VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Nail Art
staro
  (#21 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: 21.11.2008 22:48
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Nail Art - 02.03.2008, 23:07

Što mi se svidžaju ove crno bele varijante

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 12:25
Godine: 33
Odgovor: Nail Art - 11.03.2008, 11:30

Nisam za šare možda diskretno samo po koji cirkončić na rubu nokta,po meni je ovo sasvim ok
i naravno ne veštaci nego prirodni,moji, nokti !Ali ok,stvar ukusa!

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#23 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 03:09
Odgovor: Nail Art - 29.04.2008, 22:31

Saće panu bubice na nožice samo ću udarim crne i bele cirkone umesto tufni a možda i nećem, nego tufne Teška dilema

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#24 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: 21.11.2008 22:48
Godine: 29
Odgovor: Nail Art - 29.04.2008, 22:34

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Saće panu bubice na nožice samo ću udarim crne i bele cirkone umesto tufni a možda i nećem, nego tufne Teška dilema

Što je dobro ovo moram i ja da probam

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#25 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 03:09
Odgovor: Nail Art - 26.05.2008, 01:32

Ja zaboraviJo da dodam moje nonanej nona nona nonaaaaa nonaaaneeeeej

Moglo je i na umetničko delo. Al' none nisu moje, nego majkino i tajkino umetničko

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#26 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 18:17
Odgovor: Nail Art - 28.06.2008, 17:38

I moje malo levo spadalo je pocelo da se moNdira i nail artishe Ljubi je majka u modre fudbalerske noge

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#27 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 19:11
Odgovor: Nail Art - 30.06.2008, 01:48

levo spadalo i ja, vi tink alajk aj lajk
evo majne kombinacija of d viik

moomoo meee juuooo

staro
  (#28 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 18:17
Odgovor: Nail Art - 30.06.2008, 03:49

Veco, pazi kad je i ona isto prekrstila noge

I videla je tvoje noktice. Sad imam zaduzenje da joj sutra kupim narandzasti lak

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#29 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 19:11
Odgovor: Nail Art - 30.06.2008, 04:36

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Veco, pazi kad je i ona isto prekrstila noge
pa lepo ti kazhem da razmishljamo isto de ti nju malo poshalji na praznike kod tete Vece na ostrvo, a?

Citat:
Sad imam zaduzenje da joj sutra kupim narandzasti lak
shto drechaviji, to bolji, prosim lepo

moomoo meee juuooo

staro
  (#30 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum