VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove??
staro
  (#11 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:37
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 12.01.2007, 07:46

Citat:
Papak kaže: Pogledaj poruku
A tek da vidite kentakijevce... ajme ko zombiji .
ih jos se mi sredimo kad dolazimo u Ohajo

aj naviko sam da oblace sve i svasta... al sto ljudi ne prate kalendar nikako mi nije jasno... znaci -4 jutros ja dolazim zabundzan u trista dzempera i jakni na predavanja a lik se ladno pojavljuje u sorcu... morao sam da se premjestim da ga ne vidim, jos mi hladnije bilo

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 12.01.2007, 13:57

Casopisi,televizija kao uostalom i svugde u svetu...

A kako cemo mi izgledati na ulici ili u kuci zavisi od vlastitog ukusa,stila a djelimicno i kupovne moci....

Licno ne pratim trendove u smislu da svake sezone obnavljam garederobu i oblacim se po tudjem diktatu...
Kupujem uglavnom ono sto mi se svidja sto mogu da uklopim sa,necu reci stilom jer je malo nedefinisan,sa svojom licnoscu...
Oblacim se kako se osecam,pa sam tako sportski casual,ili hipi ili opet usminkana(to redje)ili francuskinja sa beretama

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#13 (permalink))
jellena
Početnik
jellena je na dobrom putu

Član od: 13.01.2007.
Poslednji login: 28.03.2007 22:31
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 18.01.2007, 12:16

S'obzirom na standard stanovnistva......KINEZI

jellena

staro
  (#14 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 00:22
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 20.01.2007, 05:43

Citat:
jellena kaže: Pogledaj poruku
S'obzirom na standard stanovnistva......KINEZI
Ima i toga

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#15 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 22.01.2007, 06:34

jeee li, bre, sta fali kinezima?

moomoo meee juuooo

staro
  (#16 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 17:46
Godine: 26
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 10.03.2007, 21:06

Diktira ko stigne ,volim kad vidim da neko ima izgradjen sopstveni stil oblačenja,bez obzira na to da li je to trenutno in ili ne,čovek treba da ume i da nosi odeću a ne ona njega.
Pomenuše gore i made in China,a zašto da ne?Imam i ja nekolicinu stvarčica kupljenu kod njih i ne stidim se toga,ustvari malo ko veruje da su kupljene tamo,može se kod njih svašta naći samo treba imati strpljenja

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#17 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: juče 23:48
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 19.04.2007, 16:23

Pa ko...koliko para toliko muzike ...a kod kineza najjeftinije...za nas dzep i standard....naravno ima izuzetaka ali jaaaaaakooooo malo...

staro
  (#18 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 20:57
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 05.09.2007, 16:07

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Ovi zlikovci!

Znači, treba osnovati klub mrzitelja dotične televizije, sakupiti nešto para, kupiti jedno 10 kila C4 i....

BUUUUUUM!!!!
Ako resis da osnivas kazi,uclanjujem se momentalno...inace,moja teorija je da je najveca greska petog oktobra ta sto televizija pink nije sravnjena do zemlje kao ono divno zdanje u Silerovoj...potpisujem da bi nam stepen kulture danas bio duplo veci.

Elem,ko diktira trendove: Ceca Raznatovic koja nastupa u gacama na bini sa svojom maloletnom decom,JK,Seka,Goga,Fahreta,Minareta,grand stars i starsice i ostala ekipa,pa tako danas mozemo da vidimo devocice i decake jednoobrazno obucene: izbeljeni teksas,otkriven stomak i na -10,sljokice,sto drecavije boje,majice sa natpisima Armani i Versace (i jos mnogi drugi),frizure,tzv. tarzanke (sa repicima pozadi),a ono sto mi najvise ide na zivce to je moda pirsinga i tatoo-a (ne,apsolutno nemam nista ni protiv jednog ni drugog,ali ne mogu da podnesem shabanski pristup celoj prici)...

...ne kupujem nefirmirane stvari (ne isplati se,provereno)...

...ne kupujem stvari koje svako ima...

...ne slusam druge prilikom kupovine (i najvise volim da idem sam u istu)...

...obozavam da sacekam snizenja i onda da pazarim,tako se dodje do odlicne odece za smesnu cifru...

...eto...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#19 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 21:39
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 05.09.2007, 16:18

Ima par časopisa koje volim da čitam i u kojima ima dosta o modi...Bude tu i kombinacija koje mi se dopadnu (kao to se nosi ove sezone...), al sve u svemu nikad se ne drzim toga...
Postoje par robnih marki koje volim, čiji modeli mi uvek odgovaraju, i gde kad god odem znam da cu naci ono što mi odgovara...Dakle, delimično sam vezana za njihove kolekcije....
Medjutim, u svakoj kolekciji, koliko god ona bila posebna zbog nekog novog trenda, uvek ima onih klasičnih detalja, koji mi uvek dodju pod ruku...

staro
  (#20 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 01:06
Godine: 20
Odgovor: Ko, kod nas "diktira" trendove?? - 05.09.2007, 17:00

ko diktira?
ko stigne!!!
volim da citam "zenske novine" ali vise zbog sarenila.. da vidim samo sta se nosi.. i uglavnom mi se ne svidi nijedna ponudjena stvar iz date kolekcije..
zato se oblacim kako zelim..

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor