VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji vole da budu 'IN'

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko dugo stojite ispred ormara..?
staro
  (#11 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Koliko dugo stojite ispred ormara..? - 01.09.2006, 19:10

Zbog toga me nekada mrzi da se izvucem iz kreveta. Jer ne mogu da razmisljam sta i kako da kombinujem. Sreca je u tome sto se u tom ormanu nalaze uglavnom jednostavne stvarcice, majice nekoliko dzempera pari farmerica i to mu negde dodje to. Mada ponekada pobesnim i pozelim da "licim na zensko" i da obogatim taj orman sa nekim zenstvenim detaljima, ali taj bes brzo prodje i nastavi se u starom dobrom ritmu.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Koliko dugo stojite ispred ormara..? - 02.09.2006, 00:41

ova pricica ce vam sve reci. dakle, frka strka ujutro, moram kod doktorice babi po lijekove, sto prije to bolje da izbjegnem guzvu. izletim iz kuce i skontam da me svi cudno gledaju. dodjem kod doktorice, sjednem u cekaonicu i dobro se osmotrim: krem pantalone, krem cipele (dobro ajde to sam pogodila), svijetlo plava majica na tamno plave pruge i dzemper na zakopcavanje sa svijetlo sivim, crvenim i plavim prugama. i ja se jos cudim sto me ljudi gledaju (da napomenem jos i da je dzemper bio apolutni visak jer je bilo strasno toplo)

nattydread is coming to dinner

staro
  (#13 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Odgovor: Koliko dugo stojite ispred ormara..? - 11.09.2006, 23:45

Veoma, veoma kratko. Obično u obližnjem izlogu kada krenem na posao proveravam nisam li pošla u pidžami.
I uvek me je nervirala sestra kada otvori vrata prepunog ormana, bulji u njega 10 minuta, da bi na kraju rekla "Pa, ja nemam šta da obučem".

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#14 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Koliko dugo stojite ispred ormara..? - 12.09.2006, 11:57

Joj pa stvarno ne znam ......
ali evo obecavam cim sledeci put budem otvarao ormar provericu sa stopericom

a kad se negde spremam ...... pa recimo cak minut mozda minut ipo

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#15 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Koliko dugo stojite ispred ormara..? - 12.09.2006, 12:11

Trudim se da uvek ranije smislim šta ću obući tako da nemam nedoumice ispred ormara. U principu sve zavisi kako sam raspoložena.

staro
  (#16 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Godine: 24
Odgovor: Koliko dugo stojite ispred ormara..? - 12.09.2006, 14:23

Nikad nisam imala taj problem, hvala bogu! Mislim da je to bas lose i da ljudi koji stoje ispred ormara i ne znaju sta da obuku, da bi na kraju rekli da ni nemaju sta, stvarno imaju problem! Nije to bezazleno!

Naravno da se ponekad malo zadrzim ispred ali to je kratko, par minuta. Mada se uglavnom trudim da smislim (u glavi) sta cu obuci, pa onda kad otvorim ormar samo izvucem i nadam se da necu morati da peglam!

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

staro
  (#17 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Koliko dugo stojite ispred ormara..? - 12.09.2006, 21:32

jutros sam po mraku bauljala po sobi (da ne probudim drugaricu) posto sam malo spavala ochi su mi bile vise zatvorene nego otvorene.. zavukla sam ruku u orman i izvukla prvo sto mi je doslo pod ruku
mislim da sam ispred ormmana stajala manje od minut
danas sam hodajuci klovn (mislim nije da nisam inache, ali danas dodatno )

moomoo meee juuooo

staro
  (#18 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Godine: 32
Odgovor: Koliko dugo stojite ispred ormara..? - 12.09.2006, 22:35

Pa, kad bolje razmislim, u poslednje vreme sve sam kraće ispred ormana. To može da znači samo jedno-ušemila sam se. Ili su moje kombinacije provaljene i zastarele. U svakom slučaju, vreme je za obnovu garderobe.

"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo.
Trebalo je ziveti. "

Koliko dugo stojite ispred ormara..?
staro
  (#19 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Koliko dugo stojite ispred ormara..? - 31.10.2006, 23:46

zadrzavam se dosta dugo pred ormarom jer mi treba vremena da iskombinujem u glavi sta cu taj dan obuci,jer kako cu se obuci zavisi od mog raspolozenja tog dana,pa onda od vremenskih uslova...trudim se da u svakom trenutku izgledam kako treba i kako codex oblacenja nalaze u mom poslu,tako da ne sme biti greske...a kako obozavam da se sredjujem i zbog toga ustajem dovoljno rano.. da se prvo razbudim...ne smeta mi sto provodim,po misljenju moje mame recimo,previse vremena razmisljajuci i kombinujuci pred ormarom...

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#20 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Koliko dugo stojite ispred ormara..? - 01.11.2006, 10:22

Jako malo,inace se spremam za 15 min sa sve jutarnjom higijenom

Odgovor