VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ko, kod nas "diktira" trendove??
staro
  (#1 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:19
Pol: Žensko
Godine: 34
Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 07.09.2006, 01:04

Raznorazni magazini in ili out , casopisi tipa "Kosmopoliten" , estrada .. Zanima me vase misljenje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove??
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Godine: 25
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 07.09.2006, 02:19

Kod nas trendove u oblacenju dihtira estrada definitivno.
Sto se tice nasih domacih estradnih umetnika i neumetnika oni imaju obicaj da udju u butik u kupe ono sto se nalazi na lutki u izlogu. Kupuju sve sa lutke posto ne umeju sami da osmisle kombinaciju.

Mnogi mladi kod nas se oblace pod uticajem MTV-a. Ali definitivno ima vise ovih sto gledaju domacu televiziju.

goldie

staro
  (#3 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 07.09.2006, 02:26

Ovi zlikovci!

Znači, treba osnovati klub mrzitelja dotične televizije, sakupiti nešto para, kupiti jedno 10 kila C4 i....

BUUUUUUM!!!!

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#4 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 07.09.2006, 02:48

E nasa nesrecna modna scena... Pa koliko ja shvatam, sve sto si navela, stratumi kod naseg naroda su prilicno podeljeni, bar po mom misljenju, tako da bez problema mozemo razlikovati estradu i njene follower-e, bizmismen varijante kao i high class. Mislim da nas narod, znaci ljudi koje vidjamo na ulicama, jos nema dovoljno novca da se oblaci, pa uglavnom ide po principu kompromisa...

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 07.09.2006, 11:42

ne bih da nabrajam, jer je lista poduza, a bira se otprilike onako odokativno, znaci sve sto je sljastece, po mogucnosti u sto vise boja, po mogucnosti da se vide bradavice i jos po koji intimni dio tijela, ako moze i bez gacica - znaci nasa draga and mila estrada, kja uz sve to ima i osjecaj za feeling.
kamo lijepe srece da nam bas onaj originalni "cosmopoliten" diktira modu. ako nista drugo, bar bi gacice bile "in"...
ako bas i nije vulgarno, ja bih da citiram moju babu od rijeci do rijeci..."nek su se one samo nafrakale, a to sto im ona stvar smrdi" (no comment)

nattydread is coming to dinner

staro
  (#6 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 05:27
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 10.09.2006, 00:16

Citat:
Mind_reset kaže:
E nasa nesrecna modna scena... Pa koliko ja shvatam, sve sto si navela, stratumi kod naseg naroda su prilicno podeljeni, bar po mom misljenju, tako da bez problema mozemo razlikovati estradu i njene follower-e, bizmismen varijante kao i high class. Mislim da nas narod, znaci ljudi koje vidjamo na ulicama, jos nema dovoljno novca da se oblaci, pa uglavnom ide po principu kompromisa...
Slažem se...
Ali običnom narodu, modu diktiraju prodavci sa (recimo) otvorenih tržnih centara i tezgi, koji robu nabavljaju u Turskoj ili Madjarskoj eventualno u Italiji. Kad pridjete jednom štandu, ne morate ići na drugi jer je to sve uglavnom isto. Kad tražite nešto što trenutno nemaju u ponudi kažu: "To sad nije moderno."

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#7 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Godine: 27
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 10.09.2006, 07:07

Obicnom narodu, kom nas i vecina pripada, mislim da malo ko diktira trend. Toliko smo se ispraksali u ovoj besparici, sto je za svaku pohvalu, da skladno ne mora da znaci i skupo

znaci zivio Buvljak

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#8 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 05:27
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 10.09.2006, 07:32

Citat:
swba kaže:
Obicnom narodu, kom nas i vecina pripada, mislim da malo ko diktira trend. Toliko smo se ispraksali u ovoj besparici, sto je za svaku pohvalu, da skladno ne mora da znaci i skupo

znaci zivio Buvljak
Upravo o tome i pricam. 3-4 covjeka uvoze robu i posle je distribuiraju po buvljcima, otvorenim tržnim centrima, tezgama, itd. Bas oni odlucuju sta ce obican narod nositi. Kod njih su najpristupacnije cijene, pa narod nema mnogo izbora, zar ne?

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#9 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Godine: 27
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 10.09.2006, 07:58

To da... ali opet imamo velik spektar ponudjene robe pa mozemo da kombinujemo do sutra

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#10 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: 30.06.2008 20:15
Godine: 31
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 12.01.2007, 07:40

Trendovi... kako to daleko zvuci. Ovdje na mid westu trendovi ne postoje (svaka cast malobrojnim izuzecima). Boze sacuvaj kako se ljudi oblace, nose, u chemu idu na posao, shoping, ljekaru, ma bilo gdje. A tek da vidite kentakijevce... ajme ko zombiji . U sustini ljudi su po tom pitanju "veoma opusteni" i uopste ne obracaju paznju na odjecu, modu, trendove, shishke ispod mishke itd... Mozda je to u neku ruku i lakse, jer se ne zamaraju time, ali bakiiiiii zombi je zombi. . A tek profesori na univerzitetimaaaa. Kad mi dodje profa od 60 godina u nekim uzhas blijedim farericama koje je izvuko iz 60 tih godina, pa mu one padnu do iznad chlanaka, a dole ispog neke kina bijele tenice sve sa crnim dokoljenicama . Ma kuliraju ljudi, boli me dupe i ja cu tako

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala