|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najlonke |
|
|
|
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 16:30
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Najlonke -
18.09.2007, 09:08
Ajde da vas nasmijem malo..
![]() ![]() Trenutno nosim obične najlonke i to one najveće (da, dobro ste pročitali! ) jer ne volim kad ih navlačim na sebe, močim ih (jer tada ih lakše potegnem gore) i mučim se. Ovako ove najveće navućem bez po frke do grudiju i mirna sam. Čak sam i bubrege pokrila ![]() Ali, budući da sam ja ipak mlada dama koja dela u uredu a možda i promijeni posao, već danima planiram kupiti mrežaste čarape ili neke s dezenom (uzorkom). Kad kupim, javim ![]() |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 02:53
Pol: Muško
|
Odgovor: Najlonke -
18.09.2007, 16:19
Најлонке су екстра, хот, секси, јами... наравно, ни то не мора да значи кад неко не зна да их носи... или кад има претанке ноге, па набаци оне црне са којекаквим халтерима и чипкама... пи. Али уопштено гледано...
![]() ![]() ![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Najlonke |