaze da mi lepo stoji kad je pokupim. Meni se ne svidja. Celo mi je ko aerodrom za komarce, a siske ne volim, niti bi mi stajale.
Evo nekih zanimljivih frizurica...

staro
  (#15 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 07:40
Godine: 32
Odgovor: Frizura - 29.08.2006, 19:05

Ja sam pre nekih 3 godine konacno nasla svog frizera, do tada sam lutala i nosila svasta na glavi. To je prvi covek ikada koji me je pitao sta ne volim da radim sa svojom kosom, ja sam imala 15-minutno izlaganje i razumeli smo se na moju neizmernu radost. Sada je to vec deo rituala, sletanje na Bg ili Budimpestu ispijanje kafe sa porodicom i pravac na shishanje. Nosim kratku kosu koja izraste do srednje duge u iscekivanju sledeceg shishanja.

staro
  (#16 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 21:37
Godine: 33
Odgovor: Frizura - 20.09.2006, 22:45

Bitno je da se menja frizura. Stalno nešto experimentišem. Nervira me što većina frizera baš i nije stručna po pitanju šišanja.

Frizura
staro
  (#17 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Frizura - 13.10.2006, 17:08

bila je duga i ravna...
sad je gore kratka i trsava..a nazad duga i za malo ravna..
vrlo prakticno zbog putovanja...
ne trebaju mi cetke,vikleri i ostalo..

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#18 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 14:54
Odgovor: Frizura - 08.11.2006, 04:02

Ja bas treba da se sisam. Nemam ideju kako . Nadam se da ce mi frizerka preporuciti nesto...

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#19 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 21:37
Odgovor: Frizura - 09.11.2006, 03:03

meni kosa bash narasla od leta, pa je sad totalni strshljen

Irki, cu te ja oshisham, nema frke

moomoo meee juuooo

staro
  (#20 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
Odgovor: Frizura - 09.11.2006, 11:14

Duga pa kratka,duga pa kratka,sad je opet duga,vise nece biti kratka bar narednih nekoliko god,stepenasto je sisana,ne previse jer mi je kosa valovita,a i lakse mi je ovako,nekad je pustena,nekada u kikama,nekada banana,nekada pundja,nekada rep....ma hiljadu kombinacija....

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor