VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Prirodno ili veštačko krzno?
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
Prirodno ili veštačko krzno? - 30.08.2006, 18:18

Bliži se zima, red je da izvučemo i zimsku garderobu.

Da li nosite odeću od prirodnog krzna, ili ste ipak za varijantu veštačkog? Da li nosite kožne jakne, i ostale sitne stvarčice, ili kožu nikada ne biste kupili i nosili...

PS. tema nije otvorena da bismo osudjivali ljude koji nose krzno, svi mi drugačije gledamo na svet oko nas.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Prirodno ili veštačko krzno?
staro
  (#2 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 04:56
Odgovor: Prirodno ili veštačko krzno? - 12.11.2006, 17:56

Obozavam jakne . U principu, najbolje se osjecam u sportskim jaknama, ali nemam nista protiv ni malo elegantnijih jakni. Opet, to zavisi od situacije i od kombinacije sa ostalom odjecom. Kožnu jaknu obucem ponekad... Jakne od vjestackih materijala su mnogo zahvalnije za odrzavanje .

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#3 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 23:55
Odgovor: Prirodno ili veštačko krzno? - 12.11.2006, 19:00

Nedavno sam dobila onu lisicu što se kači oko vrata. Ne bih htela da uvredim prijatelja koji mi je to poklonio, i verovatnu ću morati bar jednom da mu upriličim da me vidi sa tim modnim detaljom, ali uopšte ne znam kako ću izdržati mrtvu životinju na sebi.
Toliko o mojoj ljubavi prema prirodnom krznu.
Veštačko krzno? To mi deluje nekako normalnije, ali ne za mene. Prosto nisam taj tip, ne bih ni umela da nosim krzno.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#4 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:45
Godine: 34
Odgovor: Prirodno ili veštačko krzno? - 12.11.2006, 19:41

nisam baš ljubitet krzna, ni prirodnog ni vještačkog, kožne stvari volim, ali ih ne nosim. ja se u to baš nikako ne uklapam. ja sam više za varijante mornarskih kaputa. ja se sjećam da je moja mama, kad sam ja još bila mala imala onu lisicu što se stavlja oko vrata i bila sam strašno istraumirana zbog toga zato što je meni to tada djelovalo strašno. također sam jednom gledala neku emisiju o farmi činčila i šta rade tim životinjama, tako da mi se svo to krzno i koža malo smučila. ali tko voli i ako mu dobro stoji, neka nosi.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#5 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
Odgovor: Prirodno ili veštačko krzno? - 12.11.2006, 20:06

Ako vec moram da biram onda vestacko ,mada ne nosim nista takvo, sto ne znaci da necu
Inace ja nekako krzno poistovjecujem sa Rusijom i subarama i mufovima i kad bi nosila nosila bih nesto u tom fazonu,mozda neki strukirani kaput oivcen krznom i sl...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#6 (permalink))
psssst
tisina je zlato...
psssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostalepsssst je uzor za ostale

Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: danas 22:01
Godine: 24
Odgovor: Prirodno ili veštačko krzno? - 12.02.2007, 03:44

Ako je rec bas o krznu(a ne i o kozi)onda-prirodno

Vestak nicemu ne sluzi(osim mozda da ostanes tanjeg novcanika) i ne moze se meriti sa pravim,a o tome koliko je ispravno nositi krzno.........sve umereno-jedna bundica ili dve su OK ko zeli,voli i naravno finansijski moze,a pun plakar samo radi pokazivanja......steta reci

Prave stvari se uvek nalaze u rukama pogrešnih ljudi...

staro
  (#7 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Prirodno ili veštačko krzno? - 12.02.2007, 07:57

imam dve jakne od veshtachgog krzna..jednu kracu,vechernju i jednu duzu,za,recimo svaki dan...
recicu vam jedno..
obe su 24 god. stare i izgledaju kao da su owog trenutka izashle iz radnje!
znachi, treba potrefiti i kvalitet
obe su uvek moderne zbog elegantnog kroja,ali ih ja neshto i ne nosim
mada se u poslednje vreme ispostavilo kad sam poslovno odevena, to preko je milina
em lepo izgleda,em greje

inache ne volim prirodno krzno,al imam jedan kratku bundicu koja stoji u ormanu moje mame,takodje prsluk

tako i koza..imam jednu belu koznu jaknu,koja divno stoji..ali u proseku je obuchem 2 x godisnje

najvolim moje shushkave jakne u kojima mogu komotno da prelazim preko svega, ubacim je u mashinu,operem,osushim i ponovo obuchem..

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#8 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 19.07.2008 00:36
Odgovor: Prirodno ili veštačko krzno? - 12.02.2007, 17:46

Ja sam za veštacko krzno iz jednog sasvim jednostavnog razloga, a to je , nevolim ubijanje zivotinja.
Imam bundu od vestackog krzna i nevidi se neka velika razlika,topla je i prijatna za nosenje, a uz to i laksa za odrzavanje .
Dal bi mogli ovu lepu zivotinjicu da sredite, da bi nosili bundu od
Ja ne!

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#9 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:11
Godine: 26
Odgovor: Prirodno ili veštačko krzno? - 15.02.2007, 03:35

Vestacko,naravno.Kao sto neko rece,ne bih mogla da nosim mrtvu zivotinju na sebi

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#10 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 15:48
Godine: 24
Odgovor: Prirodno ili veštačko krzno? - 15.02.2007, 21:51

Ja imam jednu bundu i obozavam da je nosim. Kao i blueellina, stara je dosta. Mislim cak starija i od mene. Dobila od mame a odlicno izgleda.
Volim i kozne jakne, ali nemam... skupe su bre!

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

Odgovor