VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Tattoo
staro
  (#21 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 20:49
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Tattoo - 28.05.2007, 22:58

Ja se(iskreno)nikad ne bi istetovirala na donjem delu ledja,bas zato sto se svi tamo tetoviraju stomak moze da prodje,meni se licno dopada tatto na nozi kod clanka(samo sto tamo i boli )...ali dobro,sve je to stvar licnog izbora

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Godine: 27
Odgovor: Tattoo - 28.05.2007, 23:10

mene tetovaze secaju na moga pokojnoga brata, jer je imao nekoliko njih na ledjima i rukama.. odkad sam prvi put videla tetovazu kod njega, rekla sam sebi, i ja cu jednom imati nesto specijalno na svome telu.. tako da sam svoju prvu tetovazu smislila sama i imam je vec neko vreme na ramenu.. svi koji su je videli, bili su ocarani u toj tetovazi je sve sto je meni drago ali necu reci kakva je malo privatnosti ne skodi, zar ne? .. tako da volim tetovaze, ali sa dozom umerenosti i unikatnosti..

staro
  (#23 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Pol: Muško
Godine: 48
Odgovor: Tattoo - 29.05.2007, 00:34

da volim tetovaze, ali sa dozom umerenosti i unikatnosti.. ( crazy angel )

podrzavam ovakvo misljenje !

staro
  (#24 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Odgovor: Tattoo - 20.07.2007, 22:21

Evo jedne zanimljive slikice

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#25 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
Odgovor: Tattoo - 21.07.2007, 01:16

Волим тетоваже на којима су слике, грбови, слова... које имају конкретно значење. Нисам љубитељ трибала, кинеских слова, шара... и сл. Код девојака ми се не свиђају тетоваже, посебно видљиве, а ни невидљиве. Не могу рећи да ме није узбудила који пут тетоважа на месту где леђа губе своје часно име, али на том месту би ме узбудила и пуњена паприка...
Иначе имам једну на рамену, рад је трајао пет сати, а тек што је уживање било одржавање првих дана... посебно на послу, одеш у ВЦ па се кришом мажеш испод кошуље, сам себи личиш на наркомана Мој тату је знак нечег што ми је битно и у шта верујем, уопште није оригинално.

staro
  (#26 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen član

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.06.2008 17:16
Godine: 30
Odgovor: Tattoo - 21.07.2007, 01:24

volim tetovaze ali previse sam trtaros da se dam nekome pod iglu. priznajem.

Nikada na ovome svijetu mrznja nece pobijediti mrznju.
Mrznju moze pobijediti samo ljubav.

Gautama Siddharta Buddha

staro
  (#27 (permalink))
silvia
Moderator

Odgovor: Tattoo - 21.07.2007, 19:28

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Иначе имам једну на рамену, рад је трајао пет сати, а тек што је уживање било одржавање првих дана... посебно на послу, одеш у ВЦ па се кришом мажеш испод кошуље, сам себи личиш на наркомана .
Hehe,ovaj deo mi je bas poznat. Jel vise ne mazes?Nije ti izbledela?

staro
  (#28 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
Odgovor: Tattoo - 21.07.2007, 19:59

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
Hehe,ovaj deo mi je bas poznat. Jel vise ne mazes?Nije ti izbledela?
Не и Не
Знам да би требало понекад, али не сетим се...

staro
  (#29 (permalink))
robi
Dee Jay
robi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 28.06.2008 19:38
Odgovor: Tattoo - 24.07.2007, 03:16

Svidjaju mi se neke manjih dimenzija.....ali mua......NEVER!!

Zivot se ne meri brojem udisaja koje napravimo, nego momentima koji nam oduzimaju dah!!!

staro
  (#30 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:43
Godine: 20
Odgovor: Tattoo - 25.08.2007, 03:01

nemam nista protiv, licno imam jednu.. na vratu, skorpijicu, ponosna sam na nju sve je to ok, dok se ne pretera.. kad se odradi prvi tattoo, kod vecine ide i drugi.. i treci.. ne moz'' stati

krek, krek.. ne gudra..