|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Udobno ili moderno? |
|
|
|
|
|
|
Al' je lepo biti ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 18:39
Pol: Muško
Godine: 34
|
Odgovor: Udobno ili moderno? -
02.01.2008, 22:41
definitivno i samo UDOBNO.
moda me ne zanima toliko koliko to da meni prija da nesto nosim na sebi, pogotovo kada je u pitanju obuca. i ne volim da mi neko kupuje i poklanja bilo koji odevni predmet. uglavnom promasi jer gleda da bude moderno. |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Pol: Žensko
Godine: 31
|
02.01.2008, 22:52
e pa ja vam svima zavidim na karakteru, jer ja moram u cipelu ako mi se svidi, a svidja mi se generalno nezdravo! nemam pete nize od 4 centimetra. ja u baletankama ne znam hodati.
osecam se kao patka. |
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
|
25.01.2008, 22:16
pre svega ,udobno
davno sam prestala da teram modu bitnije mi je da su materijali prirodni snob sam u odredjenim stvarima nikad kobajagi parfem,nikad kobajagi koza,nikad krupni natpis nekog kreatora preko grudi....nemam za pravog Gucija? onog kobajagi ne bi nosila ni mrtva... |
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 21:14
|
26.01.2008, 01:17
Trudim se da spojim nespojivo. Volim da je lepo na oko ali ne mogu da stavljam na telo nešto što mi ne prija. Ne pratim u stopu trendove, imam neki svoj stil ali volim da uvek imam makar neki atraktivan detalj. Kada je obuća u pitanju ranije sam imala ovu vrstu dileme ali iskustvo čini svoje (a i godine
) tako da imam obuću da hodanju i obuću za "poziranje". Naravno da neću nositi u sred podneva tigraste cipele sa ogromnom štiklom ali ću ih iz sve snagi nositi kada se ukaze prilika ![]() "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 16:30
Godine: 29
|
20.02.2008, 08:20
A šta je to moderno?
To je imaginaran pojam. Osim što se 'moda' mijenja svaki tjedan/mjesec, ono što je nama lijepo i moderno, nekome drugome nije. Udobnost mi je na prvom mjestu. Kako zbog komocije tako i zbog zdravlja. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |