VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Koliko ste platili najskuplji parfem?
staro
  (#1 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Pol: Žensko
Godine: 27
Koliko ste platili najskuplji parfem? - 04.05.2007, 18:21

Ja Sam Platila Poslednji Parfem / Christian Dior-Midnight Charm Ł44 (44 funti=64.38 eura)

Poruku je izmenio Zvonchica, 04.05.2007 u 22:04. Razlog: boldovan tekst

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Koliko ste platili najskuplji parfem?
staro
  (#2 (permalink))
Zvonchica
Lutka
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 14:59
Godine: 24
Odgovor: Koliko ste platili najskuplji parfem? - 04.05.2007, 22:08

Ja parfeme ne kupujem.
Dobijam ih, a najskuplji koji sam dobila, tj izabrala (), je bio D&G Light Blue.
Pre, otprilike, tri godine beše oko 50 eura.

staro
  (#3 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 19:25
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Koliko ste platili najskuplji parfem? - 04.05.2007, 22:15

koristim sander ... oko 50 eura
skuplje sam kupovao bivşoj ali se nije isplatilo

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
imam i ja klima uredjaj

staro
  (#4 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 23:39
Odgovor: Koliko ste platili najskuplji parfem? - 05.05.2007, 13:33

Paa...ovi moji banditi prodaju parfeme iz nekog kofera tj. 4 kofera
a posto su moji, je l', imam i popust
tako da parfeme kupujem po promotivnim cenama za 20-25e
Jedino za sta sam dala vise od 50e je Chanel parfemska krema. Nisam mogla da odolim. Usla u parfimeriju da kupim vlazne maramice, a izasla sa kremicom.

More se pJeni jebe se meni дo TokиJa

staro
  (#5 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 15.06.2008 00:12
Odgovor: Koliko ste platili najskuplji parfem? - 05.05.2007, 17:21

Najvise sto sam potrosila za flasicu mirisa to je 16,00 €,od Gloria Wonderbildt,to je jedino sto koristim,jer ostalo nista mi se ne svidja,a sa cerkom svaki put kad se dosadjujemo odemo malo da pronjuskamo da vidimo sta ima novo,ma ni jedan mi se ne svidja,ili smrdi ili ma probamo sve,ma zavrsimo ,ona ima nesto sto mirise na kokos svaki put kad stavi ,moram da izluftiram stan,niti volim da mi poklone mirise,jer ne znaju da samo jednu koristim,pa dzabe chanel nş5,tresor,anais,kad meni sve to smrdi

No me toques

staro
  (#6 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Koliko ste platili najskuplji parfem? - 05.05.2007, 17:29

jednom me bash muka priterala, ljudi u busu poceli mesto da mi ustupaju...
znaci tebra situacija alarmantna...
e tad sam morala da pljunem 200 kinti na neki osvezivac pazuha...

jako dobra stvar,sta sve nece nauka smisliti...

Ubica mekog srca.

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 09:48
Godine: 34
Odgovor: Koliko ste platili najskuplji parfem? - 05.05.2007, 17:54

nisam luda za njima, pa ih i ne kupujem. međutim, jednom sam dobila u srednjoj školi chanel 5 (valjda se tako piše). naime, mama od najboljeg druga ga je dobila za rođendan, pa je on to maznuo, pa poklonio meni...znam samo da mi se baš svidio, pa sam ga cijedila punih godinu dana...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#8 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Godine: 25
Odgovor: Koliko ste platili najskuplji parfem? - 07.05.2007, 04:01

Najskuplji sam dobila, Roma, Laura Biagioti, 130 maraka u to vreme..... Naravno, kupila sam kupku koja ide uz parfem i ona je bila 50 eura

inache ne dajem vishe od 50 evra za parfem...

mada chesto dobijam koncentrovane parfeme od strine i znam da su skupi ko djavo...

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#9 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 21:47
Godine: 29
Odgovor: Koliko ste platili najskuplji parfem? - 22.08.2007, 11:02

Najskuplji parfem koji sam kupila je kostao 60e

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#10 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:35
Godine: 33
Odgovor: Koliko ste platili najskuplji parfem? - 29.08.2007, 09:26

Chanel, Coco. Navikla da ga imam uvek i uvek, već deceniju i dobar kusur preko. To mi je nešto, kao, ja u malom... tako da sam jednom za neku malo veću bočicu omiljene mi tečnosti izdvojila dosta tad nije bilo e, ali recimo da bi to sad bilo više od 100, šta ću kad ga volim.

I Thierry Mugler, Angel, vel'ka bočica i to ona što može da se puni, pa je ta kao sega mega, također pravo malo bogatstvo.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid