VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Omiljeni parfem
staro
  (#31 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Omiljeni parfem - 26.09.2007, 18:40

sad mi najvishe prija Roma, Laure Biagioti....

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 18:57
Godine: 24
Odgovor: Omiljeni parfem - 26.09.2007, 18:53

omiljeni parfem je Antonio Banderas for Women, a odmah posle njega Today iz avona

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#33 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 09:54
Godine: 33
Odgovor: Omiljeni parfem - 10.10.2007, 19:27

Kenzo Jungle L'Elephant

ili Diorov Addickt 2

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#34 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:22
Odgovor: Omiljeni parfem - 10.10.2007, 19:38

Citat:
TVO.JA_ kaže: Pogledaj poruku
ili Diorov Addickt 2

taj je super njega tek planiram da kupim

ovaj imam trenutno i extra je i ovaj mi se jako dopao

staro
  (#35 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Odgovor: Omiljeni parfem - 23.11.2007, 16:16

Citat:
Sokica kaže: Pogledaj poruku
Very irresistible od Givenchy
Zbog ovog parfema sam zaustavila devojku na ulici da je pitam chime se polila Znaci, zamirisala je pola bulevara. Mnogo je lep.

A ja... parfeme menjam cesto, ali se uvek vracam Sanelu. Jednom mi je drug rekao da ga moj parfem podseca na kremu KEZ kojom je njegova baba mazala ruke

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#36 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Odgovor: Omiljeni parfem - 25.11.2007, 02:28

I ja volem Very irresistible, Givenchy Retko koji "noviji" me tako oduševio. Jak je i baš mi odgovara, al' ostalo još tri špricanja, pa moram ispazarim novi A Addict mi se recimo nimalo ne dopada, nešto mi u njemu smeta neviđeno.

Ovaj dobijem danas:

I prijatno me iznenadi Onako malo blaži za moj ukus, ali pravi bakutanerski, baš kako volim

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#37 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 22:09
Odgovor: Omiljeni parfem - 27.11.2007, 00:09

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ovaj dobijem danas:

I prijatno me iznenadi Onako malo blaži za moj ukus, ali pravi bakutanerski, baš kako volim
Već godinu dana koristim jedan drugi Boucheronov parfem, Trouble. Odličan je i jako postojan iako nema onu oštrinu koja mi je neophodna za parfem. Boucheronovi parfemi kod nas nisu main stram, ali su u zapadnoj Evropi veoma poznati i cenjeni.
Omiljeni mi je definitivno WISH Chopard

Čovek sa dve kuće izgubiće razum.Čovek sa dve žene izgubiće dušu.kineska poslovica

staro
  (#38 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Odgovor: Omiljeni parfem - 27.11.2007, 00:15

Ma, kod nas ti je taj mainstream ludilo. Kad krene manija, smuče ti se inače lepi parfemi. Od D&G light blue parfema mi je bilo muka, gde god se okreneš svi isto mirišu... i tako još od mase parfema... a nemaju ljudi ni novca da isprobavaju, ili da imaju više parfema, već šta namirišu kod drugog kupuju nemaju čak ni naviku da stalno mirišu, već parfem samo koriste "kad krenu negde"

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#39 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 08:45
Godine: 29
Odgovor: Omiljeni parfem - 03.12.2007, 20:56

Dune...Christian Dior....

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#40 (permalink))
mirna
...twilight...
mirna je dijamantmirna je dijamantmirna je dijamantmirna je dijamantmirna je dijamantmirna je dijamant

Član od: 28.08.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 23:33
Godine: 35
Odgovor: Omiljeni parfem - 03.12.2007, 21:17

jedan od omiljenih ... boss intense...intenzivan miris mesavina jasmina,sandalovog drveta, vanile,orhideje...

....naked in the rain.....