|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Omiljeni komad odece? |
|
Odgovor: omiljeni komad odece? |
|
Odgovor: Omiljeni komad odece? |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:07
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Omiljeni komad odece? -
06.04.2006, 20:31
Imam jedan prastari 501. Mislim da je star oko 18 godina, ako sam se dobro preračunala. Toliko je bio iscepan i izlizan na svim mogućim mestima da sam se par puta borila sa babom da ga ne baci. Posle nekog vremena krenem da skraćujem nogavice i da popunjavam rupe koje su zjapile pozadi. Tako je moj 501 postao šorts koji i dan danas nosim leti. A stvarno je raspad sistema.
Imam jednu babinu haljinicu. Kombinacija je materijala i hekleraja, uradila je ona lično kad je bila devojka. E nju čuvam kao neki muzejski eksponat i ponekad je obučem. A najviše volem moje indijanske čizmice, indijanske mokasinice šunjalice i indijanske japanke (e ovo "indijanske japanke" baš super zvuči ). ![]()
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Pol: Muško
|
Gaće. Imam jedne stare već 15 godina, toliko su mi legle na srce, da ne mogu da ih se rešim nikako
. A, pošto su se baš dobro izlizale, razmišljam da ih više i ne perem . Šteta da mi propadnu, kad sam ih već toliko sačuvao. Čitajući prethodne postove, dobio sam sjajnu ideju kako da rešim one rupe - zakrpiću ih cvetićima. Osim prednje... Za nju već imam poseban cvetić. ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 01:54
|
26.08.2006, 03:32
Farmerke. Nikako mi se ne da da ih bacim cak iako su se ofucale...
Neko ce uskoro morati u kupovinu |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
imam jedne bijele lewiske 501. pregrmile su nekih deset godina, prezivjele raznorazne koncerte, shutke, pljuskove, krpim ih kako znam i umijem, vjecno ih perem jer su naravno snijezno bijele, a ja nepopravljivo smotana, pa privlacim raznorazne barice. sada ih malo stedim, pa ih oblacim samo u specijalnim prilikama...
|
|
|
|
|
|
severna svetlost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 01:07
Godine: 31
|
28.08.2006, 17:24
Moje Kickers-ice od 7 milja, 7 god. stare, ne mogu da ih bacim, previse smo toga prevalile zajedno, sada se iznose iz ormana samo u posebnim situacijama
|
|
|
|
|
|
Botino blago
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Godine: 32
|
28.08.2006, 20:07
Obična bela, pamučna, T-shirt majica. Mislim da posebno objašnjenje ne treba, idealna je za kombinovanje u, gotovo, svakoj situaciji.
![]() Trebalo je ziveti. " |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Godine: 26
|
28.08.2006, 23:24
Jedna kosulja/dzemper, ustvari, torzo je mekani materijal nepoznatog porekla (podseca na flanel), dok su rukavi kao kod dzempera, sto ce reci nesto kao strikani. Nadjena je pre jedno 4-5 godina u jednom second hand shop-u, bila je uz to i jedino parce odece koje sam mogao da obucem. Lako sam je nasao, to su bili jedini rukavi koji su sa vesalice dopirali do poda
. Od tada je ne ispustam. |
|
|
|