VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Najlonke
staro
  (#11 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 01:17
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Najlonke - 19.05.2007, 12:32

ja ih ne nosim
ali ih je lepo videti ponekad
(baçene pored mog kreveta )

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 07:40
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Najlonke - 19.05.2007, 12:43

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Nema meni ništa bez bose noge i čupave mi glave
Kako neke rečenice prosto moraš da doživiš kao svoje lične

Daklem, ja ne vidim ništa, ali baš ništa u tim najlonkama, nisu udobne, nisu praktične, nisu tople, kada čarape treba da te greju, cepaju se ko blesave , pa nisu ni ekonomične , ja sam ustvari totalno zaboravila na te čarape

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#13 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 04:38
Odgovor: Najlonke - 20.07.2007, 23:53

ok je crno,cipka,til,saten,masnice,podvezice,halteri... samo treba misliti i na studente...izmedju dva predavanja

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#14 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Godine: 31
Odgovor: Najlonke - 21.07.2007, 01:34

nosi se ako se mora , a kakva je klima ovde nije nuzda. i po zimi bose noge.

Budi ono sto zelis biti, a ne ono sto drugi zele vidjeti...

staro
  (#15 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Najlonke - 21.07.2007, 12:38

Najlonke su mi obavezan deo garderobe jer ima nekih krpica (kao neke suknje ili haljine) koje jednostavno ne idu na bosu nogu!

Omiljene su mi svilene crne najlonke, ali moj problem je sto mi obicno sluze za jednokratnu upotrebu (uvek uspem da ih negde 'zakacim' i pocepam), pa ih se ne mogu nakupovati...

staro
  (#16 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 02:25
Odgovor: Najlonke - 23.07.2007, 03:40

Citat:
la femme kaže: Pogledaj poruku
Najlonke su mi obavezan deo garderobe jer ima nekih krpica (kao neke suknje ili haljine) koje jednostavno ne idu na bosu nogu!

Omiljene su mi svilene crne najlonke, ali moj problem je sto mi obicno sluze za jednokratnu upotrebu (uvek uspem da ih negde 'zakacim' i pocepam), pa ih se ne mogu nakupovati...
Dje me nadje! Ne znam ni ja kako uspijem da pocijepam najlonke posle jednog oblacenja.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#17 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 16:30
Godine: 29
Odgovor: Najlonke - 18.09.2007, 09:08

Ajde da vas nasmijem malo..

Trenutno nosim obične najlonke i to one najveće (da, dobro ste pročitali! ) jer ne volim kad ih navlačim na sebe, močim ih (jer tada ih lakše potegnem gore) i mučim se. Ovako ove najveće navućem bez po frke do grudiju i mirna sam. Čak sam i bubrege pokrila

Ali, budući da sam ja ipak mlada dama koja dela u uredu a možda i promijeni posao, već danima planiram kupiti mrežaste čarape ili neke s dezenom (uzorkom).

Kad kupim, javim

staro
  (#18 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 02:53
Pol: Muško
Odgovor: Najlonke - 18.09.2007, 16:19

Најлонке су екстра, хот, секси, јами... наравно, ни то не мора да значи кад неко не зна да их носи... или кад има претанке ноге, па набаци оне црне са којекаквим халтерима и чипкама... пи. Али уопштено гледано...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen