VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Udobno ili moderno?
staro
  (#31 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Udobno ili moderno? - 31.08.2007, 01:08

joooj!
skoro sam zaradila takve zuljeve sa cipelama da to nije zdravo.....

valjda mi noge navikle na papuche i patike, pa mi sad kad god obujem cipele zivot biva pretvoren u pakao....

razumem da mi je 8cm stikle previshe.......
shvatam da sa 5cm ne mogu da stojim i igram duze od 4-5 sati.......
ali mi niije jasno kako mi baletanke naprave najvetje sr@nje od svih navedenih!?

i tako...
odustajem potpuno od cipela.....

udobno, udobno i udobno

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
Odgovor: Udobno ili moderno? - 03.09.2007, 21:11

Elem, resila moja keva da od mene napravi zensko To jest, prelazim iz udobnog u moderno Kupila mi je par majicica, stvarno slatkih, koje su usput, kao u modi jelte, kupila mi je nesto nakita (i neke mindjuse koje ja ni mrtva ne bih nosila), i neke lakove za nokte i ruz (mis'im, jedini lak i ruz koje ja imam su crne boje ). Pa probacu, mozda cak i budem licila na nesto

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#33 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:58
Godine: 29
Odgovor: Udobno ili moderno? - 04.12.2007, 12:23

na prvom mestu udobno a posle sve ostalo, udobno ne mora obavezno znaciti patike i trenerka, i elegantne cipele mogu biti vrlo udobne itd...

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#34 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 12:31
Godine: 31
Odgovor: Udobno ili moderno? - 09.12.2007, 00:03

....samo ono sto mi se stvarno dopada,ne pratim trendove,jedino mi je bitan kvalitet...

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#35 (permalink))
Annna
Novi član
Annna je na dobrom putu

Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: 16.12.2007 02:00
Odgovor: Udobno ili moderno? - 16.12.2007, 01:28

Citat:
Andjelika kaže: Pogledaj poruku
joooj!
skoro sam zaradila takve zuljeve sa cipelama da to nije zdravo.....

valjda mi noge navikle na papuche i patike, pa mi sad kad god obujem cipele zivot biva pretvoren u pakao....

razumem da mi je 8cm stikle previshe.......
shvatam da sa 5cm ne mogu da stojim i igram duze od 4-5 sati.......
ali mi niije jasno kako mi baletanke naprave najvetje sr@nje od svih navedenih!?

i tako...
odustajem potpuno od cipela.....

udobno, udobno i udobno
Drage moje i ja sam za to. Ali naravno nekom posao ne dozvoljava da stalno bude u patikama. Mada se poslednja obuca koju narucujem preko neta pokazala vrlo udobna tako da vise i nemam toliko problema. A sto ste tice patika ipak su to samo za opustene varijante.

staro
  (#36 (permalink))
alokin74
Veteran
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 11:00
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Udobno ili moderno? - 02.01.2008, 22:41

definitivno i samo UDOBNO.

moda me ne zanima toliko koliko to da meni prija da nesto nosim na sebi, pogotovo kada je u pitanju obuca.

i ne volim da mi neko kupuje i poklanja bilo koji odevni predmet. uglavnom promasi jer gleda da bude moderno.

Slušam tišinu ... i pokušavam da je razumem ...

staro
  (#37 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 16:53
Godine: 31
Odgovor: Udobno ili moderno? - 02.01.2008, 22:52

e pa ja vam svima zavidim na karakteru, jer ja moram u cipelu ako mi se svidi, a svidja mi se generalno nezdravo! nemam pete nize od 4 centimetra. ja u baletankama ne znam hodati. osecam se kao patka.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#38 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 21:01
Godine: 42
Odgovor: Udobno ili moderno? - 25.01.2008, 22:16

pre svega ,udobno
davno sam prestala da teram modu
bitnije mi je da su materijali prirodni
snob sam u odredjenim stvarima
nikad kobajagi parfem,nikad kobajagi koza,nikad krupni natpis nekog kreatora preko grudi....nemam za pravog Gucija? onog kobajagi ne bi nosila ni mrtva...

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#39 (permalink))
Isahara
Štefica Cvek
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 15:34
Odgovor: Udobno ili moderno? - 26.01.2008, 01:17

Trudim se da spojim nespojivo. Volim da je lepo na oko ali ne mogu da stavljam na telo nešto što mi ne prija. Ne pratim u stopu trendove, imam neki svoj stil ali volim da uvek imam makar neki atraktivan detalj. Kada je obuća u pitanju ranije sam imala ovu vrstu dileme ali iskustvo čini svoje (a i godine) tako da imam obuću da hodanju i obuću za "poziranje". Naravno da neću nositi u sred podneva tigraste cipele sa ogromnom štiklom ali ću ih iz sve snagi nositi kada se ukaze prilika

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#40 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 19.11.2008 15:39
Godine: 29
Odgovor: Udobno ili moderno? - 20.02.2008, 08:20

A šta je to moderno?

To je imaginaran pojam. Osim što se 'moda' mijenja svaki tjedan/mjesec, ono što je nama lijepo i moderno, nekome drugome nije.

Udobnost mi je na prvom mjestu. Kako zbog komocije tako i zbog zdravlja.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu