VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Udobno ili moderno?
staro
  (#21 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Udobno ili moderno? - 30.03.2007, 20:50

da skratim, udobno...ne volem da se lomatam na štulama...

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 19.07.2008 00:36
Odgovor: Udobno ili moderno? - 30.03.2007, 22:52

Ne ganjam modu.Volim udobnu i komotnu obucu ...i nosim ono sto mi u datom momentu prija,bilo to ravne cipelice ili salonke na stiklu...pre svega udobnost...

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#23 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 01:43
Godine: 31
Odgovor: Udobno ili moderno? - 30.03.2007, 23:43

Ja se šunjam u mojim šunjalicama kroz život. Na poslu, pored svih elegantnih i manje elegantnih kreacija, od možda nekoliko hiljada ljudi koji se kreće po onoj zgradi ja sam jedna koja nosi grubinove papučice kao obavezni modni detalj.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#24 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Udobno ili moderno? - 03.04.2007, 14:29

Ja uglavnom nosim udobne stvari koje su pritome i moderne. Ne pratim slepo modu, ali joj se "priklanjam" i volim da imam moderne cipele, farmerke, pantalone... Spremna sam da malo otpatim zbog mode, ali samo u specijalnim prilikama, dakle - vrtoglavo visoke štikle za večernji izlazak, nikako za ceo dan. I, moja dobra strana je što nikako ne podnosim hladnoću pa se zimi dobro utopljavam i odaaaaaaaaavno mi nije palo na pamet da zarad mode ne nosim potkošulju

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#25 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Udobno ili moderno? - 09.04.2007, 12:06

udobno, udobno, udobno...a moderno!

te dve kategorije uopšte ne treba razdvajati

ponuda je toliko velika poslednjih godina da uvek možeš pronaći poneki komad koji je moderan ali i tebi udoban, tj osećaš se lepo u njemu

PS. sad videh da sam već odgovorila na ovu temu...samo se ponavljam

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Poruku je izmenio SansRomantic, 09.04.2007 u 12:07. Razlog: plavuša :zid:

staro
  (#26 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 18.08.2008 04:50
Godine: 25
Odgovor: Udobno ili moderno? - 15.04.2007, 05:02

Ja sam u nekom sportskom fazonu, tako da mi nije teshko da "pratim modu" poshto su skoro svake patike, trenerke i farmerice udobne

kao klinka (6-8. razred) sam nosila stikle i do 12cm, ishla u shkolu ko na modnu pistu, odetju naruchivala iskljuchivo iz inostranstva.... a onda me proshlo

sad nosim neke "pidzame" shto bi rekao moj otac ( sve svetlo roze i plavo je za njega pidzama, pojma nema )

cipele retko obujem.....
formalno se oblachim samo kad moram.......

opushteno

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#27 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 20:17
Odgovor: Udobno ili moderno? - 15.04.2007, 13:46

ja kad kupujem,kupujem ono sto mi je udobno i sto je moderno... sve u jednom...

Sanjaj velicanstvene snove,i sto sanjas - to ces i postati!

staro
  (#28 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 15.08.2008 14:24
Godine: 24
Odgovor: Udobno ili moderno? - 15.04.2007, 13:51

Udobno, ne patim od toga da pratim modu, nego kupujem ono sto mi se najvise svidja!

staro
  (#29 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 05:19
Odgovor: Udobno ili moderno? - 26.08.2007, 01:39

Najcesce nosim udobnu obucu (citaj patike), medjutim ponekad treba obuti i moderno. Npr. ne idu patike i odijelo.
Ja koja nisam naucila na viske potpetice, nadjoh se uzasno umorna posle pola sata hodanja u 2-3 cm stiklicama. Nije profesionalno doci u udobnoj odjeci na poslovnom sastanku. Srecom, ne desavaju se cesto

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#30 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 00:49
Godine: 34
Odgovor: Udobno ili moderno? - 26.08.2007, 07:37

Kao što reče Mrvacha, uvek udobno.

E sad, ako je to u isto vreme i moderno, ne bunim se, ali definitivno moda nije prioritet.

When life hands you lemons, ask for tequila and salt

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Li