|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ko, kod nas "diktira" trendove?? |
|
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? |
|
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? -
10.09.2006, 07:07
Obicnom narodu, kom nas i vecina pripada, mislim da malo ko diktira trend. Toliko smo se ispraksali u ovoj besparici, sto je za svaku pohvalu, da skladno ne mora da znaci i skupo
![]() znaci zivio Buvljak ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 05:27
Pol: Žensko
|
10.09.2006, 07:32
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Godine: 27
|
10.09.2006, 07:58
To da... ali opet imamo velik spektar ponudjene robe pa mozemo da kombinujemo do sutra
![]() |
|
|
|
|
|
Boško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: 30.06.2008 20:15
Godine: 31
|
12.01.2007, 07:40
Trendovi... kako to daleko zvuci. Ovdje na mid westu trendovi ne postoje (svaka cast malobrojnim izuzecima). Boze sacuvaj kako se ljudi oblace, nose, u chemu idu na posao, shoping, ljekaru, ma bilo gdje. A tek da vidite kentakijevce... ajme ko zombiji
. U sustini ljudi su po tom pitanju "veoma opusteni" i uopste ne obracaju paznju na odjecu, modu, trendove, shishke ispod mishke itd... Mozda je to u neku ruku i lakse, jer se ne zamaraju time, ali bakiiiiii zombi je zombi. . A tek profesori na univerzitetimaaaa. Kad mi dodje profa od 60 godina u nekim uzhas blijedim farericama koje je izvuko iz 60 tih godina, pa mu one padnu do iznad chlanaka, a dole ispog neke kina bijele tenice sve sa crnim dokoljenicama . Ma kuliraju ljudi, boli me dupe i ja cu tako ![]() Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala |
|
|
|