|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Nail Art |
|
Odgovor: Nail Art |
|
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 22:43
Pol: Žensko
|
Odgovor: Nail Art -
14.07.2007, 10:25
... moji letnji favoriti... ![]() ![]() ... jako dugacke... umerena duzina i najcesce samo jedan noktic...![]() ...
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Nail Art -
14.07.2007, 11:06
Za razliku od dama iznad mene (i ja verujem 90% žena, svi vole taj french), ja ne podnosim french, lomljenje oko što prirodnijeg izgleda n shit, uvek sam volela da izgledam dramatično
...i ne samo vezano za nokte. Volim tamne lakove, crni i tako te varijante (sećam se kad sam bila klinka, takav lak nije bio ni u najavi da se kupi kod nas, a ja lepo crni tuš na nokte i furaj ), ali pre kratke nokte nego duge. Mada ih ponekad pustim baš da izrastu ali to mi brzo dosadi. Šaranje isto volim, retko sam išla na manikir iz tog razloga, pre sam se zanimala sama, ali daleko sam od umeća teta koje se time profi bave. Baš daleko Uglavnom, mnogo mi se više sviđa na kratkim noktima nego na dugim. I mnogo više na nogama nego na rukama, mada mi se i na rukama jako dopada.Skoro sam se zezala sa noktićima na nogama, kupila cirkone: ![]() ... namazala 2 sloja crnog, utisnula cirkončiće preko njega, sačekala da se osuše pa premazala bezbojnim i super je, mnogo dobro izgleda, samo, ima već tome, lak je toliko betoniran da se nije ni pomerio, međutim meni već dosadilo da ih gledam, a ima da se okozim dok ga skinem sa sve kamenjem, pa tako sve kao ostavljam za sutra... ![]()
|
|
|
|