|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Moda Za one koji vole da budu 'IN' |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Prirodno ili veštačko krzno? |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:47
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Prirodno ili veštačko krzno? -
03.12.2007, 21:53
zasto bi to bilo "kvazi elitisticko zalaganje"? pa neki ljudi imaju drugacije misljenje to ne znaci da su kvazi ili sta vec to je prosto misljenje druge osobe i ako je u suprotnosti sa tudjim ne mora da znaci da nije ispravno....
...ja se , kao sto vec rekoh , nikada ne bih ogrnula krznom mrtve zivotinje jer smatram da sam dovoljno civilizovana,a i da je tehnologija i tehnika dovoljno uznapredovala da prirodno krzno zameni vestackim koje btw. izgleda bolje nego prirodno a i lakse se odrzava... ...ubiti zivotinju da se zagrnem njenim krznom jer mi je hladno je kao da ubijem komsiju i uzmem njegov auto da vozim jer je njegov auto bolji od mog... ..ne zelim da se upustam u polemiku vec samo pokusavam da objasnim svoj stav bez nipodastavanja tudjeg misljenja, jer ako vi volite da nosite krzno mrtve zivotinje to je vasa stvar... p.s bunde se ne prave od pacova! ![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
|
03.12.2007, 22:08
kad sam kazala faking kvazi elitisticko zalaganje nisam mislila direktno na tvoj post,nego uopste na sve cesci svetski trend da se teziste prebacuje na manje bitne stvari....
by the way,dozvoljavam razlicita misljenja ja sam kazala svoje ti mislis da je vestacka bunda nesto drustveno korektno,okej. Moze biti da si u pravu,sasvim ja mislim da je stvar loseg ukusa,i neka bude da sam snob ne,nemam bundu jer trenutno ne mogu da priustim sebi,onu pravu,od samurovine..... |
|
|
|
|
|
Rosa Salvaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:28
|
03.12.2007, 23:37
Pravo, naravno.
Onda ne bi bilo krzno. Volim bunde, od čega god. Od pamtiveka ljudi koriste krzno pa ne znam što ne bi sad osim ako je u pitanju neka egzistencijalno ugrožena vrsta. Moja mama ima dve i nosimo ih zajedno. Obe su od nutrije, jedna je kratka crna a druga duga, braon. Pravljenje kaputa od životinjskog krzna je meni nešto najnormalnije. I ne znam čemu sva ta frka. ![]() Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento) |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Prirodno ili veštačko krzno? |